Maseczki klasyczne

Dr Irena Eris Algorithm, Maska głęboko nawilżająca

Sephora
Dr Irena Eris - Instant Moisture Pielęgnacja Twarzy Face & Neck - Pielęgnacja Twarzya Nawilżająca - Algorithm Pielęgnacja Twarzy - Dla Kobiet
Dr Irena Eris Algorithm Maska Głęboko Nawilżająca 75ml

• 8 lutego 2024 o 10:41
    Idealne nawilzenie
    Maskę od dr Ireny Eris stosuje od kilku miesięcy. Zmagam się z łuszczycą, przez co moja skóra stale potrzebuje dobrego nawilżenia. Ta maskę mogę w zupełności polecić! Maska ma lekki i przyjemny zapach. Po nałożeniu przez kilka sekund ma się wrażenie lepkości, ale po chwili to uczucie znika. Maska bardzo wydajna. Świetnie rozprowadza się po twarzy. Efekt nawilżenia jest natychmiastowy. Plusem też jest bardzo ładne, eleganckie opakowanie. Czysta przyjemność stosować tą maskę! :)
    domkep
    16 sierpnia 2020 o 19:30
    Średnia
    Maseczka do szybkiej rewitalizacji, redukcji objawów zmęczenia i stresu. Opakowanie: Klasyczna tubka, wygodna, w ładnym turkusowym kolorze. Konsystencja zapach: konsystencja kremowa aksamitna, przy smarowaniu lekko tłusta, kolor biały, zapach piękny, delikatny. Efekty po użyciu: Bez spektakularnych efektów S.O.S. Maseczka natłuszcza, lekko nawilża i poprzez to uelastycznia skórę. Jednocześnie jednak obciąża skórę i zatyka pory. Nie wygładza zmarszczek i poprzez to że pozostawia na skórze tłustawy filtr słabo nadaje się po makijaż.
  • 8 lipca 2020 o 22:55
    Może być ale bez rewelacji
    Zacznę od tego, że mam cerę suchą. Kupiłam ten produkt z myślą o dogłębnym nawilżeniu skóry. Maseczkę stosuje w zasadzie jak krem. Nakładam obficie na wieczór i idę spać. Ogólnie nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego nawilżenia. Są lepsze produkty za mniejszą cenę. Ale ta maska pachnie obłędnie ! Uwielbiam ten cudowny morski zapach, prawdziwa aromaterapia do łóżeczka :) stosuje ja gdy potrzebuje złagodzenia buzi np po kąpielach słonecznych , basenie czy ziarnistych pilingach. Rano buźka jest ok, ale bez rewelacji. Ogólnie nie kupię ponownie, cena kosmos
  • 12 maja 2020 o 19:47
    Nie zawiodłam się.
    Bardzo lubię kosmetyki od Dr Eris, nigdy się na nich nie zawiodłam. Tak jest i tym razem. Maska nadaje mojej zmęczonej skórze gładkości, dogłębnie ją nawilża, sprawiając, że skóra staje się przyjemna w dotyku. Produkt stosuję kilka razy w tygodniu po dokładnym oczyszczeniu twarzy. Zgodnie z ulotką nakładam grubszą warstwę i pozostawiam do wchłonięcia. Na koniec wmasowuję w twarz. Maska wygładza twarz już po pierwszym zastosowaniu. Wygodne jest też opakowanie, turkusowa tuba. Mam pewność, że zużyję produkt do samego końca, bez konieczności rozcinania opakowania. Maska jest dość wydajna. Mam ją od ponad miesiąca, a stosuję 2-3 razy w tygodniu.
    Zalety:
    • Skład produktu: bio-koncentrat witaminowy algi błękitnej oraz aktywna forma witaminy C.
    • Maska bardzo szybko nawilża, to taki SOS dla zmęczonej skóry.
    • Jestem w grupie 40+ i maska sprawia , że moja skóra staje się bardziej napięta.
    • Nie zauważyłam, by uczulała moją skórę.
    • Zapach delikatny, prawie niewyczuwalny.
    Wady:
    • Nie zauważyłam.
  • 20 maja 2019 o 17:18
    efekt nawilżenia i rozświetlenia gwarantowany
    Jestem wielką fanką kosmetyków pielęgnacyjnych dr Eris od kilku lat no może z drobnymi wpadkami i skokiem w bok na rzecz innych "zagraniczniaków", ale koniec końców wracam do niej z podkulonym ogonem. Serdecznie polecam ten kosmetyk bo po pierwsze działa a po drugie jest wydajny. Pierwszy raz kupiłam go jakieś 2 lata temu w zestawie z kremem na dzień i noc. Była to jakaś okazja cenowa przed Bożym Narodzeniem. Moja cera była jak zwykle w tym okresie sfatygowana mrozem i suchym powietrzem z kaloryferów. Miałam lekko podrażnioną cerę i przesuszoną, w związku z tym bałam się użyć tej maski w taki stanie (przy takich sytuacjach sięgam po maść z wit. A z apteki , która wówczas baaardzo mi pomaga). Na szczęście nie zrobiłam siebie krzywdy, maska była łagodna, buzia ją wręcz "wchłonęła", cera natychmiast zrobiła się miękka, nawilżona (nie świeciłam się po niej co zazwyczaj pojawia się przy tego typu maskach bo mam cerę mieszaną). W świetle zauważyłam że twarz jest autentycznie rozpromieniona, więc zaczęłam ją stosować przed jakimiś większymi wyjściami, a nie tylko wieczorami jak do tej pory. Iw ten sposób mam już na koncie 4 zużyte opakowania i dwa zamagazynowane, ponieważ boję się że maska szybko zniknie z rynku podobnie jak krem który kiedyś miałam szczęście stosować również z Eris tj. seria Hydrogenic, a którego nie wiedzieć czemu już nie robią:( Ps. czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak wogule się dzieje ze jak coś jest dobre to znika ze sklepów hmmm ???
    Zalety:
    • Nawilża, wygładza i rozświetla, wydajność!!!
    Wady:
    • regularna cena nie należy do przystępnych - około 90 zł stacjonarnie a 85zł w internecie