Kremy na dzień

BARWA SIARKOWA MOC Krem antybakteryjny mtujący 50ml

xBunny
    29 lutego 2024 o 23:58
    wspomnienie nastoletnich lat
    Krem kupiłam zachęcona dobrymi doświadczeniami z innymi produktami z tej serii. Krem ma bardzo estetyczne opakowanie, dość solidne, na pewno nie pęknie i mamy pewność, że nic się wyleje. Produkt ma gęstą lekko masełkową konsystencję ale za to bardzo szybko się wchłania. Po nałożeniu skóra jest widocznie matowa ale również nawilżona. Jest to bardzo ciekawy efekt ale myślę, że i pożądany przez większość posiadaczem cery tłustej. Zapach lekko cytrusowy ale dość przyjemny, nie przeszkadza. Produkt zdecydowanie matuje skórę ale trzeba uważać by nie przesadzić z nim - zbyt duża ilość może przesuszyć skórę . Moim zdaniem niedoskonałości na skórze stopniowo zanikają. Nie jestem do końca pewna czy nadaje się pod makijaż ,mam mieszane odczucia. Niemniej jednak myślę, że warto wypróbować ten produkt i przekonać się na własnym przykładzie czy krem jak odpowiada.
    Nollar
    19 lutego 2024 o 23:23
    Większego matu się nie da
    Zachęcona opinią z ig kupiłam chcąc wypróbować rzekomo najlepiej matujący krem jaki istnieje. Jakie było moje zdziwienie po pierwszym użyciu, stałam przy lustrze dobre 10 minut i nie mogłam się napatrzeć na ten mat. Dla jasności, mam skórę tłustą, bardzo problematyczną i wyświęcającą się dotychczas przy wszystkich matujących kremach. Tu tego nie ma. Miał być mat i jest i to jaki! Nie zapycha porów, zapach ma dość specyficzny jednak mi nie przeszkadza, nawet już się polubiliśmy. Ale co najważniejsze, wszystkie bazy pod makijaż poszły w kąt. Nie ma ich. Wystarczy ten krem i makijaż pięknie się trzyma, no mur beton.
    Zalety:
    • Gęsta konsystencja, dobrze się wchłania
    • Działanie!
    • Bardzo wydajny
  • 22 stycznia 2024 o 7:43
    Polecam
    Ulubiony krem, nie podrażnia, łagodzi, nie nasila trądziku. Pozostawia fajne wygładzenie skory, nie jest tłusty. Szybko się wchłania. Nie jest aromatyzowany, czuć siarkę.
    Zalety:
    • Nie podrażnia l, łagodzi
    Wady:
    emagne
    24 listopada 2023 o 10:33
    Krem dobry pod podkład
    Krem bardzo dobry pod podkład, skora jest po nim gładka i MIEKKA, nie zapchal mnie. Jedynie zapach rozy jest dość mocny, jeżeli ktoś nie lubi tego zapachu to w tym kremie na pewno będzie przeszkadzal.
    Drogeria Super-Pharm
  • 23 września 2023 o 22:34
    Miałam mieszane odczucia
    Zakupiłam go jakiś czas temu. Stosowałam, potem odstawiłam a po jakimś czasie znowu po niego sięgnęłam. Dlaczego? Otóż po paru dniach pierwszego stosowania strasznie mnie wysypało na twarzy, nie było to oczywiście na tle alergicznym. Wszelkie krostki i trądzik nagle ze zdwojoną siłą pojawił się bardziej niż wcześniej. Jednak po jakimś czasie dałam mu druga szanse i zadziałał lepiej. Krem używam na noc wraz z tonikiem z tej samej serii. Muszę przyznać, że moja cera stała się bardziej matowa, twarz jest miła w dotyku, a niedoskonałości lepiej schodzą. Nawilża a przy tym matuje. Troszkę jakby ściąga cerę, jest bardziej napięta. Próbowałam go także użyć pod makijaż i również się super sprawdza. Polecam wszystkim korzy mają tak jak ja niespodzianki przez tłusta cerę. Napewno pomaga je zniwelować. Początki mieliśmy trudne, ale polubiliśmy się.
    Zalety:
    • ciekawa konsystencja
    • starcza na długo
    • idealny na wypryski i inne niespodzianki
    Wady:
    • mocny zapach

Zobacz także inne Kremy na dzień