WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do stóp

Delia Good Foot, Fluid do stóp zmiękczający modzele i twardą skórę

• 29 listopada 2018 o 16:51
    Godny polecenia
    Jeden z niewielu produktów który rzeczywiście działa. Na wszelkie odciski i suche pięty będzie jak znalazł. Czuć ze zmiękcza skórę, odświeża i ma ten specyficzny ale skuteczny zapach jakby olejku herbacianego który zostaje na stopach i zabija wszystkie zbędne "zapaszki"
    Zalety:
    • dobrze zmiękcza
    • jest idealny na suche odciski i otarcia
    • wydajny
    • tani
  • 5 stycznia 2018 o 21:21
    Wow!
    Pomimo regularnych wizyt w salonie, lubię sama zadbać o swoje stopy. Good Foot od Delii towarzyszy mi od 3 lat, a od niedawna do zacnego grona dołączył i ten produkt. Szklane opakowanie z pipetką skrywa olejek-nazwa może wprowadzać w błąd, gdyż z fluidem nie ma to nic wspólnego, ja jednak nie narzekam, ponieważ kocham olejki! Kosmetyk ma bardzo dobry skład i pięknie pachnie - niesamowicie odświeża i daje poczucie ukojenia, lubię takie ziołowe zapachy. Na jedną stopę nakładam 2-3 krople, taka ilość pozwala mi na wykonanie relaksującego masażu. Olejek wchłania się dość szybko, pozostawiając ochronny film. Skóra natychmiast go pije, jest dobrze nawilżona i odżywiona, regenerację widać gołym okiem, zwłaszcza w miejscach problematycznych- pięty już po tygodniu stały się idealnie gładkie i miękkie, podobnie jest z palcami-tam miałam spory problem z suchością i zgrubieniami, a on to zlikwidował, stopy wyglądają jak po profesjonalnym pedicure. Produkt stosuję codziennie na noc, nie jest zbyt wydajny, ale też i nie kosztuje wiele, a efekty, jakie daje, są fenomenalne. Skóra jest zregenerowana i odżywiona, okolice paznokci nie są przesuszone, zniknęły zgrubienia i co ważne, nie pojawiają się nowe! W zasadzie, kupiłam go jako produkt ratunkowy, a od tamtego czasu jest stałym elementem mojej pielęgnacji, pomaga mi zachować skórę stóp w nienagannej kondycji. Jedno opakowanie starcza na jakieś 3-4 tygodnie, obecnie mam 4 buteleczkę i wiem, że nie ostatnią. Polecam, jest naprawdę świetny!!!
    Finka2L
    22 lipca 2016 o 11:09
    Srogo się rozczarowałam
    Nie wiem ile kosmetyków do stóp wypróbowałam i jakoś nie znalazłam żadnego, którego działanie powaliłoby mnie na kolana. Wybieram pośród tych przeznaczonych do bardzo suchej skóry, bo niestety od dłuższego czasu moim problemem jest właśnie to, że skóra na stopach jest wysuszona, a przeważająca ilość produktów mających temu zapobiegać robi to na chwilę, a następnego dnia wszystko wraca do poprzedniego stanu. Dlatego też pokładałam duże nadzieje, że ten maleńki ( 10ml to mini pojemność wystarczająca na bardzo krótko!) kosmetyk zdziała więcej, a niestety tak się nie stało. Skład jest krótki i treściwy, bo mamy tu olej sojowy, lawendowy, z mięty pieprzowej, gożdzikowy i z drzewa sandałowego, a oprócz tego nic chemicznego, więc wydawało mi się, że taki olejkowy kosmetyk ( dlaczego fluid?!) zadziała intensywniej i mocno nawilży i natłuści te kłopotliwe partie mojego ciała tym bardziej, że byłam bardzo sumienna i nakładałam więcej niż sugerowane 1-2 krople olejku i robiłam to co dwa dni wieczorem ( nie polecam w czasie dnia, bo stopy ślizgają się w obuwiu) na zmianę z kremem. W czasie aplikacji czujemy przyjemny aromat olejku herbacianego i miętowego, który akurat na mnie działa relaksująco. Sam olejek ma oczywiście tłustawą konsystencję i lepiej dać mu się wchłonać co w sumie nie trwa aż tak długo, a najlepiej po prostu wymasować nim stopy ( lub poprosić o to ukochanego) i można się rozlużnić po ciężkim dniu. Bezpośrednio po aplikacji czuję, że skóra stóp jest bardziej miękka, gładka , nie jest już sucha, ale co to? Wszystko znika po kilku godzinach i znów trzeba by nałożyć kolejną porcję! Ja wiem, że pewnie osoby ze skórą normalną nie będą narzekać, ale jest do raczej produkt przeznaczony do zadań specjalnych, a działa słabo, zbyt słabo. Naprawdę nie odpowiada mi to krótkotrwałe działanie, bo nie od dziś stosuję naturalne olejki do pielęgnacji całego ciała i wiem, że dziękim nim skóra jest głęboko odżywiona i nawilżona, a produkt Delii tego nie daje i z tego względu nie mogę go polecić na problematyczną skórę stóp.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 10 czerwca 2015 o 10:00
    dobry produkt w dobrej cenie
    Mam problem z suchą skórą na piętach, często jest też nieprzyjemnie twarda. Ten fluid dobrze się wchłania, zostawia skórę gładką i nie ma uczucia przesuszenia. Stosuję go dość często, codziennie lub co drugi dzień. Ma wygodną pipetkę więc łatwo się go nakłada. W tej kategorii cenowej to produkt naprawdę dobrej jakości. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/2
  • 14 maja 2015 o 13:28
    Bardzo dobre efekty za bardzo dobrą kasę
    Kupiłam to ostatnio, ponieważ mam problem ze stwardniałą skórą - szczególnie, gdy noszę buty na obcasie. Do tej pory używałam produktów zmiękczających pewnej znanej, renomowanej marki, której nie wymienię. Nie było efektu wow - mimo, że próbowalam różnych rzeczy, wydając na te kosmetyki dużo pieniędzy, bo są drogie. Koleżanka poradziła mi spróbowanie tego fluidu i przyznam, że nie była entuzjastycznie nastawiona, ale kupiłam, uznając, że nie stracę dużo, bo cena bardzo korzystna. Efekty są super i szybko. Na pewno będę stosowała, choć mam nadzieję, że nie będzie potrzeby :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie jak do tej pory, ale będzie w pogotowiu