Balsamy do ciała

Vaseline Essential Healing Lotion Balsam do ciała

Nivea Balsam Do Ciała Vaseline Intensive Care Essential Healing 200 ml

• 18 czerwca 2024 o 16:58
    Balsam do ciała z vaseline- czy warto?
    Kupiłam go w Action bo bardzo lubię produkty z Vaseline i pomyślałam że ten balsam może być świetny. Przetestowałam i uważam, że nie jest zły ale są lepsze np. Balsam do ciała z Neutrogeny- mój ulubiony! Czy polecam przetestować? Myślę, że warto przetestować bo nie jest to zły produkt i może sprawdzi wam się dużo lepiej niż mi ale bardziej polecam przetestować balsam z Neutrogeny!
  • 3 stycznia 2022 o 22:40
    Vaseline
    Balsam do ciała zamknięty w żółtej butelce bez szału ma delikatny zapach szybko się wchłania jednak pozostawia na skórze jakiś czas taki ochronny film tak to nazwę lecz nie jakiś tłusty odżywczy dobrze nawilża skórę nie spowodował zmian alergicznych skóra jest mieka i gładka w dotyku jednak są lepsze balsamy ale oceniam że produkt jest dobry
    Zalety:
    • Nawilża i natłuszcza
    Wady:
  • 1 stycznia 2022 o 9:59
    Całkiem ok
    Balsam całkiem ok. Szybko się wchłania czym byłam zaskoczona. Ma bardzo ładny zapach, dość lekka konsystencja, wydajny, dobrze nawilża skore. Jestem z niego dość zadowolona jednak nie zachwycił mnie aż tak żeby sięgać po niego częściej.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
    Wady:
  • 3 listopada 2021 o 8:00
    Całkiem dobry balsam
    Balsam o delikatnym zapachu, który dobrze się rozprowadza po skórze. Balsam w miarę szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Balsam dobrze nawilża skórę i wygładza. Produkt wydajny i wygodny w użyciu .
    mm2991
    15 września 2021 o 6:51
    Bardzo dobry
    Balsam w wygodnym opakowaniu choć mógłby być dozownik w postaci pompki co zdecydowanie ułatwiłoby aplikacje. Balsam ma bardzo przyjemny zapach ale delikatny. Balsam szybko się wchłania a przy rozsmarowaniu nie pozostawia smug. Po zastosowaniu skóra jest miękka i gładka. Produkt jest wydajny.