Maseczki klasyczne

Nacomi Goodbye Red Skin, Zmniejszająca zaczerwienienia maseczka do twarzy

Nacomi maseczka do twarzy zmniejszająca zaczerwienienia 85ml
Nacomi Maseczka do twarzy zmniejszająca zaczerwienienia - Goodbye Red Skin Mask Maseczka do twarzy zmniejszająca zaczerwienienia - Goodbye Red Skin Mask

• 9 lipca 2024 o 21:55
    świetnie wycisza
    Mam suchą skórę z widocznymi naczynkami i ta maska świetnie ją koi. Jeżeli trafi mi się alergia na jakiś kosmetyk wiem, że po użyciu tej maseczki zniknie zaczerwienienie. Zawsze mam ją w domu i zużyłam już kilka opakowań. Skóra po jej użyciu jest bardzo gładka i spokojna. Maska pięknie pachnie, jakimś miodowym zamachem, który ciężko mi określić. Ma w składzie glinkę, ale łatwo się ją zmywa i nie zastyga na twarzy.
  • 18 czerwca 2024 o 10:41
    Bardzo dobre nawilżenie!
    Testowanie produktu Aqua Hydra Skin by Nacomi było naprawdę pozytywnym doświadczeniem. Każdy rodzaj skóry potrzebuje nawilżenia, aby zachować młodzieńczy wygląd i zdrowy blask, a Nacomi doskonale to rozumie. ### Moje wrażenia: **Składniki i konsystencja:** Aqua Hydra Skin to naturalny kosmetyk, który zawiera kolagen i elastynę morską, kwas hialuronowy oraz ekstrakt z miodu. Te składniki świetnie się sprawdzają w pielęgnacji cery suchej i dojrzałej, intensywnie nawilżając i odżywiając skórę. Produkt ma przyjemną, lekką konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. **Nawilżenie i odżywienie:** Koktajl do twarzy rzeczywiście błyskawicznie nawilża skórę i zapobiega nadmiernej utracie wody. Po użyciu skóra staje się aksamitnie gładka, miękka i ukojona. Długotrwałe stosowanie widocznie poprawia jej jędrność i elastyczność, a także dodaje zdrowego blasku. **Wszechstronność zastosowania:** Jednym z największych atutów Aqua Hydra Skin jest jego wszechstronność. Produkt może być używany jako maseczka do twarzy, serum lub maseczka pod oczy. Jako maseczka, wystarczy nałożyć grubą warstwę i pozostawić na 15-20 minut. Jako serum, cienka warstwa nałożona na całą noc sprawdza się doskonale, pozostawiając skórę nawilżoną i odżywioną. **Wyniki:** Już po pierwszym użyciu zauważyłam znaczną poprawę nawilżenia skóry. Po kilku dniach regularnego stosowania, skóra wyglądała zdrowiej, była bardziej elastyczna i miała promienny wygląd. Produkt skutecznie zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, co jest widoczne w jej jędrności i blasku. ### Podsumowanie: Aqua Hydra Skin by Nacomi to wyjątkowy produkt, który spełnia swoje obietnice. Jest idealny dla każdego rodzaju skóry, zwłaszcza dla cery suchej i dojrzałej. Dzięki swoim naturalnym składnikom i wszechstronności zastosowania, jest to kosmetyk, który warto mieć w swojej codziennej rutynie pielęgnacyjnej.
    Zalety:
    • WYDAJNY
    • ZAPACH
    • NIE POZOSTAWIA TŁUSTEJ SKÓRY
    • WYGLĄD OPAKOWANIA
  • 19 lutego 2023 o 11:53
    Cudo!
    Po tę maskę sięgnęłam, ponieważ zachęciły mnie te wszystkie ekstrakty i oleje zawarte w niej, a także dobre opinie znalezione w internecie. No i mój typ skóry - sucha, wrażliwa, szczególnie nadreaktywna na policzkach. Maska wygląda typowo glinkowo, ale jest tak przyjemna w użytkowaniu (lubię i cenię tradycyjne glinki, jednak zawsze zrobię jej za dużo i się marnuje i często za rzadka). Ja noszę ją zwykle 20minut i po tym czasie ona cały czas jest mokra, nie wysycha, nie tworzy skorupy na twarzy, jest mega komfortowa. Spłukuje się idealnie i to samą wodą, praktycznie zetknie się twarz z wodą i ona już zaczyna puszczać skórę. Uwielbiam to, bo nie lubię trzeć cery jak ma to miejsce np w przypadku klasycznej glinki albo mocno kremowych gęstych maskach. Po osuszeniu buzia jest taka gładka, naskórek przyjemnie mięciutki, mimika elastyczna. Naprawdę czuję po cerze i widzę, jak mocno odżywczy jest to kosmetyk. Zaczerwienienia są wyciszone, twarz ogólnie ukojona. Kiedyś miałam 2 zaczerwienienia po wypryskach, które po jednym razie tej maski zostałby jakby wygumowane - widoczność spadła o więcej niż połowę. Produkt bardzo dobrze nawilża, świetne uzupełnienie pielęgnacji dla suchej skóry, wygląda ona na promienną i zdrową. Moje różowe policzki są załagodzone. Jednak dla utrzymania dobrej kondycji cery naczyniowej arcyważna jest profilaktyka, dlatego kiedy tylko skończę tubę zaopatrzę się w kolejną, bo to moje odkrycie.
    muezaa
    21 maja 2022 o 21:17
    Po pierwszym użyciu
    Kupiłam tą maseczkę po pierwszych słonecznych dniach bez spfa. Skóra była delikatna po kwasach i retinolu i niestety lato mnie zaskoczyło. Twarz mi się mocno zarumieniła od słońca. Potrzebowałam jakies kojącej maski która ukoi skórę i zmniejszy zaczerwienienie. Niestety, nic takiego nie nastąpiło, wręcz odwrotnie, twarz zaczęła piec jeszcze bardziej, rumień się powiększył. Będę ją jeszcze testować na zagojonej twarzy i zupdejtuję wtedy opinię. EDIT po drugim użyciu już na wygojonej twarzy, musze powiedzieć że efekt był bardzo dobry. Faktycznie zmniejszyło się zaróżowienie mojej naczynkowej skóry. Od glinki jest gładka. Polecam.
  • 20 kwietnia 2020 o 12:04
    Działające cudo
    Jak żadna maseczka do twarzy ta działa świetnie, koi skórę pozostawia ją przyjemnie wyciszoną. Mam skórę mocno czerwoną naczynkową i nie znalazlam jeszcze kosmetyku który tak fajnie działa, dzięki niemu moge pozwolic sobie na dzien bez makijażu co rzadko się zdarza bo nie lubie pokazywać swej czerwonej twarzy. Maseczka jest warta uwagi
    Zalety:
    • Dziala
    • Zmniejsza zaczerwnienienie skóry
    • Wycisza skórę