Kremy i maski do stóp

Oriflame Feet Up, Advanced Cracked Heel Repair Foot Cream Krem na pękające pięty

• 23 lipca 2024 o 11:50
    taki sobie
    Dostałam ten krem w prezencie od koleżanki której powiedziałam o moich suchych stópkach. Do tej pory stosowałam kremy innej firm z 30% urea, ale okej, może Oriflame je pobije składem i działaniem. Niestety to nie to - krem może i nawilża moje stopy, tutaj nie mam zastrzeżeń ale od kremów do stóp oczekuję czegoś więcej. - w ogóle się nie wchłania, jakby moje stopy stanowiły baterię nie do przebicia a przecież wiadomo, że gruby naskórek na stopach to jest właśnie to z czym ten krem ma walczyć, siedzę nawet i godzinę wieczorami ze stopami na oparciu krzesła zeby kremik mógł działać a ładnie go wcześniej wsmarowywuję, a i tak potem ślizgam się po podłodze i zostawiam ślady. jak zakładam gumowe klapki to w kolejnym dniu krem w klapkach powoduje, ze stopa mi się w nich ślizga, a smarowałam naprawdę niewielką ilością - czy mam gładszą skórę? tak, ale efekt taki solidny to był po ok. 2 tygodniach stosowania, nie wiem, może mam za grubą skórę bo narasta mi w tempie bardzo szybkim i jak już jest taki gruby to muszę zaczynać zabawę od początku - pumeksy ścieraki, pumeksy delikatniejsze i krem codziennie - zauważyłam wygładzenie skóry ale już większego zmiękczenia tego dziadowskiego naskórka już niestety niekoniecznie Także przy moich problemach jest ciut za słaby i ten brak wchłaniania dyskwalifikuje go do dalszego stosowania. Zużyłam całe opakowanie i dobrze, ze to był prezent, bo nie kupię go już dla siebie.
  • 3 czerwca 2024 o 17:15
    Jestem zadowolona, pozbyłam się suchych pięt
    Niedawno dołączyłam do grona fanek tego produktu. Od zawsze zmagałam się z szorstkimi stopami pomimo, że stosowałam różne kremy. No może nie wszystkie były dedykowane do stóp, ale jednak jakieś tam nawilżenie było. Ten produkt u mnie zadziałał już po 2 użyciu. Nie od razu były to pięty idealnie gładkie i piękne, ale na pewno już nie haczyły o prześcieradło hehe. Ogólnie polecam dla osób, które chcą poprawić wygląd swoich stóp.
    Zalety:
    • Szybki efekt
    • Łatwo się rozprowadza
    • Ładnie pachnie
    • Wydajny
    xanmose
    2 lipca 2023 o 20:49
    Ulubieniec
    Polubiłam go od pierwszego użycia, a było to już dobrych kilka lat temu. Na pewno nie jest to kosmetyk, który zdziała cuda, ale pomoże w przypadku suchej skóry stóp lub gdy potrzebujemy szybkiego nawilżenia i wygładzenia. Konsystencja jest gęsta, sam krem wydaje się dość tłusty, dość długo się wchłania i finalnie pozostawia na skórze lepką warstwę - zwykle tego nie lubię, ale w tym przypadku nie jest to dla mnie problemem - dlatego na pewno nie będzie to kosmetyk dla każdego. Mnie podoba się jednak to satynowe wykończenie. Zwykle aplikuję krem na noc i rano wciąż czuję jeszcze przyjemne natłuszczenie (bo nie do końca mogę nazwać to nawilżeniem :D), czego dotąd nie udało mi się uzyskać, używając innych kremów do stóp. Zdecydowanie jest to mój ulubieniec, do którego często wracam.
    Zalety:
    • działanie
    • cena (często można złapać go w promocji)
  • 23 czerwca 2023 o 15:27
    Gdyby w nazwie kremu było 70 dni dostałby więcej gwiazdek.
    To nie jest krem dla kogoś, kto: - zaniedbał stopy i chce w 7 dni mieć zadbane stopy - ma suchą skórę stóp i tendencję do pękania i chce aby w 7 dni te problemy ustąpiły - ma skórę stóp, która regeneruje się wolniej i chciałby poprawić ten stan w 7 dni. 70 dni jest tutaj terminem po którym to może nastąpić . Jak stopy są wypielęgnowane to krem podtrzyma ten stan. Mam do kremów do stóp tej marki słabość, ponieważ cudownie pachną i mają taką miłą konsystencję. Nakładanie kremu na stopy to pachnący, miły rytuał. Krem dość długo się wchłania ale się wchłania. Krem jest często w promocji. Jest wydajny. Niezły kosmetyk do utrzymania efektu wypielęgnowanych stóp, ale z z tym siedmiodniowym cudem producent zdecydowanie przesadził. Daje 3 gwiazdki bo obietnica producenta się nie sprawdza po 7 dniach. Jednak lubię ten krem mimo wszystko i nadal go będę kupować.
    noe2135
    4 czerwca 2023 o 8:21
    Nie rozumiem zachwytów nad tym produktem
    Do zakupu tego produktu przekonały mnie pozytywne recenzje. Więc postanowiłem dokonać zakupu podczas trwającej promocji. Niestety cieszę się, że w końcu zużyłem ten produkt, ponieważ w moim przypadku nie zrobił totalnie nic. Stopy i pięty były w takim samym stanie jak przed używaniem kremu. Najgorsza w tym wszystkim była tłusta i lepiąca się konsystencja produktu, co było nieprzyjemne. Absolutnie nie polecam , gdyż w niższej cenie kupicie o wiele lepszy krem z o wiele lepszym składem.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektów
    • Konsystencja
    • Skład chemiczny