Maski do włosów

Crazy Hair Maska do włosów na noc `Jagoda`

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lipca 2024 o 19:01
    Bardzo fajna maska o pięknym zapachu
    Moje włosy pomimo, że są bardzo kapryśne i wybredne bardzo polubiły się z tą maską. Zacznę może od tego, że ma cudowny zapach jagodowy i bardzo ładny kolor, który nie barwi włosów. Zostawiam ją na noc 1 raz w tygodniu. Później normalnie myje włosy i używam standardowej odżywki. Ma bardzo fajną konsystencję. Nakładam cienką warstwę bo to i tak wystarczy a nie ścieka mi nadmiar i nie brudzę poduszki :) dzięki temu jest bardzo wydajna. Moje włosy są bardzo długie i średnioporowate. Po jej zastosowaniu stają się miękkie, wygładzone, delikatne i pięknie pachną (zapach pozostaje na włosach). Jak dla mnie wszystko na plus. Na pewno kupię ponownie.
    • Kolor
    • Działanie
  • 24 maja 2024 o 14:46
    Jagodowy koszmar...
    Mam włosy suche, cienkie, lekko falowane puszące się. Myślałam że ta maska trochę je odżywi i ujarzmi ale nie zrobiła z włosami absolutnie nic. Jest cała masa lepszych produktów i będę się ich trzymać. Po tej masce włosy puszą się jeszcze bardziej niż zwykle, zrobiła mi takie sianko... Kupiłam ją na jakiejś mega promocji w Rossmannie zachęcona zapachem (uwielbiam jagody). No i właśnie zapach. Nie wiem co mnie podkusiło o ile pierwsze wrażenie było super piękny jagodowy zapach to po nałożeniu na włosy, odsiedzeniu swoje w czepku i wysuszeniu ten zapach mi już przeszkadza, jest za mocny, za sztuczny, drażniący, utrzymuje się bardzo długo i niestety w całym mieszkaniu oraz na poduszce. Przeszkadza mi na tyle mocno że kicham. Więcej nie kupię tego produktu. Opis stosowania woła o pomstę do nieba - producent zaleca zostawić maskę na wilgotnych włosach na całą noc! Tak nie wolno robić, przecież to proszenie się o łupież...
    Zalety:
    • konsystencja - bardzo gęsta
    Wady:
    • nie działa
    • okropny sztuczny drażniący zapach
    • robi siano z włosów
    • niepoprawna instrukcja stosowania
  • 23 kwietnia 2024 o 11:08
    Fajna PEH-owa maska
    Długo męczyłam tą maskę żeby ją zużyć.... jest bardzo wydajna i mamy całe PEH w całkiem niskiej cenie. Produkt dobrze mi się sprawdzał, używałam go na "dłuższe mycia" i trzymałam ok pół godziny na włosach. Po użyciu zauważyłam przede wszystkim miękkość włosów. Zapach mnie nie powalił ale nie można go nazwać nieprzyjemnym, jest ok, po wysuszeniu mało wyczuwalny. Ogółem jest to dobry produkt ale myślę że w tej cenie można znaleźć lepsze więc raczej nie kupię ponownie.
  • 8 kwietnia 2024 o 20:46
    Wszystko spoko poza zapachem...
    Dziś o produkcie, który kupiłam z polecenia mojej najlepszej przyjaciółki, co jest rzadkością, bo ona w ogóle się nie interesuje kosmetykami. Tak zachwalała działanie i zapach tej maski, że nie mogłam się oprzeć podczas promocji! No i cóż zużywałam ją dobry rok czasu, bo... Odpowiedź kryje się poniżej, ale przyznam szczerze, że już dawno żadne denko włosowe mnie nie ucieszyło jak to. Maska: + ma ciekawy fioletowy odcień, zaś w konsystencji jest gęsta, odżywcza i nie ucieka z dłoni. Łatwo rozprowadza się po włosach, - zapach sztucznej jagody jest bardzo intensywny i długo wyczuwalny w łazience oraz na włosach. Podczas  pierwszych aplikacji całkiem mi się podobał, ale z czasem zaczął tak męczyć i mdlić, że nie chciało mi się w ogóle używać tej maski, + sposoby stosowania są różne, bo można ją: ● zostawić na całą noc, ale nie będę kłamać - tak nigdy nie zrobiłam, nie wyobrażam sobie spać z czymś na głowie, ● nałożyć na ok. 45min przed myciem - tak używałam jej najczęściej, jednak pod koniec nakładałam ją na 10min pod prysznicem i efekty były takie same jak po 45, + już podczas zmywania czuć, że włosy są takie lejące, fajnie dociążone i będą się łatwo rozczesywać, + po wysuszeniu nie puszą się, są mega gładkie, mięciutkie oraz dobrze nawilżone, + ponadto jest efekt tafli i ładny błysk, + była bardzo wydajna dzięki swojej formule. To maska typu PEH, a co ciekawego znajdziemy w składzie? M.in. jest arginina, hydrolizowane proteiny z ryżu, kukurydzy oraz pszenicy, olej ze słodkich migdałów, ekstrakt z gardenii, trehaloza, a także mocznik. Do kupienia w Rossmann w cenie regularnej za 24,99/300ml. Podsumowując: byłaby to dla mnie spoko maska w dobrej cenie, gdyby nie ta mdła woń! Nie jestem wrażliwa na zapachy, ale tego po prostu nie mogłam znieść. Mimo wszystko uważam, że warto przetestować u siebie, bo zapach to kwestia mocno indywidualna.
    MiriHer
    28 maja 2023 o 20:27
    Świetna!
    Maskę używam od około 2 miesięcy. Nigdy nie stosowałam jej na całą noc, zazwyczaj zostawiam ją na około godzinę lub dwie. Nie obciąża włosów, włosy są po niej miękkie, lejące, ładnie się układają. Czasami stosuję po niej jakąś emolientową odżywkę. Ma piękny jagodowy zapach, który kojarzy mi się z lodami ???? Fajna, tania, wydajna maska do włosów. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • działanie