Pianki do mycia twarzy

Vichy Purete Thermale, Mousse Nettoyante Eclat Pianka oczyszczająca przywracająca skórze blask

Vichy Pureté Thermale
Vichy Purete Thermale Pianka oczyszczająca do twarzy 150 ml
Loreal POLSKA VICHY PURETE THERMALE Oczyszczająco pianka przywracająca blask skó
notino.pl

• 3 sierpnia 2023 o 22:11
    przemilusie opakowanie
    pianka naprawdę przypadła mi so gustu i raczej zakupie ponownie przede wszystkim ma dobra treściwa ald lekka konsystencja przez co dobrze pieni sie na twarzy zapewnia dobre uczucie odżywienia i oczyszczenia als nie wysusza skory po zastosowaniu nie czuc żadnego ściągnięcia chociaż moim zdaniem nie wystarczy do idealnego oczyszczenia skory opakowanie jezt bardO ładne gustowne łatwe w użyciu nie psuje sie i bardzo wygodne
    nigola
    4 lipca 2023 o 21:16
    Ulubiona
    Urzekła mnie. Niby tylko pianka, ale jaka cudna. Żałuję, że przyzwyczajona do innych produktów używałam kilku pompek, jedna jest wystarczająca. Jest gęsta, nie znika w trakcie rozcierania na twarzy, pięknie pachnie, dobrze myje i moim zdaniem lekko matowi. Z przyjemnością kupię znów, ale jednak na promocji bo to jednak tylko pianka.
    Drogeria Super-Pharm
  • 3 stycznia 2023 o 23:30
    Pianka do twarzy
    Kupiłam piankę przez same pozytywne opinie, ale jestem rozczarowana i działaniem i opakowaniem. Pompka zaczęła zacinać się już po zużyciu 1/3 butelki. Sama pianka mało wydajna, trzeba sporo nałożyć inaczej nie domywa makijażu i nie mówię o tym wodoodpornym. Z zalet ładny zapach i odświeżona skóra i brak podrażniania oczu.
    thequre
    27 września 2022 o 11:15
    Aksamitna przyjemność
    Moja cera: dojrzała, strefa T tłusta, reszta sucha i wrażliwa. Ponadto oczy mam bardzo wrażliwe i muszę szczególnie uważać na produkty do ich demakijażu, mycia. Stosuję demakijaż dwuetapowy, najpierw olejek do demakijażu oczu, następnie mleczko do reszty twarzy. Kolejnym krokiem jest mycie i tu ważny jest dla mnie produkt, którym myję twarz. Uwielbiam pianki, które nadają się do mycia twarzy, ale też i oczu. Dzięki temu usuwam pozostałości po makijażu i produktach do demakijażu. Pianka Vichy jest doskonała, bo nie wysusza, nie podrażnia skóry oraz oczu, jest aksamitna i do tego pięknie i nienachalnie pachnie. Dobrze domywa (ale czasami trzeba czynność powtórzyć) i nie ma uczucia ściągnięcia po zastosowaniu. Używam jej dwa razy dziennie rano i wieczorem po wyciśnięciu jednej pompki (tyle wystarcza do umycia twarzy) i uważam, ze produkt jest niezwykle wydajny, bo korzystam już ponad miesiąc, a jeszcze mam ponad pół opakowania.
    Zalety:
    • Nie podrażnia (nadaje się także do mycia wrażliwych oczu)
    • Nie wysusza
    • Pięknie pachnie
    • Świetne dozowanie
    • Produkt aksamitny
    Wady:
    • Czasami trzeba powtórzyć czynność, bo nie domywa
    Lily_94
    12 czerwca 2019 o 19:15
    Najlepszy kosmetyk do oczyszczania twarzy
    Pianka usuwa resztki makijażu i delikatnie oczyszcza skórę. Bardzo lubię ją stosować, ponieważ, oprócz świetnego działania, ma bardzo przyjemną konsystencję i świeży zapach. Na plus jest także opakowanie - przezroczysta butelka z pompką, która pozwala na łatwe wydobycie produktu w odpowiedniej ilości. Pianka bez problemów robi się do samego końca, więc nie marnujemy produktu :)
    Zalety:
    • dobrze myje i oczyszcza
    • nie podrażnia, nie szczypie w oczy
    • nie wysusza, nie czuć ściągnięcia
    • lekka, przyjemna konsystencja
    • świeży, delikatny zapach
    • higieniczne opakowanie z pompką
    • bardzo wydajna (używając raz dziennie starczyła mi na 4 miesiące)
    Wady:
    • nie jest kosmetykiem przeznaczonym do demakijażu oczu
    • trudno dostępna (ja zamówiłam w aptece Gemini)