Kremy i maski do stóp

Scholl Krem regenerujący do suchej skóry

Scholl krem regenrujący do suchej skóry 60ml

• 16 lutego 2021 o 11:24
    Super krem
    Kupiłam go na przecenie, ponieważ mam problem z suchymi i pękającymi piętami. Słyszałam także dużo dobrego o ty kremie i nie zawiodłam się. Ten produkt ma kremową konsystencję łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania. Daje efekt nawilżonych, wygładzonych stóp. Dla mnie jeden z lepszych kremów, jedynym minusem jest jego standardowa cena.
    Zalety:
    • działanie-nawilża i wygładza skórę stóp
    • szybko się wchłania
    • kremowa konsystencja
    Wady:
    • standardowa cena
    MagFifi
    19 marca 2020 o 0:02
    Dobry krem
    O stópki trzeba dbać cały rok ale często jesteśmy zabiegami i zapominamy o nawilżeniu stóp które niosą nas tam gdzie chcemy. Więc z pomocą przychodzi krem do stóp marki @schollsg Krem przywraca odpowiedni poziom nawilżenia stóp. Skóra staje się zmiękczona i wygładzona A oznaki pękającej skóry zmniejszają się. Konsystencja jest kremowa i juz niewielka ilosc wystarcza. Krem dobrze się rozprowadza ,szybko wchłania i ma przyjemny zapach. JA Polecam daje radę z moimi suchymi i popekanymi piętami .
    Zalety:
    • Wydajny i skuteczny
  • 5 sierpnia 2019 o 21:18
    Jest okej
    ✅Jego cena to 28,99 zł ✅Pojemność to 60ml ✅Wygodne opakowanie ✅Wydajny ✅Nawilża i regeneruje suche i popękane pięty ✅Zmiękcza skórę stóp ✅Po jego uczuciu stopy są gladkie i miękkie ✅Gęsta konsystencja ✅Długo się wchłania ✅Średni zapach ✅Lepiej stosować go na noc ✅Efekty widać po regularnym stosowaniu
  • 4 lutego 2019 o 17:13
    Dla mnie wyjątkowy
    Jakiś czas temu potrzebowałam jakiegoś "mocnego" regenerującego kremu do stóp. Znalazłam- krem w cenie około 22zł za 60ml (pomyślałam sobie, że cena troszkę za wysoka, ale zaryzykuję - żyje się raz). Tubka dość prosta- jakoś nie przemawia do mnie graficznie, ale liczy się akurat w tym wypadku wnętrze niżeli opakowanie. Mieści ona w sobie biały, delikatny w konsystencji krem. Zapach kremu jest dość uniwersalny- taki "kremowy" jakoś szczególnie się nie wyróżnia. Plusem jest to, że nie zostawia po sobie tłustej warstwy. Wiecie co? Krem natychmiastowo nawilża skórę - redukuje też suchą skórę. Ogólnie- sprawia, ze skóra jets gładka, miękka i wygląda zdrowiej. Ja po każdym używaniu pilnika elektrycznego- nakładam ten krem i naprawdę efekt jest niesamowity. Dla mnie bomba i warto zainwestować - poza tym krem jest naprawdę wydajny, bo wystarczy jego odrobina do wysmarowania sporej powierzchni stóp.
    Zalety:
    • Konsystencja - lekka, dobrze się wchłania, bez efektu lepkości
    • Właściwości- nawilża, regeneruje
    • Wydajność - starczy odrobina
    Wady:
    • Cena - wysoka, ale w tym wypadku adekwatna do jakości
    • Opakowanie - nie podoba mi się wizualnie
  • 10 maja 2015 o 23:33
    Cudo!
    Kupilam sobie i swojem mamie gdyz znalazlam go w świetnej cenie 1 funta;) Cudowny, pieknie zmiekcza stopy. Moja mama uzywa raz w tygodniu i mowi ze w zyciu nie miala takich stopek a miala na prawde duzy problem ze skora na pietach. Ja kupilam tylko w celach pielegnacyjnych bo nigdy nie mialam problemu ze sucha skora ale mimo wszystko widze roznice. Jest po prostu swietny;) Plusy: -zdumiewajace efekty! -świetny zapach -cena (w uk, bo w pl jednak nie najlepsza) Minusy: -brak! ;)) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1