Maseczki klasyczne

Perfecta Multi-kolagen Retinol, Podwójna siła kolagenu, Maska na twarz, szyję i dekolt

Dax Cosmetics
Perfecta Multikolagen Retinol podwójna siła kolagenu i retinolu maska na twarz, szyję , dekolt 8ml

nicia55
    12 listopada 2024 o 22:24
    Działa cuda
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczka jest bardzo wydajna,mi starcza na 2-3 aplikacje.Jej dzialanie bardzo mnie zaskoczyło.Skóra po użyciu kosmetyku jest nawilżona i napięta.Zauwazylam delikatne wygładzenie zmarszczek,co mnie mega zaskoczylo.Twarz wygląda na odświeżoną.
    Zalety:
    • Wygładza zmarszczki odżywia napina
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 29 września 2024 o 0:23
    Najlepsza maseczka
    Kupiłam kiedyś tą maseczkę i kilka sztuk z innych firm w Hebe i żadna nie była tak dobra jak ta. Jedno opakowanie starczyło mi na 2góra 3 razy w zależności jak grubo ją nakladalam. Zapach przyjemny i po kilku dniach stosowania moja skóra była napięta, odświeżona. Co jakiś czas powracam do tej maseczki i zakupiłam również krem w Hebe który jest jednocześnie na dzień i na noc.Szkoda że w tej drogerii nie było serum i kremu pod oczy z tej serii bo z chęcią bym kupiła. Są to kosmetyki niedrogie, wydajne i skuteczne. Z czasem mam zamiar wypróbować inne kremy tej firmy.
    Zalety:
    • Tani
    • Wydajny
    • Ładnie pachnie
    • Skuteczny po kilku uzyciach
    Her666
    27 lutego 2024 o 10:43
    Bardzo dobrze nawilża i lekko ujedrnia oraz minimalizuje drobne zmarszczki
    Maseczka bardzo sprawdziła się na mojej mieszanej skórze. Konsystencja dość gęsta, starcza na 2 aplikacje. Maseczkę po nałożeniu zostawiłam na twarzy lekko odciskając nadmuas chusteczką i nakładając na nią makijaż. Skóra jest bardzo nawilżona, napięta i widać delikatną minimalizację zmarszczek szczególnie na czole i między brwiami skóra robi się delikatnie różowa i napięta oraz wygładzona. Jest idealna przed większym wyjściem. Zapach jest bardzo ładny, lekko perfumowany i niedrażniący. Jestem pozytywnie zaskoczona jej działaniem za około 3 złote, robi dobrą robotę. Dobrze przed nałożeniem zrobić porządny peeling skóry, by dobrze się wchłonęła.
    Zalety:
    • minimalizacja drobnych zmarszczek
    • Perfumowany przyjemny zapach
    • Konsystencja dość gęsta
    • Porządne nawilżenie i wygładzenie
    • Można po odciśnięciu nadmiaru nałożyć spokojne makijaż.
  • 22 stycznia 2021 o 22:52
    Raczej przeciętna maska
    Używa od:próbka
    Maseczka ma raczej rzadką konsystencję, o blado różowym kolorze. Pachnie przyjemnie, kremowo. Nakłada się dosyć dobrze, ale niezbyt szybko wchłania. Lekko szczypie, ale niektóre kosmetyki w ten sposób właśnie działają, przy tym nie podrażnia. Niestety nie poczułam ani nie zauważyłam efektu liftingu. Ja lubię czuć lekkie ściąganie podczas używania kosmetyków o takim składzie. Twarz pozostawia gładką. Niestety żadnych spektakularnych efektów nie zauważyłam, dla mnie to przeciętna maseczka jakich wiele.
    Wady:
    • Konsystencja
    Goya5
    22 grudnia 2020 o 7:15
    Maseczka
    Maseczka z firmy Perfecta Multi- kolagen retinol ma konsystencję kremową, o przyjemnym zapachu. Jest wydajna i objętościowo wystarcza na nałożenie jej na twarz, szyję i dekolt. Skóra po jej użyciu jest przyjemnie odświeżona, nawilżona i zachęca do następnego jej użycia. Lubię maseczki, a ta na stałe zagościła u mnie..????
    Zalety:
    • Konsystencję, opakowanie, wydajność