Maski do włosów

so!flow Emolientowo-proteinowa maska do włosów średnioporowatych i z tendencją do puszenia

So!flow Maska do Włosów Średnioporowatych 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 141 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bea_1
    10 maja 2025 o 18:05
    Świetna jako odżywka – wygładza i nawilża!
    Stosowałam tę maskę So!Flow jako odżywkę i byłam bardzo zadowolona z efektów. Mimo że to maska, świetnie sprawdziła się przy krótszym czasie trzymania – włosy były wygładzone, miękkie i dobrze nawilżone. Nie obciążała ich, a do tego pięknie pachnie. Używałam jej co kilka myć i zauważyłam, że moje włosy mniej się puszą i wyglądają zdrowiej. Polecam!
    Zalety:
    • działa szybko nawet przy krótkim czasie trzymania
    • włosy są miękkie, gładkie i łatwe do rozczesania
    • piękny, owocowy zapach
    • nie obciąża włosów
    • dobra cena i wydajność
    Wady:
    • trzeba uważać z ilością, bo przy zbyt dużej może być trudniejsza do spłukania
  • 4 maja 2025 o 15:07
    Rewelacyjna maska do puszących się włosów!
    Maska so!flow emolientowo-proteinowa to strzał w dziesiątkę dla moich średnioporowatych, kapryśnych włosów! Już po pierwszym użyciu zauważyłam wyraźne wygładzenie, włosy przestały się puszyć, stały się bardziej sypkie i lepiej się układały. Połączenie protein i emolientów działa tu idealnie – maska wzmacnia włosy, dodaje im objętości i sprężystości, a jednocześnie pięknie je dociąża i wygładza, bez efektu przeciążenia. Bardzo dobrze sprawdza się jako element równowagi PEH. Konsystencja jest kremowa, łatwo się rozprowadza i świetnie wnika we włosy. Do tego cudowny zapach – świeży, trochę owocowy, bardzo przyjemny i długo utrzymujący się na pasmach. Dla mnie to must-have w pielęgnacji – idealna, jeśli Twoje włosy potrzebują wzmocnienia, wygładzenia i ujarzmienia. Na pewno kupię ponownie!
    Bulb24
    18 kwietnia 2025 o 17:23
    Mi się nie sprawdziła
    Niestety u mnie ta maska się nie sprawdziła. Mam włosy kręcone, co do ich typu mam wątpliwości ( tuż po umyciu odpowiednimi produktami są miękkie i błyszczące, im więcej dni od mycia tym bardziej szorstkie suche i spuszone, natomiast po wyprostowaniu na odwrót, przy czym są dosyć śliskie w dotyku), więc może właśnie te konkretne oleje nie pasują mojemu typowi włosów. W każdym razie włosy za każdym razem po użyciu, były niezbyt przyjemne w dotyku i dosyć spuszone. No ja się zawiodłam, ale jak widać każdemu pasuje co innego.
  • 18 marca 2025 o 17:18
    CUDO
    Maska jest cudowna. Pięknie pachnie i zapach utrzymuje się na włosach, świetnie wygładza. Włosy po wysuszeniu są zdecydowanie wygładzone. Cudownie się mienią!
    Zalety:
    • działanie
    • cena na promocji
    Wady:
  • 13 marca 2025 o 18:16
    Najlepsza maska, jaką miałam!
    Przetestowałam wiele produktów do włosów, ale So!Flow Emolientowo-Proteinowa Maska zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Mam włosy wysokoporowate, które często się puszą i bywają kapryśne – raz są zbyt lekkie i niesforne, innym razem oklapnięte i bez życia. Znalezienie maski, która odpowiednio je nawilży, wygładzi i jednocześnie nie obciąży, było dla mnie sporym wyzwaniem. Już po pierwszym użyciu zauważyłam różnicę. Włosy stały się bardziej zdyscyplinowane, miękkie w dotyku i lepiej się układały. Co ważne, nie straciły swojej objętości, a wręcz przeciwnie – zyskały naturalną sprężystość i zdrowy wygląd. Maska ma idealnie wyważoną kombinację protein i emolientów, dzięki czemu nie powoduje nadmiernego przesuszenia ani przeciążenia. Sprawia, że pasma wyglądają zdrowo, są odżywione i przyjemnie gładkie. Konsystencja produktu jest bardzo przyjemna – nie za rzadka, ale też niezbyt gęsta, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i nie spływa z włosów. Dodatkowo maska ma piękny zapach, który utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas, ale nie jest przytłaczający. To sprawia, że jej stosowanie jest nie tylko skuteczne, ale i bardzo przyjemne. Stosuję ją regularnie i widzę, jak pozytywnie wpływa na kondycję moich włosów. Stały się gładsze, bardziej lśniące i zdecydowanie mniej podatne na puszenie, nawet przy wilgotnej pogodzie. To produkt, który naprawdę spełnia obietnice producenta. Jeśli ktoś ma włosy podobne do moich i zmaga się z problemem puszenia, trudnościami w stylizacji czy brakiem nawilżenia, naprawdę warto spróbować tej maski. Dla mnie to jedno z najlepszych odkryć pielęgnacyjnych i na pewno zostanie ze mną na dłużej.