Olejki do kąpieli i pod prysznic

Allergoff Atopy, Barierowa oliwka do kąpieli leczniczych

• 13 września 2022 o 19:22
    Niezastąpiona
    Oliwka połączona z emulsją działa cuda, serio! Po kąpieli można pożegnać się z używaniem jakichkolwiek balsamów. Skory problematyczne będą tym duetem zachwycone
    mm2991
    24 maja 2021 o 12:12
    Super produkt do kąpieli przy AZS
    Oliwkę kupiłam przez przypadek, była w aptece w koszu promocyjnym i po przeczytaniu składu i działania według producenta postanowiłam wypróbować - mam w domu 2 córki z atopowym zapaleniem skóry. Oliwka jest w wygodnym opakowaniu, z wygodnym otwarciem. Zapachu nie wyczuwam. Po dodaniu do kąpieli woda zmienia kolor na biały, mętny. Po zastosowaniu widzę że dziewczynom skóra się nie czerwieni, nie drapią się czyli łagodzi swędzenie. Skóra jest nawilżona, gładką i miękka. Produkt jest wydajny.
    Drogeria Super-Pharm
  • 14 listopada 2020 o 11:18
    ulga dla podraznień
    Prebiotyki dostarczane skórze podczas jej codziennej pielęgnacji, wpływają na jej równowagę, wzmacniając barierę ochronną i poprawiają jej kondycję ,tak o tym przekonałam się stosując oliwkę. Barierowa oliwka do kąpieli to dla mnie zbawienie, doskonale natłuszcza moja skórę, a podrażnienia się redukują, skóra mniej swędzi, czuję się odciążona, mniej się stresuje i jestem bardziej odprężona, do tej pory, AZS było dla mnie bardzo dokuczliwe, borykam się z nim od 1 roku życia, teraz mogę wreszcie odetchnąć, moja skóra ma zdrowszy wygląd i lepszą kondycję. Łatwa aplikacja, miła konsystencja, przyjemne uczucie odprężenia na skórze. Polecam:)
    Zalety:
    • natłuszczenie
    • redukcja podrażnień i przesuszeń,
    • wzmocnienie bariery ochronnej
    • zdrowy wygląd
    • lepsza kondycja skóry
  • 3 listopada 2020 o 11:31
    Kąpielowe cudo
    Oliwka od Allergoff to super alternatywa dla wysuszajacych skóre płynów kąpielowych. Oliwka jest bardzo delikatna, można ją nałożyć bezpośrednio na lekko wilgotną skóre lub wlać do wanny. Dzięki tej oliwce skóra jest miękka, nawilzona, zregenerowana, odżywiania A suchoscia widocznie zredukowane. Bardzo lubię! Polecam dla każdego kto boryka się z sucha, spierzchnieta skora.
    Zalety:
    • Łagodna, dla wrażliwej skóry, przeznaczona już od 1 miesiąca życia, nawilża, jest innowacyjna, fajne opakowanie
    Kitka1
    26 października 2020 o 17:26
    Mój ideał
    Oliwki do kąpieli używam od września. Miałam bardzo przesuszoną skórę. Miejscami newralgicznymi były łydki i dłonie. Oliwkę dodaję do kąpieli. Do mycia używam Barierowej emulsji do kapieli leczniczych . Po wyjściu z wanny i delikatnym osuszeniu ciała ręcznikiem moja skóra była tak miękka , dobrze nawilżona i natłuszczona jak nigdy wcześniej. Nie było uczujcia lepkości ani tłustego "filmu". Ja jeszcze postanowiłam odrobinę oliwki wetrzeć w łydki. Oliwka nie zostawia śladów na ubraniu. Nie ma też nieestetycznych śladów na wannie po kąpieli. Jest ona bezbarwna, bezzapachowa i co dla mnie ważne - nie zawiera parafiny. Stan mojej skóry szybko sie poprawił. Teraz wystarczy , że oliwkę dodam do kąpieli, nie mam potrzeby wsmarowywania jej w ciało. Oliwka jest bardzo wydajna, ma praktyczne opakowanie i dozownik.
    Zalety:
    • skuteczność
    • skład
    • komfort w stosowaniu
    • ładne opakowanie, praktyczne