Wody toaletowe damskie

Avon Pur Blanca Charm EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 maja 2019 o 15:23
    Jak najbardziej tak
    Wersja charm to trwały kwiatowo owocowy zapach. Lubię go za intensywność i delikatność. Zapach wyczuwalny przez kilka godzin zmienia się w miarę upływu czasu co nie znaczy że wietrzeje. Opakowanie szklane, wygodne proste i zarazem eleganckie. Widać ile jeszcze perfum nam zostało do końca opakowania. Cena jest atrakcyjna ponieważ w promocji możemy go dostać za niecałe 20 zł a występuje on w tej cenie bardzo często. Dostępny do zakupu u konsultantki jak również w internecie.
    Zalety:
    • kwiatowo owocowy zapach
    • trwały
    • wydajny
    • wygodne opakowanie
    • niska cena
    • łatwo dostępny
    U konsultantki
  • 17 grudnia 2016 o 21:54
    Nie podoba mi się
    Moja mama kupiła dwa flakoniki i od razu dała mi jeden. Przez kilka miesięcy dawałam mu szansę próbując używać go w różnych porach roku lub porach dnia, ale... no cóż. Konwalia, magnolia i piżmo? Tak zgodzę się, można w tym zapachu odnaleźć te nuty i każde z osobna wyczuć. Wydaje mi się jednak, że tutaj pierwsze skrzypce gra konwalia. Dawałam temu zapachowi wiele szans, ale nie potrafię go zaakceptować i dla mnie po prostu brzydko pachnie. Zbyt dużo konwalii, a jak na upalne dni to ten zapach jest zbyt ciężki i mało świeży. W tym przypadku nawet nuty owocowe niewiele ratują sytuację. Nie byłam w stanie zaprzyjaźnić się z tą kompozycją, ponieważ w większości przypadków czułam się bardzo niekomfortowo i za wszelką cenę chciałam podmienić ją na cokolwiek innego. Przy każdym spryskiwaniu się zapach sprawiał, że zaczęłam kaszleć, ale potem wszystko uspokajało się jak lekko wywietrzało. Pierwszym moim skojarzeniem zapachowym po pierwszym użyciu była pewna nalepka detergentu do mycia, a to już sprawia, że niechętnie będę do tego zapachu wracać. Próbowałam używać go popołudniami, wieczorami i śmiało mogę stwierdzić, że w moim przypadku zapach o wiele lepiej współgra wieczorami niż w upalne dni. Najlepiej jakby była to zima. Sama trwałość jest średnia, bo kompozycja utrzymuje się około 5-6 godzin na ubraniach. Niestety co do wydajności nie jestem w stanie zbyt dużo powiedzieć, bo zapach mnie tak odtrącał, że nawet nie chciałam zbyt dużo aplikować na siebie. Jednak patrząc na to jak długo zapach utrzymuje się na ubraniu to można stwierdzić, że jest średnio wydajny. Cena regularna jest często zaniżana. Jestem pewna, że do tego zapachu nigdy więcej nie wrócę. Dawałam wiele szans, a na końcu oddałam, bo ta kompozycja tylko i wyłącznie zajmowałaby miejsce na półce.
  • 28 listopada 2016 o 9:08
    Delikatny zapach w unowocześnionej Wersji
    Zalety: - kolejna wersja kultowego bestselleru Avonu bardzo mi się podoba, jest lekka, kobieca i odświeżająca - zapach jak poprzednicy jest bardzo trwały. - mimo że są tylko wodą toaletową to zapach utrzymuje się do 5-6 godzin od aplikacji - ładna szata graficzna Wady: - trudna dostępność tej wersji zapachowej - ma opakowanie które trochę przecieka
  • 19 października 2016 o 9:51
    to nie jest mój ulubiony zapach
    Na początku zapach bardziej mi się podobał. Po wypsikaniu pół flakonika, tempo zużycia zmalało. Zrobiłam sobie przerwę od Pur Blanki Charm i dziś znowu do niej wróciłam. Nie jest to zapach urzekający. Ładny, ale nie ulubiony. Zdecydowanie ładniejszy po 4-5 godzinach, może dlatego, że wtedy jest już mniej wyczuwalny, neutralny.
    U konsultantki
  • 21 września 2016 o 10:11
    Wielkie rozczarowanie
    Skuszona pozytywnymi opiniami z wizaz.pl zakupiłam produkt. Niestety, jak dla mnie to niewypał. Gdy użyłam pierwszy raz miałam wrażenie że pachnę płynem do mycia podłóg. Zawiodłam się niestety. Zapach jak dla mnie zbyt drażniący.