Kremy na dzień

Phlov by Anna Lewandowska Anti-age Rejuvenating Cream Odmładzający krem na dzień

Sephora
Phlov - Anti-age Rejuvenating Cream - Odmładzający Krem Na Dzień - Face Care Vitamin D Cream - Dla Kobiet

• 28 stycznia 2025 o 18:53
    Krem ideał
    Anti-Age Rejuvenating Cream od PHLOV to prawdziwe odkrycie w mojej pielęgnacji! Jego bogata, ale lekka formuła doskonale nawilża skórę, jednocześnie wygładzając drobne linie i zmarszczki. Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja cera jest bardziej jędrna, promienna i pełna życia. To idealny krem dla każdego, kto pragnie skutecznej pielęgnacji i widocznych efektów odmłodzenia!
    JustaMR
    20 stycznia 2025 o 11:48
    Bardzo dobry na dzień, pod makijaż :)
    Krem świetnie się u mnie sprawdził jako baza pod makijaż. Dzięki konsystencji przypominającej jogurcik szybko się wchłania, nawilża i wygładza skórę. Zapach jest naprawdę super, delikatny i kojarzy się ze świeżymi owocami. Wystarczy odrobina, żeby skóra poczuła ukojenie. Chętnie wrócę do tego kremu za jakiś czas bo pozytywnie mnie zaskoczył, tak samo jak maska na noc z tej serii. Dodam też, że produkt nie uczula, nie zatyka porów a wręcz działa na skórę pozytywnie. Podczas stosowania miałam mniej niespodzianek typu krostki.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Rewelacyjny zapach
    • Szklany słoiczek
    • Wydajny
    Wady:
    • nie zauważyłam żadnego spektakularnego odmłodzenia
  • 10 stycznia 2025 o 22:35
    Świetny krem odmładzający
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Anti-age Rejuvenating Cream od Phlov to produkt, który zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Mam skórę mieszaną z pierwszymi oznakami starzenia i już po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam wyraźną poprawę jej kondycji. Krem ma lekką, aksamitną konsystencję, która bardzo dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Po jego użyciu skóra jest doskonale nawilżona, napięta i wygładzona, a drobne zmarszczki wydają się mniej widoczne. Zapach kremu jest delikatny i elegancki, co sprawia, że aplikacja staje się przyjemnym rytuałem. Opakowanie jest bardzo estetyczne i higieniczne, dzięki zastosowaniu pompki, która ułatwia dozowanie. Dodatkowo cenię naturalny skład i fakt, że krem jest wegański. To idealny produkt dla osób szukających skutecznej, ale delikatnej pielęgnacji przeciwstarzeniowej. Polecam z całego serca!
  • 8 stycznia 2025 o 23:29
    Idealny krem na dzień do każdej cery
    Uwielbiam ten krem każdego poranka, gdy tylko umyję twarz od razu go nakładam. Jest lekki przyjemny, jak dla mnie piękny ma zapach. Całość zamknięta w słoiczku który mógłby być nieco szerszy gdyż ciężko jest go nakładać na palec podczas wyciągania. Jednak ten szczegół nie wpływa na pozytywną moją ocenę tego produktu. Gdy tylko skończę to opakowanie, zdecydowanie sięgnę po kolejne.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, delikatny zapach, szybko się wchłania
    Wady:
    • Mało praktyczny słoiczek
  • 8 stycznia 2025 o 18:52
    Krok w stronę młodszej cery
    Krem na dzień od Phlov to esencja codziennej pielęgnacji anti-aging. Jego bogata, ale nieprzytłaczająca formuła zapewnia odpowiednie nawilżenie i odżywienie skóry przez cały dzień. Kluczowe składniki, takie jak peptydy i antyoksydanty, działają ujędrniająco i wspierają walkę z oznakami starzenia. Co wyróżnia ten krem, to jego lekka konsystencja, która nie obciąża skóry i sprawia, że świetnie nadaje się pod makijaż. Regularne stosowanie sprawia, że skóra staje się bardziej elastyczna i gładka oraz jędrna. Brak filtra przeciwsłonecznego może być jednak wadą, zwłaszcza jeśli zależy nam na kompleksowej ochronie w ciągu dnia. Cena kremu jest dość wysoka, co może odstraszyć osoby z mniejszym budżetem. Dla tych, którzy szukają luksusowej pielęgnacji z widocznymi efektami, będzie to jednak inwestycja warta rozważenia.