Róże do policzków

Make Up Academy (MUA) Blusher Róż do policzków) (nowa wersja)

lotka20
    26 listopada 2021 o 20:24
    całkiem dobry ale są lepsze
    Posiadałam róż w odcieniu BON BON Ten róż to całkiem fajny, z odcieniem bon bon trzeba uważać i używać mała ilość bo można sobie zrobić nim krzywdę. Ten odcień super pasuje dla brunetek. Całkiem fajnie się trzyma jeśli nie dotyka się twarz, jeśli miałam drzemkę w ciągu dnia to on po prostu bladł na twarzy. Ogólnie jest to całkiem fajny produkt ja polecałabym go nastolatkom bo to fajny produkt do zaczęcia swojej przygody z makijażem, ale jeśli ma się już większe doświadczenie z makijażem to są lepsze produkty i bardziej trwałe. Także nie jest zły ale są lepsze. Starcza też na bardzo długo, jest to bardzo wydajny produkt.
  • 25 marca 2020 o 11:29
    Trwały i ładny odcień Bon Bon :)
    Bardzo lubię stosować w codziennym makijażu róż do policzków czy bronzer, zawsze w duecie z rozświetlaczem. Jakoś już się tak nauczyłam i nie wyobrażam sobie by brakowało tego elementu. Posiadam dość szeroką twarz, więc jakoś muszę ją upiększyć :) Moja cera jest raczej śniada, lekko oliwkowa w związku z czym wybieram odcienie brzoskwiniowe lub ciemniejszy, brudny róż. Nie decyduję się na te klasyczne jasne, różowe barwy, gdyż po prostu do mnie nie pasują. Podczas jednych z internetowych zakupów zdecydowałam się na zakup różu od Make Up Academy w odcieniu Bon Bon. Zapłaciłam za niego około 5zł, więc naprawdę bardzo korzystnie. Jest to moja pierwsza styczność z tą marką i muszę przyznać,że bardzo pozytywnie ją oceniam :) Róż otrzymujemy w bardzo małym,prostokątnym i plastikowym opakowaniu. Górna część jest przezroczysta, więc doskonale widzimy ile produktu nam jeszcze pozostało. Całość prezentuje się skromnie, a zarazem ładnie :) Warto zaznaczyć,że opakowanie jest na tyle kompaktowe i zgrabne,że możemy je z powodzeniem zabrać ze sobą wszędzie! Bardzo przydatny kosmetyk w podróży i nie tylko. Konsystencja różu to typowy zbity kamień, który podczas użytkowania się nie kruszy. Posiada pudrowy, delikatny zapach.Bardzo przyjemnie się go aplikuje dużym, owalnym pędzelkiem. Nie sypie się i nie brudzi powierzchni wokół nas. Co ważne, róż nie tworzy brzydkich plam na twarzy. Możemy sami stopniować jego intensywność i bez problemu nadawać finalny kształt. Gładko rozprowadza się na skórze i posiada aksamitne wykończenie. Na policzkach wygląda bardziej na typowy matt, jednakże nie jest to zgaszony, a świeży kolor. Mój odcień Bon Bon to idealne połączenie odcienia brzoskwini i ciemnego różu. Sprawdzi się u posiadaczek ciemniejszych karnacji. Doskonale współgra z podkładem i dodaje naszej skórze świeżości i promiennego wyglądu. Jestem niesamowicie zadowolona z jego trwałości. Wytrzymuje na skórze niemalże cały dzień bez konieczności poprawek. Dzięki temu zużywamy go bardzo mało i wystarcza on na kilka miesięcy regularnego stosowania. To niezwykle wydajny, tani i naprawdę dobry kosmetyk. Jeśli tylko będę miała okazję to na pewno do niego wrócę!
    Zalety:
    • niska cena
    • małe,kompaktowe opakowanie
    • wydajny
    • trwały
    • nie tworzy plam
    • dobrze się aplikuje
    • idealny do ciemniejszej karnacji
    Wady:
    • brak :)
  • 28 stycznia 2020 o 14:31
    Od 3 lat nie mogę go zużyć
    Roz zainteresował mnie kiedy byłam w Anglii. Kupiłam go za 1 funta. Mój odcień to bubble. Jest tak wydajny że nie mogę go zużyć od prawie 3 lat. Właściwie to róż jak róż ale przynajmniej ma dobry pigment. . Z czystym sumieniem mogę polecić:)
    • Jakość
    Wady:
    • Wszystko ok
  • 1 lipca 2018 o 21:03
    kiepski róż
    spodobał mi się kolor i cena poleciła mi to Pani w drogerii Natura opakowanie fatalne nie trwały bardzo pyli tylko kolor ładny taki jaki był mi potrzebny mat co jest rzadkością
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość
    Drogeria Natura
    elina30
    16 czerwca 2018 o 11:57
    Genialny
    Jest to świetny, trwały róż w bardzo niskiej cenie. Nie robi plam, utrzymuje się przez cały dzień. Jest bardzo dobrze napigmentowany, więc trzeba nakładać delikatnie (najlepiej pędzelkiem wachlarzowym), ale ładnie rozprowadza się na policzkach, jest aksamitny, dobrze się rozciera. Mam dwa odcienie: Bon Bon oraz Candyfloss. Oba widoczne na zdjęciu , dla porównania wraz z różem Yves Rocher w odcieniu Średnia Brzoskwinia (na górze). Oba kolory wyglądają bardzo naturalnie, z tym, że Bon Bon (po lewej) ma cieplejsze nuty, fajnie ożywia i nadaje lekko opalony koloryt, dla bardzo bladych osób może być ciut za intensywny. Z kolei Candyfloss (po prawej) to chłodny, słodki róż nadający policzkom dziecięcą, różaną świeżość. W odróżnieniu od Bon Bon ma on mikroskopijne drobinki, które jednak nie są widoczne na twarzy, lecz mają na celu subtelne rozświetlenie - ten odcień jest bardzo odmładzający i moim zdaniem powinien pasować każdemu. Podsumowując: Jestem bardzo zadowolona z tego różu, jego odcieni, konsystencji i trwałości. Warto wypróbować!