Pianki do mycia twarzy

Eveline Eveline I'm Bio Oczyszczająca pianka do mycia twarzy 150ml
notino.pl
Eveline Eveline I'm Bio Oczyszczająca pianka do mycia twarzy 150ml
Eveline
Oczyszczająca pianka do mycia twarzy

• 19 marca 2025 o 16:53
    Skuteczna i delikatna zarazem pianka do oczyszczania twarzy
    Pianka do mycia twarzy Eveline I’m Bio to doskonały wybór dla osób poszukujących delikatnego, ale skutecznego oczyszczania skóry. Dzięki wysokiej zawartości składników pochodzenia naturalnego (aż 98%) produkt zapewnia łagodną pielęgnację, nie powodując podrażnień ani uczucia ściągnięcia. OPAKOWANIE Pianka zamknięta jest w poręcznej butelce z wygodnym dozownikiem, który umożliwia łatwą aplikację produktu. Design opakowania jest minimalistyczny i estetyczny, co dodatkowo podkreśla naturalny charakter kosmetyku. SKŁADNIKI AKTYWNE I ICH DZIAŁANIE Pianka zawiera starannie dobrane składniki, które wspólnie dbają o kondycję skóry: • Ekstrakt z limonki – działa odświeżająco, tonizująco i delikatnie rozświetla cerę, • Matcha – bogata w antyoksydanty, pomaga chronić skórę przed działaniem wolnych rodników, • Bioolejek z pestek malin – intensywnie nawilża, regeneruje i koi skórę, zapobiegając jej przesuszeniu. KONSYSTENCJA I ZAPACH Pianka ma lekką, puszystą konsystencję, która przyjemnie otula skórę podczas mycia. Po kontakcie z wodą łatwo się rozprowadza i nie pozostawia lepkiego filmu. Zapach jest świeży i subtelny – cytrusowe nuty limonki dodają energii i sprawiają, że codzienna pielęgnacja staje się przyjemnością. Mimo swojej łagodnej formuły pianka skutecznie usuwa zanieczyszczenia, nadmiar sebum oraz resztki makijażu, nie naruszając bariery hydrolipidowej skóry. Po jej użyciu cera jest czysta, miękka i wygładzona, bez uczucia suchości czy podrażnienia. Produkt sprawdzi się w codziennej pielęgnacji zarówno dla cery normalnej, jak i wrażliwej czy mieszanej. PODSUMOWANIE Eveline I’m Bio to pianka, która łączy skuteczność oczyszczania z delikatnością i naturalnym składem. Jest wydajna, łatwa w użyciu i zapewnia uczucie świeżości po każdym zastosowaniu. Dzięki zawartości matchy i olejku z pestek malin nie tylko oczyszcza, ale również pielęgnuje skórę, czyniąc ją bardziej nawilżoną i promienną. To produkt, do którego zdecydowanie warto wrócić!
  • 25 listopada 2024 o 12:57
    Fajny produkt, który wcześniej u mnie nie zagościł
    Od pewnego czasu zaczęłam używać właśnie pianek do mycia, wcześniej jakoś nie miałam do nich przekonania, nie sięgałam po nie sama nie wiem czemu, ale już to się zmieniło i jest to obecnie nieodłączny element mojej pielęgnacji. Pianka do mycia eveline, w pięknym, kolorowym i wesołym opakowaniu, przykuwa wzrok i zachęca do zakupu oraz uzycia. Wygodna, pojemna butelka z pompką ułatwia aplikację, oraz wydobycie produktu z opakowania. Zapach jest przyjemny, nie przeszkadza, a wręcz umila aplikację, pozostawiając skórę czystą i pachnącą. Produkt spełnia swoją rolę, świetnie domywa, a przy tym nie pozostawia uczucia ściągniętej skóry, a wręcz przeciwnie pozostawia ją wygładzoną i miękką. Dobrze się pieni i rozprowadza, świetnie również domyje resztki makijażu np. w kąciku nosa ;). Nic dodać, nic ująć, przy mojej cerze suchej sprawdza się jak narazie bez zastrzeżeń, nie powoduje efektów niepożadanych. Cena jest niska, produkt jest po prostu tani. Polecam serdecznie.
  • 29 marca 2023 o 17:37
    Mega polecam
    Pianka ta jest zdecydowanie moim ulubieńcem kosmetycznym. Rewelacyjnie oczyszcza moją skórę, pozostawiając ją dokładnie oczyszczoną, fajnie nawilżoną, odżywioną i wypielęgnowaną. Produkt ma bogaty skład i bardzo ładne opakowanie.
  • 13 lutego 2023 o 9:37
    Spoko pianka
    Piankę Eveline zakupiłam w "Dino" ???? bo po prostu potrzebowałam czegoś do mycia twarzy i bardzo przyciągnął mnie fajny wygląd opakowania. Ogólnie bardzo lubię pianki do porannego mycia twarzy, bo są delikatne i bardzo miłe w użyciu. Pianka Eveline jest bardzo delikatna, przyjemna i dość zbita dzięki czemu nie rozpływa się od razu. Najważniejsze że nie wysusza i nie powoduje ściągnięcia twarzy, a przy tym bardzo fajnie myje buzię i usuwa brud który zebrsl się na twarzy podczas nocy. Dodatkowo na plus bardzo ładny zapach i przystępna cena.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    Eulina
    29 grudnia 2022 o 14:52
    Fajna, delikatna pianka
    Bardzo fajny produkt. Pianka ma zbitą konsystencję, która po kontakcie z wodą zmienia się w substancję myjącą. Jest delikatna, ale świetnie sobie radzi z oczyszczeniem skóry. Moja cera jest tłusta i wrażliwa i u mnie sprawdza się świetnie. Pozostawia skórę czystą, odświeżoną i zdrową. Nie przesusza. Nie powoduje uczucia ściągnięcia. Posiada 100% naturalnych antyoksydantów. Wystarcza na długo. Mechanizm działa bez problemu. Kupię ponownie.