Kremy i mleczka do włosów

Nivea Volume Styling Primer Primer dodających objętości

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 maja 2023 o 20:49
    Brak efektów
    Produkt zamkniety w bardzo wygodnej buteleczce z poręcznym aplikatorem, gdzie możemy dozować tyle produktu ile chcemy. Zapach ładny, delikatny ale niestety brak efektów jeśli chodzi o tę obiecaną objętość. Primera po nałożeniu na mokre włosy i wysuszeniu w ogole nie czuć a liczyłam że włosy będą trochę sztywniejsze przez co właśnie zyskają volum.
    Nihayse
    19 marca 2021 o 21:26
    Dla mnie super
    Po ten primer sięgam zawsze przed stylizacją włosów na gorąco a także czasami aby po prostu wymodelować moje włosy. Dzięki niemu wyraźnie lepiej się układają (bez względu na spanie itp). Primer pięknie pachnie. Jest wydajny, łatwo dostępny i stosunkowo tani. Generalnie polecam, zwłaszcza przy dalszej stylizacji na gorąco (prostownica, lokówka itp)
    Zalety:
    • chroni przed gorącą stylizacją
    • pięknie pachnie
    • łatwo się rozprowadza
    • jest mega wydajny
    Meryx2
    15 lutego 2021 o 9:21
    Chyba nie dla mnie
    Kupiłam produkt w Rossmannie, szukałam czegoś co nada moim włosom objętości, odbije je trochę od nasady, ale niestety się zawiodłam. Produkt na moich włosach jest ciężki nie unosi ich, jedynie przesusza i sprawia ze są szorstkie, ciężko je ułożyć. Produkt sam w sobie jest wydajny i ma wygodna butelkę, ale to by było na tyle z zalet.
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • wysusza włosy
    • ciężko wystylizować fryzurę
  • 17 stycznia 2021 o 22:10
    Niestety zawiódł
    Mam włosy cienkie, farbowane, puszące się/trochę kręcące. Zawsze szukam w produktach pielęgnacyjnych i do stylizacji tych, które je ogarną i nie zniszczą. Primer ten kupiłam w Rossmannie jak się pojawił i był w jakieś promocji po ok. 13zł. Będzie to już chyba ponad rok temu; nie było jeszcze recenzji (z reguły sobie sprawdzam). Niestety mimo wielu podejść ten produkt na moich włosach się totalnie nie sprawdził. Przede wszystkim nie pogrubia. Przy stylizacji na szczotkę włosy były tępe, szybko się wysuszały na końcach i trzeba było je potem czymś przygładzić. Potem włosy są jakby przeciążone , w ciągu dnia szybko wyglądają na nieświeże, matowe i przyklapnięte. Bardziej się puszyły i elektryzowały, przy skórze były tłuste, a końcówki - suche pióra. W ciągu doby swędziła mnie głowa. Po dłuższym stosowaniu przy myciu "wypadało" mi mnóstwo włosów, więc na jakiś czas zaprzestawałam stosowania tego produktu. Po jakimś czasie wracałam (w różnych konfiguracjach: większa/mniejsza ilość; z innym szamponem, z odżywką/bez, na olejek lub bez, z pianką/bez) - zawsze to samo. Produkt jest b. wydajny a przy tym mi wyraźnie szkodzi - pierwszy raz zastanawiam się czy go nie wyrzucić (nigdy nie wyrzucam, zawsze jakoś zużywam niefajne produkty). Na razie stoi i straszy.
    Zalety:
    • opakowanie jest wygodne
    • b. wydajny
    Wady:
    • nie pogrubia
    • obciąża i przy tym wysusza włosy
    • niszczy włosy (wypadają/łamią się)
    Mika_D
    24 kwietnia 2020 o 22:22
    Dobrze, ale nie do końca.
    Po Nivea Styling Primer sięgnęłam skuszona opiniami na wizażu. Produkt znajduje się w poręcznej buteleczce, z której bez problemu idzie wydobyć produkt, o pięknym zapachu. Konsystencja jest idealna - nie za rzadka i nie zbyt gęsta. Wystarczy jedna kliknięcie pompki, by zawartość produktu wystarczyła na pokrycie całych włosów o długości za ramiona. Jesli chodzi o działanie.. Fakt, produkt działa. Chroni przed temperaturą i unosi włosy od nasady przez co jest zwiększona objętość. Niestety w przypadku moich włosów nie do końca jest to produkt trafiony. Mianowicie po użyciu produkt moje włosy strasznie się puszą i elektryzują przez co muszę kosmyki włosów "przyklejać" lakierem do włosów.
    • Dodaje objętości
    Wady:
    • Włosy się elektryzują i puszą