Szampony do włosów

Equilibra Tricologica Shampoo Ristrutturante Szampon restrukturyzujący

Equilibra Tricologica Szampon Restrukturyzujący Z Cermiadami Włosy Suche Łamliwe Zniszczone 250ml

• 3 sierpnia 2019 o 15:06
    Restrukturyzujący szampon Equilibra
    Produkty marki Equilibra to jedne z moich ulubionych które stosuję w mojej pielęgnacji skóry głowy i włosów.Szampon jest bez SLES-AND SLS-FREE posiada bardzo dobry skład co jest jego zaletą dobrze się pieni ,jest bardzo wydajny ,przyjemnie pachnie.Na moich włosach spisuje się bez zarzutów.Z rozczesywaniem też nie ma problemu włosy są miękkie,i nawilżone nie obciąża ich.
    Wady:
    • Nie posiada
  • 3 stycznia 2019 o 14:08
    Jest Ok
    Na początku nie mogłam się przekonać do tego szamponu, bo po pierwszym użyciu moje włosy wyglądały strasznie, jednak z czasem zauważyłam, że naprawdę on działa regeneracyjnie na moje włosy, stały się miekkie,jednolite, mniej podatne na łamanie. Co prawda nie był to zachwalany efeky wow, ale widoczne rezultaty sa.
    Zalety:
    • widoczne rezultaty naprawy włosa,
    • wydajny
    • szybko się pieni,
    • ładny zapach
  • 23 stycznia 2018 o 12:56
    Jestem zadowolona :)
    Zapach bardzo przyjemny, delikatny, nie nachalny. Szkoda, że nie utrzymuje się na włosach. Kolor szamponu: bezbarwny może lekko żółty. Ogromnym plusem jest to, że szampon domywa wszelkiego rodzaju oleje, suche szampony - jednym słowem: doskonale oczyszcza włosy. Szampony oczyszczające kojarzą nam się z ostrym skalpem, skrzypiącymi i szorstkimi włosami. W przypadku szamponu Equilibra, mamy porządnie oczyszczoną skórę głowy + miękkie, gładkie i odżywione włosy. Po wysuszeniu były one sypkie i ładnie błyszczały. Nie zauważyłam nadmiernego przetłuszczania.
  • 4 listopada 2017 o 0:01
    Super!
    Już dawno nie trafiłam na tak dobry szampon z naturalnym składem! Jest bezpieczny dla mojej wrażliwej skóry głowy, nie podrażnia, nie powoduje swędzenia. Dobrze oczyszcza (zmywa nawet oleje). Po umyciu (nawet bez odżywki) włosy są miękkie, nie plączą się, ani nie puszą. Ma bardzo przyjemny zapach.
    Zalety:
    • skład
    • łatwość w rozczesywaniu
    Wady:
    • opakowanie mogłoby być ładniejsze (ale to subiektywna opinia)
  • 5 czerwca 2017 o 20:48
    Equilibra szampon odbudowujący
    Bardzo fajny produkt. +naturalny skład; +pieni się + delikatnie, ale i skutecznie oczyszcza +ma łagodny, delikatny zapach +włosy po umyciu są puszyste, lekkie i wyraźnie wzmocnione- nie potrzeba odżywek +lekka formuła +wydajność +cena
    Zalety:
    • jak wyżej