Żele do brwi

NYX Professional Makeup The Brow Glue Instant Brow Styler Żel do stylizacji brwi

NYX The Brow Glue Żel do brwi Cool Brown Cool Brown 5 g
E-Glamour.pl
NYX PROFESSIONAL MAKEUP The Brow Glue Instant Brow Styler 05 Black - Żel do brwi 05 Black
NYX Professional Makeup The Brow Glue Klej-Żel do Brwi 02 Taupe
NYX Professional Makeup The Brow Glue

Nasi użytkownicy zostawili 162 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 18:21
    BRWI MUR BETON NA KILKA GODZIN
    Ten klej od NYX zdecydowanie urzekł mnie swoją trwałością. Nakładam go rano, a wieczorem, przy demakijażu, moje brwi nadal wyglądają prawie tak samo jak po aplikacji. Zdecydowanie jest to jeden z moich ulubieńców, zaraz po viralowym żółtym Got2b. Mam naturalnie niezbyt geste i niezbyt problematyczne brwi, więc możliwe, że dlatego działa u mnie tak dobrze, ale mimo wszystko uważam, że warto go wypróbować. Trzyma włoski w ryzach przez cały dzień, nie zostawia białych śladów i nie skleja ich w nieestetyczny sposób. Jeśli szukasz trwałego produktu do stylizacji brwi, to zdecydowanie warto dać mu szansę!
    Zalety:
    • trwałość
  • 30 marca 2025 o 20:47
    idealne brwi na cały dzień
    Nie wyobrażam sobie już stylizacji brwi bez NYX Professional Makeup The Brow Glue Instant Brow Styler! To produkt, który totalnie zdominował moją codzienną rutynę. Daje moim brwiom naprawdę mocne utrwalenie, a co najważniejsze, nie skleja ich, nie pozostawia tego nieprzyjemnego uczucia, jakby były ciężkie czy zlepione. Po nałożeniu nie ma też mowy o żadnych zaschniętych "pajęczynkach" na włoskach, jak to bywa z innymi produktami. Konsystencja jest idealna – nie za gęsta, ale wystarczająco mocna, by utrzymać brwi w ryzach przez cały dzień. Co uwielbiam, aplikacja jest dziecinnie prosta – szczoteczka świetnie rozprowadza produkt, a ja nie muszę się martwić o nierówności. Zdecydowałam się na wersję z kolorem, który dobrze komponuje się z moimi brwiami, a efekt jest naturalny, jakbym miała je po prostu idealnie wystylizowane. Produkt jest bardzo wydajny, więc mimo że stosuję go codziennie, starcza na długo. To mój absolutny ulubieniec w kategorii brwi – bez niego nie wyobrażam sobie stylizacji!
    Zalety:
    • Mocne utrwalenie brwi, które utrzymuje się przez cały dzień
    • Nie skleja brwi ani nie tworzy ciężkiego efektu
    • Brak zaschniętych "pajęczynek"
    • Łatwa aplikacja dzięki wygodnej szczoteczce
    • Naturalny efekt, szczególnie w wersji z kolorem
    • Bardzo wydajny produkt
  • 15 marca 2025 o 13:15
    Prawdziwy game-changer w stylizacji brwi!
    Jeśli szukasz żelu, który utrzyma Twoje brwi w idealnym kształcie przez cały dzień, NYX The Brow Glue to strzał w dziesiątkę! To produkt, który naprawdę robi różnicę – bez efektu skorupy, bez kruszenia się i bez białych śladów. Dlaczego warto go mieć? Zalety, które mnie zachwyciły: Super mocne utrwalenie – trzyma brwi w miejscu przez cały dzień, bez konieczności poprawek. Można osiągnąć efekt naturalnie ujarzmionych brwi lub mocniejszy, laminowany look. Nie skleja i nie obciąża – mimo mocnego chwytu, włoski nie wyglądają sztucznie ani nie są sztywne. Brwi nadal mają naturalną objętość i miękkość. Idealna konsystencja – żel nie jest ani za rzadki, ani za gęsty. Nie spływa, szybko wysycha i łatwo się rozprowadza. Precyzyjna szczoteczka – mały aplikator pozwala na dokładne wyczesanie brwi i nadanie im wymarzonego kształtu bez zbędnego nadmiaru produktu. Doskonała trwałość – sprawdza się w każdych warunkach, niezależnie od pogody czy aktywności. Nie rozmazuje się i nie osypuje. Działa na każdy rodzaj brwi – niezależnie od tego, czy masz cienkie, delikatne włoski, czy gęste i niesforne brwi, ten żel sobie z nimi poradzi! Czy warto? Zdecydowanie TAK! NYX The Brow Glue to żel, który spełnia swoje obietnice. Jeśli marzysz o idealnie ułożonych brwiach bez efektu przerysowania, ten produkt Cię nie zawiedzie. To absolutny must-have w mojej kosmetyczce!
    syl_maj
    13 marca 2025 o 16:15
    Nienajgorszy
    Całkiem fajny żel do brwi, ale po praktycznie samych dobrych opiniach spodziewałam się czegoś lepszego. Ogólnie wygląda dobrze na brwiach, daje bardzo naturalny efekt, nic się nie zbiera i nie bieli, jak to często bywa w przypadku mydełek. Utrwalenie jest takie średnie. Moje brwi nie są jakoś bardzo grube i gęste, ale włoski są dosyć twarde i oporne na stylizację, dlatego lekko je ujarzmia ale nie trzyma na mur beton. Konsystencja jest dosyć rzadka i trzeba się trochę napracować, zanim zacznie zastygać i cokolwiek robić z brwiami. Opakowanie bardzo fajne, wygodne, szczoteczka z jednej strony mi się podoba bo jest malutka i precyzyjna, ale nie wyczesuje dobrze brwi i muszę poprawiać inną szczoteczką. Ogólnie do takiego lekkiego, codziennego makijażu, kiedy wystarczy mi ujarzmienie brwi jest spoko. Do mocniejszych makijaży, kiedy zależy mi na mocnym utrwaleniu i długotrwałym efekcie, wolę sięgnąć po coś innego.
  • 4 marca 2025 o 0:36
    Sztos
    Za każdym razem,gdy tylko jest na promocji biorę parę opakowań. Najlepszy utrwalacz jaki do tej pory miałam . Utrwala moje brwi na cały dzień, nawet nie drgną.
    Zalety:
    • Utrwalenie
    Wady:
    • Małe opakowanie

Zobacz także inne Żele do brwi