WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Odżywki do włosów

L'biotica Biovax BB Beauty Benefit Odżywka pielęgnacyjna 60 sekund do włosów suchych i zniszczonych

• 25 września 2020 o 12:25
    Dobra po keratynowym prostowaniu.
    Na wstępie zaznaczę, że mam włosy średnioporowate, raczej zdrowe z tendencją do wypadania oraz szybkiego rozdwajania końcówek. Odżywkę zaczęłam używać poł roku temu, po zabiegu keratynowego prostowania. Ogólnie sprawdzała się świetnie. Nie wpływała na szybsze wypłukiwanie keratyny. Odżywkę wystarczyło wmasować we włosy i spłukać i efekt był wspaniały. Włosy były miękkie, lśniące i wyglądały bardzo zdrowo. Odżywka ma również fajną, gęstą konsystencję i delikatny zapach. Obecnie jestem poł roku po keratynie i przyznaje, że nie robi już tak oszałamiającego efektu. Nadal jest to dobra odżywka z fajnym składem, której użycie ułatwia rozczesanie, ale nie jest to już tak oszałamiający efekt. Mimo wszystko uważam, że jeszcze do niej wrócę ze względu na dobrą cenę i szybkość efektu. (nie cierpię długo trzymać odżywek na włosach)
    Zalety:
    • super po keratynowym prostowaniu!
    • cena oki (koło 20 zł, na promocji nawet po 13)
    • łatwa dostępność
    • nie trzeba jej długo trzymać na włosach by byl efekt
    Wady:
    • w sumie brak, po prostu spoko odżywka dla niewymagających włosów
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 grudnia 2018 o 14:03
    Bardzo dobra odżywka
    Odżywka zdecydowanie spełniła moje oczekiwania. Dobra konsystencja, wydajna niedrażniący zapach to zalety tego produktu. Jest nim również działanie. Odżywka tak jak obiecuje producent, pozostawia włosy gładkie, świecące, bardzo dobrze nawilżone. Moich włosów nie obciąża. Do tego super naturalny skład. Same plusy :)
    • skład
    • nawilża, odżywia, rozświetla
    Wady:
    • dla mnie brak
    Ramija
    17 października 2017 o 20:11
    Ulubiona
    Cała ta seria do włosów suchych i zniszczonych jest moją ulubioną. Odżywkę stosuję 2 razy w tygodniu, a raz maskę. Odżywkę trzyma się tylko minutkę, a mimo to daje super nawilżenie i wygładzenie włosów. Włosy łatwo się rozczesują, nie plączą się, nie elektryzują. Odżywka pięknie pachnie. Niedawno zmienił się jej skład, ale w dalszym ciągu (na szczęście) jest to bardzo dobry produkt, godny wypróbowania.
    Zalety:
    • nawilżenie włosów
    • wygładzenie
    • przyjemna aplikacja (nie spływa z włosów, ładnie pachnie)
    • dobrze się rozczesują po tej odżywce
    • nie plączą się
    • nie elektryzują się
    • jest wydajna
    Wady:
    • Dla mnie ona nie ma wad.
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 lipca 2017 o 16:03
    Dobra
    olejny produkt Biovaxa, który kochają moje wysokoporowate włosy. ✅świetnie zmiękcza ✅cudownie nawilża ✅zawiera glicerynę, olej rycynowy, pantenol i płynną keratynę ✅zapach utrzymuje się długo na włosach ✅cena 15 zł w Drogerii Nautra
  • 26 maja 2017 o 11:32
    L'biotica, Biovax BB Beauty Benefit (Odżywka pielęgnacyjna 60 sekund do włosów suchych i zniszczonych)
    Cała ta seria uratowała moje mega zniszczone włosy po farbowaniu ... mam do niej sentyment ... od tamtej pory pokochałam wszystkie ich produkty .... są na prawdę warte wypróbowania i swojej ceny ! szczerze polecam wypróbować ...
    • działanie