Kremy na dzień

Uriage Hyseac Mat Krem 40ml

Nihayse
    19 marca 2021 o 21:55
    U mnie się sprawdził
    Krem poleciła mi dermatolog, używał go także mój brat, więc pożyczyłam. Zarówno u mnie jak i u brata sprawdził się bardzo dobrze. Ograniczał pojawianie się nowych niedoskonałości i matował skórę. Często wracam do niego latem kiedy nie potrzebuję aż takich mocnych kosmetyków i wtedy sprawdza się świetnie (nie używam nawet dodatkowego pudru aby matować cerę). Faktycznie zgadzam się że mógłby lepiej nawilżać skórę ale jest to ciężkie do osiągnięcia przy matującym działaniu. Mocne 4 gwiazdki
    Zalety:
    • działanie
    • lekka nie zapychająca konsystencja
    • matuje
    Wady:
    • mógłby bardziej nawilżać
  • 26 września 2019 o 17:17
    Średni
    Mam cerę mieszaną z bardzo przetłuszczającą się strefą T. Kupiłam ten krem ponieważ miał niwelować świecenie na twarzy czego nie robi. Świecę się tak samo jak przy użyciu innych kremów bardziej nawilżających. Krem ten nie zapycha ani nie podrażnia i nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • Nie zapycha
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Nie minimalizuje święcenia
  • 20 lutego 2018 o 12:30
    Koszmarek
    Kupiłam ten krem z myślą o przetłuszczającej się strefie T. Jak nazwa wskazuje miał być matujący a okazał się zwykłym kremem nawilżającym. Ma kremowo-żelową konsystencję o zabarwieniu zielonym. Co mnie zaskoczyło, to właśnie zielone zabarwienie delikatnie przykryło zaczerwienione policzki, więc na plus. Jednak wcale nie zmatowił buzi, a to miało być jego główne zadanie. I pewnie zostawiłabym ten krem jako krem nawilżający i wyrównujący zaczerwienienia, gdyby nie fakt , że się roluje. Czy to nałożony sam na skórę, czy z innymi kosmetykami. No i prawdziwy koszmar pod makijaż. Także jak dla mnie, ten krem się nie nadaje do niczego.
    Zalety:
    • delikatnie wyrównuje zaczerwienienia skóry
    • nawilża
    Wady:
    • nie matuje
    • roluje się nałożony sam, z inną pielęgnacją czy makijażem
  • 25 stycznia 2018 o 21:28
    zwykly krem
    po zapewnieniach pani aptekaki jaki tenkrem jest wspanialy i podobno lepszy niz la roche skusilam sie ...cena , niestety skonczylo sie to wielkim rozczarowaniem na mojej mieszanej skorze nie zauwazylam zadnej poprawy
    Wady:
    • brak efektow , dziwny zapach
    lindey
    6 września 2017 o 13:03
    Świetny
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mimo, że stosuję dopiero jego drugą próbkę, to jest on jednym z moich ulubionych kremów matujących. Używam go jako bazę pod podkład. Idealnie matuje i pozostawia skórę gładką.

Zobacz także inne Kremy na dzień