Róże do policzków

Maybelline New York Master Blush Róż do policzków

Maybelline Face Studio Master Blush Róż do Policzków 040 Pink Amber 5g

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 czerwca 2022 o 18:23
    nie umiem sobie z nim poradzić: kolor w plamy
    Kupiłam ciemniejszy, brązowawy kolor, bo pomyślam, że będzie pełnił funkcję bronzera. Kupowałam przez lata szereg makijażowych kosmetyków Maybelline i na ogół dobrze (a czasami bardzo dobrze) się sprawdzały. Ale z tym różem mam kłopot. Kolor jest wysycony co miło. Ale na mojej skórze nie chce się równomiernie nakładać. Mam smugi i nierówności. Próbowałam mniejszego pędzla i większego. Nic. Porażka. Opakowanie OK, choć się rysuje. Ale nie znam firmy tanich kosmetyków, która ma trwałe opakowania. No więc niestety. Oczywiście mój problem może wynikać z rodzaju skóry (mieszana, dojrzała, ale zupełnie gładka, bez zmarszczek na policzkach), lub z tego co nakładam na skórę (serum, krem nawilżający, krem SPF, krem BB lub CC). Ale inne róże działają bez problemu.
    Zalety:
    • dość mocno pigmentowany
    • niedrogi
    Wady:
    • zostawia smugi i plamy
    • trudny (niemożliwy) do równomiernego nałożenia)
  • 9 czerwca 2020 o 20:32
    Przyjemny dzienniaczek ;)
    Recenzja dotyczy odcienia nr 90 coral fever. Rozświetlający róż do policzków od maybelline ma dobry pigment (spory, ale nie za duży, co też mogłoby być problematyczne). Opisywany przeze mnie odcień to brudnoróżowy prasowany puder z mocnym, złocistym rozświetleniem. Róż nieco ściera się w ciągu dnia, ale to cecha właściwie każdego różu, pięknie podkreśla policzki dodając im blasku i świeżości. Dziwne, "designerskie" opakowanie, a raczej jego otwieranie. Ani mi to nie przeszkadza, ani nie jest zaletą. Przyjemny na co dzień.
    Zalety:
    • dostępność (Rossmann)
    • rozświetla policzki
    • ma bardzo twarzowy kolor
    • dziwne otwieranie produktu, ale zgrabne, "szczupłe" opakowanie, kompaktowe
    • bardzo wydajny, jak to róż
  • 27 października 2019 o 16:30
    Lubię go
    Moja cera jest dosyć jasna, potrzebuje więc różu, który ma delikatny kolor. W drogerii internetowej mój wzrok przyciągnął właśnie produkt Maybelline, zamówiłam kolor 60 Cosmopolitan. Opakowanie jest proste, czarne, nie wyróżnia się ale wygląda dosyć dobrze. Niestety przez sposób otwierania opakowanie rysuje się po jakimś czasie, co już nie wygląda dobrze. Odcień jest naprawdę ładny, jasny, delikatny, idealny dla bladziochów. Nakłada się bardzo dobrze, nie robi plam, wytrzymuje na twarzy cały dzień, jest trwały. Jest też wydajny, używam go codziennie przez kilka miesięcy, a ubytku nie widać. Polecam, jest to dobry produkt.
    Zalety:
    • ładny kolor
    • ładne opakowanie
    • trwały
    • nie robi plam
    • dobrze się nakłada
    • wydajny
    Wady:
    • przez sposób otwierania opakowanie się rysuje
  • 1 października 2019 o 12:24
    Spoko kosmetyk
    Jest to róż,który widać,że coś mamy na policzkach,ale absolutnie nie jak matrioszka. Maiłam odcień 70 Rose Madison,był lekko wchodzący w fiolet,trochę w chłodnej tonacji. Opakowanie trochę przekombinowane,na początku nie mogłam się przyzwyczaić jak mam to otwierać. Nie mam czego się przyczepić ani zachwalać pod niebiosy. Zwykły,przeciętny róż.
    emma-e4
    21 maja 2019 o 13:52
    myślałam, że znalazłam ideał...
    Mam kolor pink amber, który jest chyba najjaśniejszy z palety, recenzentki piszą o nim jako o bardzo delikatnym, prawie niewidocznym. Po obejrzeniu w sklepie wydawał mi się idealnym zamiennikiem Benefit Dandelion. Niestety, choć w opakowaniu mają niemal identyczny kolor to Maybelline wygląda na twarzy zupełnie inaczej. Porównałabym go raczej do Benefit Rockateur albo Bella Bamba, których używam latem. Zimą moja blada twarz potrzebuje naprawdę jasnego różu, wszystko wygląda jakbym posmarowała się burakiem, ewentualnie miała gorączkę. Maybelline nakładany bardzo miękkim pędzlem, bardzo delikatnie i tylko odrobinę daje sie nosić, ale efekt łatwo zepsuć dając go tylko odrobinę za dużo. Co do właściwości - róż trzyma się cały dzień, jest wydajny, nie ma żadnego zapachu. Sposób otwierania mi się nie podoba. To nie wina Maybelline, że szukałam innego koloru, wyprodukowali przyzwoity róż. W załączeniu zdjęcie wykonane, gdy jeszcze miałam trochę ukochanego dandeliona.