-preparat bardzo mnie rozczarował, moja skóra na ciele jest wrażliwa, drogeryjne żele pod prysznic ją wysuszają i zaczyna swędzieć, rozpoczęłam więc poszukiwania kosmetyku, który ją ukoi i sprawi, że nie będzie swędzieć, niestety, olejek nie pomógł,
-mam co do niego wiele zarzutów, pierwszym jest to, że on wcale nie jest olejkiem, w butelce tak wygląda, ale ma konsystencję zwykłego żelu pod prysznic, pieni się jak żel, nic dziwnego, ma w składzie SLS,
-nie działa na mnie argument, że tak wygląda olejek do mycia, bo miałam wiele olejków z innych firm (np. Yves Rocher, Dove, Vis Plantis, Isana, Nivea) i wiem, że istnieje coś takiego jak olejek do mycia,
-chciałam znaleźć preparat, po użyciu którego nie trzeba używać balsamu, bo zwyczajnie tego nie lubię, ten nie dość, że zamiast stopować swędzenie to je wzmacnia, to jeszcze nie ma znaczenia, czy użyję balsamu czy nie, nawet jak się nasmaruję, to nadal skóra swędzi,
-ogromna butla, która nie ma pompki, to jest bardzo uciążliwe, zwłaszcza jak się stoi pod prysznicem, jak się siedzi w wannie to pół biedy, ale ja jednak kąpiel w wannie biorę 1-2 razy na tydzień, więc dla mnie używanie było uciążliwe,
-do twarzy nigdy bym tego nie zastosowała ze względu na silny detergent (SLS), do ciała mam trochę mniejsze wymagania, ale można powiedzieć, że dzięki temu produktowi wyleczyłam się z drogeryjnych/aptecznych żeli do mycia i przerzuciłam się na naturalne i pół-naturalne,
-cena jest bardzo wysoka, jakość produktu jest zupełnie niedopasowana,
-musiałam w końcu odstawić produkt, bo wysuszał mi skórę, nie chciałam nawet go zużywać jako mydło do rąk, więc resztę zużył mąż (nie ma żadnych problemów skórnych, każdy żel i szampon są u niego ok),
-słaba dostępność, tylko wybrane apteki,
-po niektórych żelach/olejkach ciało jest gładkie, niestety, w przypadku tego produktu jest suche jak wiór,
-/+skład pozostawia wiele do życzenia, ale to co kto lubi, więc to kwestia subiektywna, ja nie używam silnych detergentów, więc dla mnie jest zdyskwalifikowany, ale inne osoby, jak np. mój mąż nie mają z tym żadnego problemu,
-/+nie podoba mi się zbytnio szata graficzna,
-/+przeciętna wydajność,
+niewątpliwym plusem jest zapach, przepiękny, taki trochę jak kosmetyków dla dzieci, kwiatowy, delikatny, naprawdę cudowny,
+miła konsystencja, głównie żelowa, ale jakiś tam dodatek olejku wyczuwalny