Kremy i maski do rąk

Nivea Krem Do Rąk Vaseline Intensive Care Healthly Hand And Nail 75Ml

judith6
    9 listopada 2024 o 12:51
    HIT tej jesieni!
    Dziewczyny kupiłam ten krem przy okazji w Action i okazał się najlepszym jaki do tej pory używałam. Nie będę udawać że jestem fanką kremów do rąk bo tak nie jest (nie lubię mieć tłustych palców) jednak jesień i zima zmusza mnie do używania kremu z wiadomych względów więc sięgnęłam na ten krem z racji tego że był tani (około 7,5 zł) i ładnie pachniał. Stał się cud i tylko myślę żeby znowu się nim nasmarować :D jest lekki szybko się wchłania co dla mnie jest zbawieniem a jednocześnie pięknie pielęgnuje i zabezpiecza moje dłonie niczym niewidzialna rękawiczka. Bardzo polecam sięgnąć po niego :) a zapach super delikatny taki jak lubię :)
    Zalety:
    • wydajność zapach szybkie wchłanianie
  • 31 stycznia 2024 o 19:36
    Bardzo dobry krem
    Krem otrzymałam w prezencie. Produkt zamknięty jest w praktycznej tubce w różowym, przyjemnym dla oka kolorze. Krem ma co prawda rzadką konsystencję, ale uważam to za zaletę, ponieważ wystarczy mała ilość do posmarowania rąk. Uważam, że jest wydajny. Podoba mi się jego ładny zapach i znakomite działanie. Krem dobrze nawilża, szybko się wchłania i nie pozostawia na dłoniach tłustej warstwy. Można go używać w dowolnym momencie, bez obawy, ze ręce będą się lepić do branych przedmiotów. Dodatkowym plusem jest fakt, że wzmacnia paznokcie. Po posmarowaniu ręce są gładkie i przyjemne w dotyku. Bardzo dobry krem warty polecenia.
    Zalety:
    • szybko się wchłania,
    • bardzo dobrze nawilża,
    • nie pozostawia tłustej warstwy,
    • jest wydajny,
    • ma ładny zapach,
    • wzmacnia paznokcie,
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    _inga
    5 stycznia 2024 o 15:07
    Krem do rąk i paznokci, Vaseline
    Krem do rąk i paznokci od Vaseline kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to tubka o pojemności 75 ml, zapłaciłam około 9 zł. Krem ma ładny przyjemny zapach, rzadką nieco wodnistą konsystencję, szybko i dobrze się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Kremu używam w okresie zimowym przyjemnie nawilża, odżywia i regeneruje skórę jednak efekt jest powierzchowny i krótkotrwały. Dodatkowy minus za opakowanie przy takiej rzadkiej konsystencji szczególnie na początku z tubki wydobywa się zbyt dużo kremu, natomiast plus za to że nosząc go w torebce nigdy nie było sytuacji by opakowanie samo się otwarło i wydobyła się jego zawartość. Podsumowując przyjemny wydajny i niedrogi krem dłonie po użyciu tego kremu są miękkie gładkie jednak działanie dość krótkotrwałe i nie zabezpiecza skóry przed przesuszaniem i działaniem zewnętrznych warunków atmosferycznych, ogólnie taki drogeryjny średniak niezbyt dobrze sprawdzający się w okresie zimowym, nie wiem czy jeszcze kiedyś go kupię.
    • nawilża
    • odżywia i regeneruje
    • szybko i dobrze się wchłania
    • nie pozostawia tłustego filmu na skórze
    Wady:
    • rzadka konsystencja
    • krótkotrwałe działanie
  • 4 lipca 2023 o 2:16
    Taki sobie
    W mojej pracy potrzebne jest solidne nawilżenie skóry dłoni -ten krem działa bardzo krótko na zasadę tu i teraz. Po pierwszym zmyciu i dezynfekcji skóra wraca do pierwotnego stanu. Zapach drażniący, zbyt chemiczny. Opakowanie jak każde inne - bez rewelacji. Liczyłam na coś zdecydowanie lepszego
  • 25 maja 2023 o 13:40
    Mój hicior! :)
    Krem zakupiłam z uwagi na moją bardzo suchą i pękającą skórę na dłoniach. Pierwsze wrażenie? Wowww Zapach! :) Pięknie pachnie, delikatnie i kojąco. Konsystencja dość rzadka, po pierwszej aplikacji nie bardzo mi się to spodobało, jednak dzięki tej lekkiej konsystencji krem szybciutko się wchłania. Chwila moment i nic się nie klei do skóry dłoni, a krem wchłania się naprawdę expressowo.. :) Szybko przynosi ulgę skórze i pozostawia ją gładką.. Krem u mnie sprawdza się świetnie. :) Podsumowując moja ocena tego kremu to 5... :) Na plus zasługuje: + wygodne opakowanie + duża pojemność + wydajność + zapach + działanie + nawilżenie + konsystencja + szybkie wchłanianie Minusy: BRAK