Pomadki i szminki

Bell Oh That's Magic Lipstick! Pomadka do ust

Bodyland.pl
Bell - Oh That''s Magic! Lipstick - Pomadka zmieniająca kolor - 002 MAGIC CANARY
Bell Oh That Is Magic Pomadka do ust zmieniająca kolor, 05
Bell Oh That's Magic Pomadka Zmieniająca Kolor 02 Magic Canary

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kashmsj
    18 sierpnia 2024 o 17:36
    Ciekawa pomadka
    Kupiłam ją ze względu na ciekawość. Spodziewałam się czegoś podobnego do ringu lecz ten produkt to nowość. Utrzymuje się jak tint, moze troche słabiej lecz formuła jest inna. Ładnie sunie po ustach. Kupiłam fioletowy wariant. Daje na ustach ładny różowy kolor. Można stopniować krycie. Niestety ja jestem fanką niudziakow więc powędrował w inne ręce. Moja młodsza kuzynka jest za to bardzo zadowolona. Polecam jeśli ktoś lubi żywe kolory
    • Formuła
    Wady:
    • Kolor
  • 22 lipca 2024 o 9:19
    Kupiona dla kaprysu, okazała się hitem
    Bardzo polubiłam się z pomadkami utleniającymi się i dopasowującymi do kolorytu ust. I chociaż w makijażu sięgam głównie po kryjące formuły, to te również na stałe zadomowiły się w mojej kosmetyczce. Wyglądają naturalnie i z powodzeniem stosuję je także kiedy nie mam na twarzy ani grama makijażu. Dla siebie wybrałam kolor 006 Magic lychee, czyli bardzo twarzową wiśnię. Na moich ustach tak właśnie finalnie wygląda. Naturalnie i neutralnie, bez typowo ciepłych czy chłodnych tonów. Pomadka nie posiada żadnych drobinek i oczywiście nie jest kryjąca. Jednak jest widoczna i z powodzeniem dopełnia makijaż. Nawet zbierała komplementy. Sztyft gładko rozprowadza się na ustach, nie zaznacza suchych skórek, a nawet je niweluje, ponieważ ma przyjemną, tłustawą formułę. Ale jednocześnie pomadka jest lekka i na wargach zostawia optymalną warstwę, jak przy dobrym balsamie pielęgnacyjnym. Jak balsam się również zachowuje, ponieważ zostawia skórę w dobrym stanie - miękką i nawilżoną. Nie migruje poza kontur, nie zbiera się w załamaniach skóry. Nie jest oczywiście wybitnie trwała, ale też nie znika w 5 minut. Znika stopniowo i estetycznie. Pomadka posiada delikatny zapach o nutach owocowo-kremowych. Nie ma smaku i nie drażni gardła. Jedyna wada, to słabe osadzenie sztyftu, ponieważ bardzo szybko zaczął się chwiać, przez co musiałam trochę ostrożniej się z nim obchodzić. Może to kwestia masełkowej i miękkiej formuły, a może samej marki, bo inna pomadka Bell zrobiła mi to samo. Opakowanie, to typowa plastikowa tubka. Mechanizm działa bez zacinania się, a skuwka nie otwiera się samoistnie, a dodatkowo zamyka się na klik. W moim przypadku tworzywo ma barwę wiśniową, dopasowaną do zawartości. Całość jest ok, lekka i poręczna. Wizualnie bez większych zachwytów. Pomadki dostępne są oczywiście w Biedronce w adekwatnej cenie. Ja ze swojej strony polecam i z pewnością sięgnę również po inne kolory. Pomadkę polubiłam za połączenie pielęgnacji z naturalnym kolorem.
    Raava
    13 marca 2024 o 11:24
    Ciekawostka
    Pomadkę poleciła mi koleżanka jako dobrze nawilżająca, ale z lekkim kolorem. Kupiłam kolor 01 magic unicorn. Opakowanie jest solidne, szminka w opakowaniu jest w kolorze białym z lekkim odcieniem różu. Zapach delikatny z słodka nutą. Konsystencja przyjemna, dobrze się rozprowadza. Kolor delikatnie barwi usta na różowo. Jest to subtelne i nienachalne. Trwałość zadowalająca, mogłaby być większa, ale jest Ok. Przyjemna cena około 10 zł.
    Zalety:
    • Nienachalny kolor
    • Przyjemne nawilżenie
  • 4 listopada 2023 o 17:33
    Cudeńko
    Ta pomadka to mój niezbednik w kolorowce od lat! Wypróbowałam już wszystkie odcienie, a lila to mój ulubieniec. Lśni jak błyszczyk, daje widoczny, ale subtelny odcień. Można stopniować krycie. Niektóre produkty do ust są zbyt mocno napigmentowane, przez co trzeba pomalować się precyzyjnie i umiejętnie. Jest idealna do pomalowania nawet bez lusterka. Gama kolorystyczna jest na tyle zróżnicowana, że każdy znajdzie odcień dla siebie. Żółta jest też bardzo ciekawa- oksyduje na delikatną czerwień. Niebieska na jagodowy. Nawilża usta jak balsam. Jest wydajna. Tania bardzo i łatwo dostępna. Polecam sprawdzić w Biedronce, czy jest na pewno nieużywana. Świetny produkt.
    Zalety:
    • Przepiekne kolory
    • Ładny efekt na ustach
    • Nawilżanie ust
    • Naturalny look
    • Dostępność
  • 21 września 2023 o 12:12
    Jest ok
    Pomadka została kupiona przeze mnie w biedronce za jedyne 10 zł. Po raz pierwszy miałam okazje z taką się spotkać, wiec wiedziałam że musiałam przetestować ją odrazu, bo tak obok niej nie mogłam przejść. Akurat ja postanowiłam wybrać w kolorku żółtym a na ustach zamieniła się w delikatny różowo brzoskwiniowy kolorek i do tego słodki ładny zapach lekko wyczuwalny. Jej efekt mi się bardzo podoba, pomadka utrzymuje się dość długo na ustach. Nie zauważyłam żeby usta były wysuszone, za co jest duży plus. Również jeszcze bym zapomniała pomadka ma ładne opakowanie wpadające w oko.