Płyny do higieny intymnej

Idea 25 Tess, Żel do higieny intymnej z wyciągiem z kory dębu

• 16 grudnia 2017 o 16:52
    Tess Żel do higieny intymnej Kora Dębu
    Bardzo przyzwoity żel do higieny intymnej. Delikatnie myje tworząc pianę. Dobrze się spłukuje. Koi skórę i błony śluzowe, łagodzi podrażnienia i nie uczula. Posiada wygodne opakowanie wyposażone w poręczną pompkę. Delikatny zapach. Bardzo dobra wydajność. Stosowany codziennie zapewnia komfort i świeżość miejsc intymnych.
    Zalety:
    • Łagodzi podrażnienia
    • Delikatnie myje
    • Pielęgnuje błony śluzowe
    • Bardzo wydajny
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 2 sierpnia 2017 o 15:27
    Higiena intymna
    IDEA 25 Tess Żel do higieny intymnej z wyciągiem z kory dębu - wspomaga leczenie zachowawcze dolegliwości proktologicznych! Działa ściągająco, przeciwzapalnie oraz obkurczająco na naczynia krwionośne. Wspomaga leczenie hemoroidów oraz infekcji typu świąd, pieczenie, upławy. Niezbędny przed i po operacjach proktologicznych. Doskonały dla osób o szczególnej potliwości stóp – działa osuszająco i bakteriobójczo. Butelka z żelem jest poręczna dodatkowy dozownik dostosowuje odpowiednią ilość produktu. Żel jest przezroczysty, gęsty. Zapach ma delikatnie słodki, przyjemny. Nie podrażnia skóry w miejscach intymnych. Po użyciu czujemy się świeże i czysto. Delikatnie się pieni oraz dobrze spłukuje. Możemy stosować go również podczas „tych dni”
  • 25 kwietnia 2016 o 21:50
    Wyglądają nowocześniej
    Szukałam tego żelu od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży - polecała mi go jeszcze przyjaciółka i moja mama. I nigdzie nie mogłam znaleźć. Idealnie - na 3 tygodnie przed porodem znalazłam - po prostu odświeżyli opakowania. Kupiłam od razu dla mamy, żeby sprawdziła czy to ten sam i potwierdziła. Stosuję z ogromną przyjemnością już 3 miesiąc i zbliżam się do końca butelki - świeżość, czystość i to czego moje ciało po porodzie potrzebuje - ściągnięcie i zapobieganie wszelkim infekcjom - cudeńko. Mógłby wyraźniej pachnieć, ale lekarz mi nawet powiedział, że im bardziej pachnący kosmetyk przeznaczenia intymnego tym bardziej szkodzi niż pomaga, zatem zakładam, że tak miało być. Dosyć drogi, ale jak porównałam składy z podobnymi żelami na rynku to ten ma najkrótszą listę składników więc wolę zapłacić, zwłaszcza, że jest super wydajny. Kupiłam na allegro od bezpośredniego dystrybutora IDEA25. Zdjęcie z aukcji - nie mam czasu na robienie własnych :/
    _Effa_
    6 lutego 2014 o 17:37
    Mój KWC!
    Kupuję ten i z tymiankiem. Najlepszy !Stosujemy od wieeeelu lat, ja i mój mąż :) Dobrze myje,przyjemnie się pieni,nie podrażnia,łagodzi. W 100% spełnia obietnice producenta. Kupuję na Allegro. Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: dużo :)
    maocudo
    28 lutego 2010 o 23:12
    KWC
    Wypróbowałam wiele tego typu produktów ale ciągle wracam do Idea 25. Wypróbowałam już chyba wszystkie wersje tego płynu i wszystkie świetnie się spisały, czyli tajemnica sukcesu jest baza. Bardzo delikatny, łagodzi wszelkie podrażnienia, niezastąpiony przy nawracających infekcjach. Wydajny a jakość rekompensuje cenę i oczekiwanie na przesyłkę. Zamawiam na Esentii. Używam tego produktu od: chyba 2003 r. Ilość zużytych opakowań:niezliczone

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej