Pomadki i szminki

Revlon ColorBurst Lacquer Balsam do ust w kredce

Revlon ColorBurst Lacquer Balm Balsam lśniący do ust 120 Vivacious 2,7g

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 listopada 2022 o 18:41
    Bardzo dobry balsam
    Dziwią mnie niskie oceny tego balsamu w rankingu, ale wydaje mi się,że wynikają z traktowania go jako szminki, którą nie jest. Jako balsam spełnia swoją rolę, nawilża i odżywia wargi, nie uczula, nie powoduje mrowienia ani pierzchnięcia. Mam alergiczne wargi, a ten balsam się im spodobał. Dodatkowym walorem jest bardzo przyjemny aplikator w kredce, efektowne opakowanie, wydajność i delikatny kolor, jaki nadaje ustom.
    Zalety:
    • działanie (nawilża i odżywia)
    • ładne opakowanie
    • kolor
    mm2991
    18 września 2022 o 13:16
    Balsam do ust z kolorem
    Balsam jest w opakowaniu kredki, który bardzo łatwo się aplikuje, konsystencja jest miękka i tłusta. Balsam nadaje ładny kolor, można nim zastąpić pomadkę czy błyszczyk - mój posiada drobinki brokatu. Jeśli chodzi o trwałość to zjada się i trzeba poprawiać, ale plus za miękkie i nawilżone usta bez skorupy i wysuszenia. Cena standardowa zdecydowanie za wysoka.
    suzi27
    19 marca 2021 o 20:54
    Dla mnie super!
    Szukałam czegoś co nawilża i delikatnie podkreci kolor makijażu permanentnego. Używam koloru fuksjowego, dla mnie super. Nie barwi mocno, bo to nie jest pomadka, nadaje delikatny polysk i właśnie "podkreca" kolor ust. Super, że mogę ja użyć bez lusterka i nie zrobię krzywdy. Nie wysusza, na pewno kupię jeszcze inny kolor.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji, polysk, delikatny kolor.
  • 12 stycznia 2021 o 16:23
    Co za petardzisko!
    Trochę zdziwiona jestem opiniami, które traktują ten produkt jako szminkę, pomadkę. Jest to przecież balsam do ust w kredce i tak należy go recenzować, a że zostawia kolorek to jego wartościowa właściwość. Ma zadziwiający, mentolowy zapach, ja nie odczuwam mrowienia. Pozostawia satynowo błyszczącą warstwę na ustach, która pozostaje na nich aż do jedzenia lub picia. Bardzo ładnie wygląda, nie rozmazuje się, nie wychodzi poza kontur. Co mnie urzekło, to komfort jaki daje gdy się ją nałoży i delikatne rozświetlenie jakie daje. Pięknie wygląda na zdjęciach i mieni się w świetle lub słońcu. Jestem zdecydowaną fanką tego balsamu.
  • 23 maja 2019 o 19:47
    Świetne opakowanie, gorsza zawartość
    Zacznę od tego co jest w tej pomadce najlepsze - opakowanie :D Gruba, wysuwana kredka - idealna do torebki. Zaostrzona końcówka - poprawki szybko i na temat. Niestety gorzej jest w środku... Pomadka pachnie miętą i zawarty mentol czuć na ustach w postaci delikatnego mrowienia. Nie jest to jakieś nieprzyjemne uczucie choć w pierwszej chwili myślałam, że mnie uczuliła :) Niestety ja takich dodatkowych fajerwerków doznaniowych na ustach nie lubię więc dla mnie na minus. Revlon ma kilka wariantów tej pomadki - ten jest akurat błyszczący. Posiadam kolorki 115 (różowy) i 125 (wpada bardziej w czerwień). Oba zawierają drobinki brokatu - moim zdaniem zbędne bo pomadka sama w sobie daje ładny blask, a ten brokat jest nieco tandetny. Pomadka nie jest mocno napigmentowana- określiłabym ją jako pół transparentną. Dając niewielką ilość uzyskamy ładny delikatny efekt - przypomina mi on mocniejszą wersję koloryzujących pomadek ochronnych z Nivea. Dając większą ilość uzyskamy bardziej intensywny kolor ale z pełnym kryciem będzie ciężko tym bardziej, że musimy ją nakładać z umiarem aby nie zbierała się w załamaniach i mocno nie kleiła. Jeśli po nazwie spodziewamy się typowej pomadki o efekcie mokrych lakierowanych ust to możemy się rozczarować. Owszem nabłyszcza ale wielkiego szału tym nie robi. Używam jej do delikatnego podkreślenia koloru przy codziennym makijażu - dosłownie tylko jedno pociągnięcie na ustach i w tej roli się sprawdza. Nie jest to pomadka trwała więc nie ma co na trwałość mocno narzekać. Szybko się zjada , odciska na szklankach. Co prawda nie nosiłam jej kilka dni pod rząd ale wydaje mi się, że całkiem fajne ma właściwości nawilżające bo moje usta po zmyciu były miękkie i delikatne - nie zrobiła im żadnej krzywdy, a wręcz przeciwnie. Podsumowując dla mnie największe jej wady to mentol i brokat :) Gdyby brać pod uwagę regularną cenę produktu no to możemy się bardzo rozczarować ale biorąc pod uwagę, że dwa kolorki jakie mam kosztowały uwaga...niecałe 3 zł/szt to można na nią spojrzeć bardziej łaskawym okiem. ;) Choć nie pałam do niej wielką miłością to przy tej cenie myślę,że warto wypróbować :)
    • Ładne kolory
    Wady:
    • Mentolowy zapach i mrowienie na ustach - choć nie dla każdego może być to wada
    • Szybko się zjada
    • Brokat jest tu zbędny
    • Klei się na ustach