WIZAŻ logo
Maski do włosów

Go Cranberry Intensywnie regenerująca maska do włosów z kolagenem i olejem żurawinowym

4 (11)
5 hitów!

• 16 października 2020 o 11:27
    Pomoc dla włosów!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Od dłuższego czasu nie mogłam trafić na kosmetyk, który poradziłby sobie z moimi zniszczonymi włosami. Z pomocą przyszła mama, która podarowała mi tą rewelacyjną maseczkę:)) Wreszcie nadszedł koniec zniszczonych włosów !:)) Przede wszystkim co pierwsze można zauważyć to wspaniała kremowa konsystencja i miły zapach :) Z łatwością rozprowadza się na włosach. Wyraźnie poprawia kondycje włosów, ponieważ żurawina zawarta w maseczce wzmacnia włosy. Po zastosowaniu włosy są odbudowane, miękkie gładkie, nie mam problemów z rozczesywaniem. Produkt pozbawiony jest sylikonów więc nie obciąża włosów, nadaje zdrowy wygląd. Polecam! Na prawdę warto!:)
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Silna regeneracja
    • Kremowa konsystencja
    • Nie obciąża włosów
    • Szybkie efekty
  • 3 maja 2017 o 13:38
    Działa słabo i krótko
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Maska pięknie pachnie! Może zapach nie jest super naturalny ;), ale woń słodko kwaśnej żurawiny na kremowym tle każdorazowo mnie zachwyca. Ma mleczny kolor i fajną konsystencję - jest krucha, ale nie twarda. Aplikuje się dobrze, nie spływa z włosów, nie migruje. Bez problemu się zmywa. I w zasadzie chyba tyle co do plusów.... Po jej zastosowaniu włosy odrobinę ładniej błyszczą, są nieco gładsze, bardziej śliskie w dotyku i trochę zyskują na miękkości. Efekt nie jest zadowalający i po kolejnym myciu włosów w zasadzie nie ma śladu po użyciu maski. Nazwanie tej maski silnie regenerującą nie ma w moim przypadku najmniejszego uzasadnienia. A muszę dodać, że nie mam zbyt wymagających włosów. Słaba, naprawdę słaba pozycja kosmetyczna. Posłużyła mi za bazę do prawdziwie odżywczych masek włosowych (dodawałam oleje, ekstrakty, półprodukty nawilżające), lub do kuracji oczyszczających włosy (mieszałam ją z glinkami). Sama w sobie nie robi prawie nic z obietnic producenta.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 22 kwietnia 2017 o 10:32
    Całkiem niezła
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Działanie maski odebrałam pozytywnie zwłaszcza w obliczu rozczarowania kosmetykami tej marki do mycia twarzy. Moje włosy są dosyć trudne w pielęgnacji, nie tak łatwo jest je odpowiednio dociążyć (nie mówiąc już o obciążeniu). Już sama nie wiem, jakiego kalibru maski są potrzebne do tego, aby moje włosy wyglądały tak, jakbym chciała. Do olejowania najlepiej spisuje się u mnie olej arganowy, ale przecież nie będę go używać przed każdym myciem. Maska GoCranberry radzi sobie całkiem nieźle, choć to nadal nie to tak w 100% jakbym oczekiwała. Włosy zdecydowanie zyskały na połysku i miękkości, co już jest dużym osiągnięciem, ale jednak okazała się za delikatna, aby były bardziej lejące. Widzę jej potencjał i na pewno nie jednej z Was bardzo przypadnie do gustu.
  • 2 stycznia 2017 o 16:14
    Czysta żurawinowa przyjemność :)
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Miałam przyjemność dostać tą maseczkę w moim Gwiazdkowym prezencie! ;) A bardzo dobrze, bo włosomaniactwo jest moją prawdziwą manią i hobby od kiedy tylko pamiętam. Wypróbowałam w swoim życiu bardzo wiele masek, a ta polska marka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Moje cienkie i wypadające włosy o wiele lepiej się mają od kiedy ją stosuję. Przejdę więc do recenzji. ZALETY: - ma bardzo gęstą, kremową konsystencję, jest tak gęsta że dosłownie gdy przechylę słoiczek to nic nie spada na dół, czyli maseczka radzi sobie doskonale z siłą grawitacji ;-) - konsystencja nie spływa z włosów, bardzo dobrze je otula - ma przepiękny zapach, żurawinowy, lekko cierpki ale bardzo przyjemny - bardzo dobrze nawilża i odżywia włosy - sprawia że po jej użyciu nie są sianowate, tylko wygładzone, nawilżone bardzo dobrze się rozczesują - nawet moje cienkie włosy nie plączą się po jej użyciu jak wcześniej - włosy po jej użyciu są błyszczącze - bardzo wydajna, gęsta, wystarcza na długo, użyłam ją 5 razy a przy długości włosów do ramion niewiele jej ubyło - dobrze się wypłukuje, nie obciąża włosów - nie przesusza jak inne naszprycowane chemią maseczki - nie powoduje elektryzowania - włosy pięknie pachną przez długi czas - maseczka ma wygodne opakowanie - wspaniały skład pozbawiony chemikaliów - bardzo dobra cena biorąc pod uwagę skład i wydajność WARTO!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    11 września 2016 o 12:49
    Mocno średnia
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ta maska, to taki średniak, raczej nie kupię ponownie, ma swoje zalety, jak i wady, niestety. Mam długie, gęste, farbowane włosy, z tendencją do przesuszeń, sianowacenia. Maska nie pachnie zbyt przyjemnie, tak chemicznie, z polotem kwaśnej żurawiny. Jest śliska i śluzowata w konsystencji, bardzo dobrze się nakłada na włosy, ale za to jest bardzo toporna w spłukiwaniu, trzeba zużyć sporo wody, aby pozbyć się z włosów jej nadmiaru. W samym działaniu i efekcie sprawdziła się zupełnie przeciętnie. Nawilża i odżywia moje włosy tak na pół gwizdka, nie wygładza ich należycie, ani nie nabłyszcza, nie radzi sobie też z końcówkami, jeśli nie są tuż po podcięciu. Co pozytywnego zauważyłam, to to, że jest wydajna, ładnie opakowana, ułatwia rozczesywanie i włosy są miękkie i miłe w dotyku, a także ich nie przetłuszcza. Zabrakło jednakże wizualnej poprawy wyglądu włosów, nie układają się lepiej, dalej się puszą. Lubię kosmetyki, które dociążają włosy, zamykają łuski. Ta maska tego nie robi.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty