Kremy uniwersalne

Garnier Skin Naturals, Vitamin C Glow Jelly Żel nawilżający do twarzy z witaminą Cg

Garnier Vitamin C Glow Jelly Żel Nawilżający 50ml
notino.pl
Garnier Vitamin C Glow Jelly - Żel nawilżający do cery matowej - 50 ml
Garnier Witamina C Żel nawilżający przywracający blask 50 ml

OlaSto
    4 kwietnia 2025 o 19:58
    Mega żel nawilżający
    Kupiłam krem-żel Garnier Vitamin C Glow Jelly, bo chciałam czegoś fajnego, nawilżającego na noc (można go stosować też na dzień, ale ja stosowałam go tylko na noc). Producent obiecuje, że Glow Jelly rozświetla matową skórę - i faktycznie ten żel robi to (dzięki zawartości witaminy C). Poza tym, dzięki zawartości kwasu hialuronowego, bardzo dobrze nawilża. Ma fajną, leciutką konsystencję, prześlicznie pachnie cytrusami i jest niekomedogenny. Rano budziłam się z wypoczętą, zdrowo wyglądającą skórą. Razem z Glow Jelly stosowałam Serum przeciw przebarwieniom Garnier Vitamin C i uważam, że ten zestaw jest turbo dobry. Mam cerę mieszaną, wrażliwą, jasną karnację i piegi. Jeśli masz cerę podobną do mojej, to Garnier Vitamin C Glow Jelly na pewno Cię zachwyci. Polecam!
    Zalety:
    • świetnie nawilża
    • wspaniale rozświetla
    • prześlicznie pachnie
    • ma przystępną cenę
    • jest wydajny
  • 8 lutego 2025 o 8:36
    Krem Garnier
    Uważam, że ten krem jest dobry ale nie robi efektu wow na skórze. Jest lekki ma fajną konsystencję ale Uważam , że nie nawilża on skóry jakoś bosko . Jeśli ktoś nie ma problemów ze skórą twarzy to polecam:)
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nie robi efektu wow
  • 16 listopada 2024 o 18:54
    Prezent
    Muszę przyznać, że sama nie kupuję sobie kosmetyków typu żel , więc ten produkt był dla mnie niewiadomomą. Najczęściej kupuję kremy nawilżające lub ujędrniające a zimą mocno odżywcze ponieważ moja skóra na policzkach często się przesusza. Stosowanie żelu zaczęłam latem i moim pierwszym wrażeniem zaraz po zastosowaniu był zachwyt ponieważ fajnie schłodził i złagodził buzię po całym dniu słońca i upału. ❌️Niestety po kilku minutach na mojej buzi żel spowodował dziwne odczucia tak jakby zastygającej maseczki na twarzy. Bardzo trudno mi to opisać bo buzia zrobiła się taka tępa w dotyku. Z racji tego , że rzadko stosuję kosmetyki w formie żelowej to stwierdziłam, że być może nałożyłam zbyt mało lub zbyt dużo i postanowiłam dać jeszcze szansę, a więc zaczęłam stosować glow jelly po wyjątkowo upalnych dniach jako taki produkt kojąco-chłodzący prosto z lodówki, a potem normalnie stosowałam jakiś inny krem na noc.
    Zalety:
    • Fajnie chłodzi po wyjęciu z lodówki
    Wady:
    • Efekt maski
  • 21 października 2024 o 12:32
    Zaskakująca wydajność i lekkie nawilżenie przy niskiej cenie
    Biel i pastelowa zieleń z żółtymi elementami w szacie graficznej kartonika świetnie komponują się z resztą serii ‘Vitamin C’ od Garnier. Szklany słoiczek o pojemności 50ml z zakrętką w odcieniu jasnej, pastelowej zieleni; opakowanie owinięte przezroczystą etykietą, która jednocześnie jest zabezpieczeniem zachodzącym na zakrętkę i informuje o pierwszym otwarciu. Zapach lekki, cytrusowo kremowy, mocno nawiązuje do zapachu jednocześnie stosowanego przeze mnie serum na przebarwienia - Garnier Vitamin C. Konsystencja galaretki idąca lekko w kierunku żelu pod wpływem kontaktu z ciepłą skórą wpływa na dobre rozprowadzanie i wchłanianie pozostawiając na twarzy lekko lepką warstewkę z subtelnym rozświetleniem. Mam cerę mieszaną z niedoskonałościami i nadprodukcją sebum w strefie T i bardzo suche policzki, która w okresie jesiennym ma bardzo mocno widoczne suche skórki na całej twarzy, rozszerzone pory na nosie i okazjonalnie występujące zaskórniki. Makijaż aplikowany na ten żel nawilżający sprawnie się rozprowadza i scala ze skórą nie tworząc efektu maski, podkład nie podkreśla rozszerzonych porów ani poziomych zmarszczek na czole; wygląda bardzo świeżo mimo zmian pogody, bo rozpoczęłam użytkowanie tego żelu latem i nadal kontynuuję przygodę z nim. Nakładany na noc jako ostatni etap pielęgnacji nie tworzy magnesu na rozwichrzone włosy, które z łatwością przylepiają mi się do twarzy po użyciu innych kosmetyków, nie zostawia śladów na poszewce poduszki. Cera po dłuższym stosowaniu wygląda świeżej i bardziej promiennie, szarość została zredukowana, a rozszerzone pory stały się mniej widoczne; okresowo pojawiają mi się krostki i stany zapalne w okolicy skrzydełek nosa i na brodzie, ale to jest już czynnik hormonalny, na który ten kosmetyk nie może mieć wpływu. W 5 miesięcy zużyłam trochę ponad połowę opakowania, więc wydajność jest ponadprzeciętna przy użytkowaniu dwa razy dziennie.
  • 11 sierpnia 2024 o 11:03
    Super głębokie nawilżenie
    Super nawilża , szybko się wchłania , bardzo ładnie pachnie , krem ma świetną konsystencje. Jest wydajny , wystarczy nie wielką ilość aby dobrze pokryć nim całą twarz , efekt gładkiej promiennej skóry jest natychmiastowy. Kupiłam na ślepo szukając czegoś nowego na promocji w Hebe.