Kremy uniwersalne

Lierac Hydragenist, Moisturizing Rescue Balm Nawilżający balsam dotleniający

• 23 lipca 2018 o 15:12
    Duży plus!
    Porównanie ceny do jakości jest bardzo trafne. Nie jest to najtańszy produkt do pielęgnacji, ale skład i działanie rekompensują to. Używałam wiele produktów z tej serii i nigdy sie nie zawiodłam. Polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • Konsystencja
    • Widoczne efekty
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 stycznia 2018 o 0:46
    Przereklamowany
    Balsam SOS, podobnie jak krem z tej linii, zupełnie się u mnie nie sprawdził - ciężka żelowa konsystencja po aplikacji powodowała wrażenie, że moja skóra nie oddycha. Oblepiający, powodujący świecenie i co najgorsze - mocno podrażniający. Moja skóra zareagowała na niego pieczeniem i zaczerwienieniem, przez co skończył jako krem do szyi i dekoltu.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • elegancki, szklany słoiczek
    Wady:
    • spowodował podrażnienie
    • oblepia, powoduje świecenie i wrażenie, że skóra nie oddycha
  • 6 listopada 2017 o 16:42
    Boski!
    Ten krem jak mało który robi dokładnie to co na opakowaniu umieścił producent. Ma lekką, jakby żelową konsystencję, a mimo to wspaniale nawilża, daje poczucie komfortu na skórze i do tego pięknie pachnie
    Zalety:
    • wspaniały zapach
    • bardzo ładne i trwałe opakowanie
    • bardzo wydajny
  • 11 września 2017 o 21:25
    Nawilża i redukuje lekkie zmarszczki
    Lubię i cenie markę Lierac. Zawsze w tym wypadku za ceną idzie jakość. Seria hydragenist zastąpiła moją ulubioną serie hydra chrono. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do nowości. W końcu po co zmieniać doskonałe produkty? Jednak w tym wypadku zmiana nie była na gorsze. Krem dedykowany kobietom 30 plus, nie tylko doskonale nawilża, ale i redukuje mniejsze zmarszczki. Skóra jest odżywiona i wygląda lepiej.
    Cira
    22 czerwca 2017 o 21:33
    Troszkę gorszy brat kremu hydragenist
    Sprawdził się u mnie słabiej niż krem z tej samej linii. Zapach, konsystencja, wydajność, opakowanie prezentuje się tak samo świetnie, ale mniej nawilża skórę.