Maseczki klasyczne

Eveline Cosmetics Skin Care Expert, Maseczka do twarzy `Błyskawiczny lifting - kolagen`

Eveline Concentrated Formula Maseczka do twarzy Błyskawicznie Liftingująca z Kolagenem 8ml
Eveline Concentrated Formula Collagen błyskawicznie liftingująca maseczka do twarzy 8ml

• 28 grudnia 2024 o 13:29
    Nawilża i wygładza
    Jestem wielką fanką maseczek od kiedy tylko są dostępne na rynku kosmetycznym i w wielu wariantach i często niskich cenach za produkty o bardzo dobrej jakości i właściwościach odmładzających ale oczywiście po wielu aplikacjach na skórę twarzy oraz okolic bo tak właśnie jest w przypadku tej maseczki bardzo cenionej marki jaką jest Eveline i z której kosmetyków jestem od wielu lat zadowolona i maseczka ta to prawdziwie przyjemny i skuteczny zabieg dodający blasku i energii skórze i aby cera była promienna.Składniki tej maseczki to prawdziwe bogactwo ale to zawartość kolagenu wspomaga proces spłycenia zmarszczek oraz ujędrnienia skóry więc można uzyskać dzięki niej same dobre rezultaty ale jak już wspominałam po długim okresie stosowania jak w większości maseczek oraz masek w płachcie które działają wiele dobrego dlatego chcę ją polecić bo zabieg z użyciem tej maseczki to naprawdę przyjemność oraz niski koszt ,wydajność i po prostu efekt wow!!
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo maseczka o bogatym składzie w korzystnej cenie, działa tak jak powinna działać
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 17 grudnia 2024 o 13:48
    Polecam!
    Eveline Cosmetics Skin Care Expert Maseczka do twarzy „Błyskawiczny lifting – kolagen” to doskonały produkt, który na pewno zagości na stałe w mojej pielęgnacji! Już po pierwszym użyciu zauważyłam, jak moja skóra stała się bardziej jędrna, gładka i wyraźnie odświeżona. Maseczka ma lekka konsystencję, która łatwo się aplikuje, a przy tym nie spływa z twarzy, co bardzo ułatwia jej stosowanie. Zapach jest delikatny i nienachalny, co sprawia, że używanie maseczki to prawdziwa przyjemność. Efekt, który daje po zmyciu, jest natychmiastowy – skóra jest nawilżona, wygładzona, a kontur twarzy wygląda na bardziej napięty i wyraźny, jakby zyskał świeży, młodszy wygląd. Mam wrażenie, że moja skóra oddycha lepiej, a drobne zmarszczki stają się mniej widoczne. To, co naprawdę wyróżnia tę maseczkę, to jej szybkie działanie. Wystarczy tylko kilka minut, by poczuć jej efekty, a twarz wygląda na rozświetloną i wypoczętą. Jest to idealny produkt, gdy potrzebuję szybkiej poprawy wyglądu przed ważnym spotkaniem lub wydarzeniem. Kolejnym plusem jest to, że maseczka nie podrażnia skóry. Moja cera, która bywa dość wrażliwa, nie reagowała żadnymi niedoskonałościami czy zaczerwienieniem, co jest rzadkością w przypadku produktów tego typu. Podsumowując, Eveline Cosmetics Skin Care Expert „Błyskawiczny lifting – kolagen” to efektywna maseczka, która w krótkim czasie poprawia wygląd skóry, nawilża ją i daje wyraźny lifting. To świetny wybór, gdy szukasz szybkiej poprawy kondycji skóry bez konieczności czekania na długotrwałe efekty. Zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek!
  • 8 grudnia 2024 o 12:04
    Oczekiwałam więcej
    Maseczka to dla mnie krok w pielęgnacji,który co do zasady powinien być boosterem tego co robimy na co dzień,powinna dawać choć ułudę że wyglądamy lepiej,wszak niejednokrotnie reklamuje się je jako terapię szokową która błyskawicznie poprawia stan skóry. Maseczka Eveline to jedna z kilku wariantów na jakie skusiłam się podczas zakupów,i o ile wersja nawilżająca bardzo mnie do siebie przekonała o tyle kolagen rozczarował. Fakt jest taki,że pozornie małe opakowanie jest niesamowicie wydajne,spokojnie można by użyć ją na 2razy,ja poszłam na całego i zużyłam opakowanie w jednorazowej aplikacji na twarz i szyję. Kosmetyk ma biały kolor i kremowy zapach. Konsystencja przypomina gęsty krem i takie też miałam wrażenie,że po prostu aplikuję za dużo kremu na twarz. Użyłam jej bezpośrednio po peelingu, licząc na lepsze działanie, niestety w trakcie miałam uczucie lekkiego mrowienia, podrażnień nie było,ale raczej jestem z tych którzy do wrażliwych nie należą,zaznaczam więc czerwoną flagę,że może być problematyczna przy cerach bardziej wrażliwych. Po 20minutach zmyłam zgodnie z rekomendacją i w zasadzie zapomniałam,że czegokolwiek używałam. Moja skóra nie była w ani lepszej ani gorszej kondycji ,także jak dla mnie to bardziej zmarnowane pieniądze i czas bo nie zauważyłam żadnych efektów. Zakupu nie powtórzę,bo mimo że nie zrobiła mi krzywdy to też nie pomogła w polepszeniu stanu skóry.
  • 15 września 2024 o 9:36
    Zero efektu...
    Po hialuronowej maseczce z tej serii, którą jestem zachwycona przyszedł czas na wersję z kolagenem. Niestety z tą się nie polubiłam i wiem, że nie sięgnę po nią ponownie. - maska zastyga na mat, tworząc tępą skorupkę, nie cierpię tego efektu na swojej suchej cerze - nie da się dołożyć na nią nawilżenia, ponieważ roluje się, a zatem trzeba ją zmyć uprzednio, co mija mi się z celem nakładania masek pielęgnacyjnych - ich właściwości chcę zachować na całą noc a nie na 15 minut i zmyć - kiedy tylko lekko wjechałam za bardzo w okolicę oczu zaczęła mnie szczypać, a szkoda, bo cienkiej skórze pod oczami zawsze przyda się lifting i wypełnienie - brak efektu liftingu, a zamiast tego czułam ściągnięcie skóry - nie odczułam poprawy elastyczności - zero nawilżenia Maska wystarczyła mi na 3 aplikacje, po każdej te same powyższe efekty.
    Inne
    KardiaM
    26 lipca 2024 o 20:11
    Nawilża skórę bez jej obciążenia
    Przyznam, że z ostrożnością podchodzę do maseczek w wersji bez spłukiwania, z obawy, że obciążą mi skórę lub spowodują jej "zapychanie". W tym przypadku mamy opcję z pozostawieniem jej do wchłonięcia, jak i zmyciem. Zdecydowałam się zaryzykować i wypróbować w obu proponowanych metodach. Opakowanie to saszetka zawierająca dużą ilość produktu. Kosmetyk ma kremową konsystencję, biały kolor oraz ładny, delikatny zapach. Po nałożeniu nie spływa ani nie zastyga. Czułam, że skóra ją wręcz "pije", więc bardzo dobrze się wchłania. Gdy zdecydowałam się jej nie zmywać, pozostały nadmiar po prostu wklepałam, natomiast w opcji ze spłukaniem nie było problemów z jej zmyciem. W obu metodach spisała się bardzo dobrze. Skóra po zastosowaniu była miękka, nawilżona i odżywiona. Maseczka nie spowodowała u mnie uczulenia, podrażnień, obciążenia czy wysypu. Kupiłam już kilka opakowań i będę powracać naprzemiennie z innymi :)