Olejki do kąpieli i pod prysznic

Bambino Rodzina, Olejek pod prysznic hiperdelikatny (różne rodzaje)

Bambino Bambino Olejek pod prysznic hiperdelitakny Jaśmin
Bodyland.pl
Bambino Bambino Olejek pod prysznic hiperdelitakny Jaśmin
Bambino Rodzina Olejek pod Prysznic o Zapachu Moreli 400ml
notino.pl
Bambino RODZINA OLEJEK POD PRYSZNIC MORELA 400ML

• 17 marca 2025 o 9:11
    Delikatna pielęgnacja, którą pokochała moja skóra
    Od dwóch lat Bambino Rodzina, Olejek pod prysznic Hiperdelikatny to nieodłączny element naszej codziennej pielęgnacji. Cała rodzina go uwielbia – zarówno dorośli, jak i dzieci! To produkt, który spełnia oczekiwania całej rodziny, zapewniając delikatność, skuteczne oczyszczanie i nawilżenie skóry. Jego konsystencja jest przyjemna i łatwa w użyciu. Olejek dobrze się rozprowadza i nie jest zbyt tłusty, co sprawia, że bardzo łatwo go spłukać. Po użyciu skóra jest miękka, nawilżona i ma naturalny blask, co jest szczególnie istotne w przypadku wrażliwej skóry moich dzieci. Co więcej, zapach olejku jest delikatny, co sprawia, że jest idealny dla osób o wrażliwym węchu. Dla nas to produkt, który łączy skuteczność z łagodnością, dzięki czemu jest bezpieczny do codziennego użytku, nawet w przypadku skóry wrażliwej czy skłonnej do podrażnień.
    Zalety:
    • Idealny dla całej rodziny – zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.
    • Delikatna formuła – nie podrażnia skóry, nawet wrażliwej.
    • Skuteczne nawilżenie – pozostawia skórę gładką i miękką, bez uczucia ściągnięcia.
    • Subtelny zapach – nieprzytłaczający, delikatny.
    • Łatwy w użyciu – dobrze się rozprowadza, nie jest zbyt tłusty i łatwo spłukuje.
    • Wydajność – mała ilość wystarcza na długo, co sprawia, że produkt jest bardzo wydajny.
    crayola
    18 lutego 2025 o 16:58
    A ja go bardzo lubię
    Olejek używam pod prysznicem. Ma bardzo przyjemną, kremową konsystencję. Dobrze się pieni i łatwo spłukuje. Nie pozostawia na skórze lepkiej warstwy. Skóra pozostaje miękka i gładka, nie czuję przesuszenia jak przy używaniu tradycyjnych żeli pod prysznic. Nie mam też podrażnionej czy swędzącej po prysznicu skóry, co przy moim AZS nie jest częste. Kocham za zapach! Mam dość stosowania bezzapachowych produktów. Ten olejek jest wyjątkowo łagodny i delikatny, a przy tym dobrze się pieni, świetnie pachnie i dobrze oczyszcza skórę. Dla mnie rozwiązanie idealne. Jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • cudownie pachnie
    • dba i pielęgnuje suchą skórę
    • świetnie się pieni
    • bardzo wydajny
  • 9 lutego 2025 o 17:37
    Poprawny
    Kupując ten olejek do mycia liczyłam na lepsze efekty. Zmagam się z bardzo wysuszoną skórą i szukałam produktu, który przyniesie mi ulgę. Po kilkuktornym użyciu zauważyłam lekką poprawę jednak efekt nawilżenia był krótkotrwały. Nie zniknęło uczucie swędzenia i ściągnięcia. Opakowanie mogłoby być z pompką, ponieważ mając ręcę w tym olejku i chcąc dołożyć produktu to sprawia to delikatny problem. Zapach jest dość specyficzny ale nie mocny. Pachnie bardziej jak jakaś maść a nie morela. Jest mało wydajny. Używałam go około 2 miesięcy ale nie codziennie. Raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Delikatne nawilżenie
    Wady:
    • Mało wydajny
    • Dosyć wysoka cena
    • Specyficzny zapach
  • 27 czerwca 2024 o 13:50
    W porządku, ale nie ponowiłabym zakupu
    Olejek kupiłam z czystej ciekawości, bo bardzo lubię inne produkty myjące z marki Bambino. Był akurat na fajnej promocji, cena regularna (35 zł) za produkt myjący to dla mnie trochę za dużo. Wybrałam wersję morelową, a olejku używałam tylko do mycia pod prysznicem. Zapach akceptowalny, faktycznie delikatnie owocowy, ale inny, trochę gorszy niż w żelu pod prysznic tejże marki. Podczas rozsmarowywania na ciele wydaje mi się, że wyczuwam jakieś delikatne rybne nuty. Podobnie miałam w przypadku stosowania kultowego olejku pod prysznic z Isany. Może mi się wydaje, nie wiem. Olejek mieszałam na ręce z wodą i nakładałam na zwilżone ciało. Pieni się dosyć słabo, dodatkowo przez śliską konsystencję uciekał mi z ręki, więc jest mało wydajny - kończy się o wiele szybciej niż tradycyjne żele pod prysznic, co wypada średnio zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę. Mimo tego dobrze myje ciało, które po kąpieli jest dobrze oczyszczone i nie wysuszone. Ja akurat mam skórę normalną która nie wymaga specjalnej pielęgnacji, ale spodziewałam się że po myciu tym olejkiem ciało będzie nawilżone, miękkie czy gładkie. Niestety nie odnotowałam specjalnych różnic w stanie mojej skóry porównując do zwykłego żelu pod prysznic, a szkoda - on poprostu myje, nie pielęgnuje. Szczerze powiem, spodziewałam się po tym olejku czegoś więcej. Rozczarował mnie słabą wydajnością i brakiem efektów pielęgnacyjnych. Myślę że nie zakupie ponownie.
    Zalety:
    • akceptowalny zapach
    • dobrze myje ciało
    • nie wysusza
    Wady:
    • wysoka cena regularna
    • rybne nuty w zapachu (?)
    • słabo się pieni, mało wydajny
    • brak walorów pielęgnacyjnych
  • 14 maja 2024 o 14:02
    Bardzo go lubię
    Jest to produkt który stosuję zarówno pod prysznicem jak i podczas kąpieli w wannie . Ma on bardzo przyjemną konsystencję , nie jest ona zbyt leista przez co bardzo łatwo się go aplikuje na skórę , nie pozostawia on na skórze lepkiej czy kleistej warstwy . Produkt po kontakcie z wodą dosyć słabo się pieni czym początkowo byłam przerażona bo bałam się że będzie on słabo oczyszczał i chronił ale całe szczęście się myliłam , produkt intensywnie i dogłębnie oczyszcza skórę , pozostawia ją intensywnie nawilżoną , świeżą oraz pełną blasku , skóra prezentuje się pięknie i zdrowo , jest delikatna , gładka i miękka w dotyku . Olejek nie powoduje swędzenia , podrażnień czy alergii przez co sprawdzi się zarówno dla dorosłych jak i dzieci , moim zdaniem regularne stosowanie tego produktu widocznie poprawia kondycję skóry . Ja stosuje wersję morelową i zapach bardzo przypadł mi do gustu , jest delikatny i przyjemny nie zbyt przesłodzony czy sztuczny , dosyć długo utrzymuje się na skórze i unosi w powietrzu , produkt przy codziennym stosowaniu jest wydajny i myślę że wart swojej ceny.
    Zalety:
    • Oczyszczenie
    • Nawilżenie
    • Delikatność