WIZAŻ logo

Ziaja Kozie Mleko, Maska do włosów kondycjonująca

4,2 (95)
20 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 95 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 maja 2026 o 8:00
    Bardzo dobra za grosze!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zakupiłam z ciekawości i sprawdziła się rewelacyjnie! Maskę używam nakładając na włosy pomijając skórę głowy. Zapach jest tak samo piękny, jak zapach kremu tej marki. Dobrze się spłukuje z włosów. Po jej użyciu włosy są delikatne w dotyku, łatwo się je rozczesuje (przetestowane również na mojej wrażliwej na czesanie 6-latce), a do tego pięknie pachną. Są wygładzone i widać, że wyglądają po prostu dobrze. Dla mnie jest to maska, po którą na pewno sięgnę ponownie - cena jest zachwycająca w stosunku do jakości.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    7 lutego 2026 o 11:00
    Specyficzny zapach
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Maska od Ziaji jest dla mnie taką trochę zagadką. Lubię i nie przepadam za nią jednocześnie. Działa dobre, ale nie jestem do niej do końca przekonana. Produkt ma specyficzny zapach. Teoretycznie delikatny, mleczny, lecz na włosach jakoś mi to nie podoba się. W połączeniu z np. bardziej pachnącym szamponem czy po koloryzacji, tworzy się kombinacja, która bardzo irytuje. Jest to do przeżycia, ale nie czuję się z tym zapachem na włosach komfortowo. Ogólne działanie oceniam dobrze. Maska widocznie wygładza włosy, ułatwia ich rozczesywanie. Mniej się puszą i są błyszczące. Efekt nie jest spektakularny czy bardzo trwały, ale nie miałam częstej potrzeby, żeby ją używać. Raz w tygodniu było dla mnie w zupełności wystarczające. Przy włosach cieńszych faktycznie może powodować obciążenia i oklapnięcie, bo dość mocno dociąża włosy. Moje są raczej suche, farbowane, gęste z tendencją do puszenia się. Uzyskuję nią efekt wygładzenia, choć nie całkowitego dociążenia (zależy jak blisko skóry głowy ją nałożę), więc zakładam, że włosy cieńsze, rzadsze itp. mogą mieć większy problem, bo zwyczajnie ta maska je przeciąży. Nieduża cena tego produktu zachęca do wypróbowania i nie żałuję jej zakupu. Wrócić do niej raczej nie wrócę, ale przynajmniej nie zrobiła nic złego.
    Zalety:
    • Wygładza;
    • Cena;
    • Wydajna.
    Wady:
    • Może obciążać włosy;
    • Zapach.
  • 20 stycznia 2026 o 8:28
    Super maska w niskiej cenie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo lubię ziajowe produkty z serii kozie mleko i nie inaczej jest w tym przypadku. Opakowanie jest proste, ale bardzo ładne. Maska ma bardzo przyjemny, mleczny zapach i kolor, konsystencja jest również przyjemna. Nakłada się bardzo łatwo i daje naprawdę ładne efekty gładkich i nawilżonych włosów, co jak na cenę produktu daje nam mały hit. Polecam gorąco.
  • 12 maja 2025 o 20:22
    Dobra maska za grosze
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Byłam sceptycznie nastawiona do tej maski, jednak jakież było moje zdziwienie po pierwszym użyciu! Włosy są gładkie, sypkie, łatwo się rozczesują. Maska ma gęstą konsystencję, łatwo się ją nakłada na włosy. Ma bardzo przyjemny zapach. Nie jest droga - ok 10 zł, a na promocji 6-7 zł. Fajny efekt w niskiej cenie!
    • wygładzone włosy
    • łatwość w rozczesywaniu włosów
  • 14 marca 2025 o 17:12
    Ziaja i wszytko jasne!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Maska do włosów z firmy Ziaja z keratyna. Jak słyszymy, że to Ziaja to raczej marne szanse na niepowodzenie. Maskę możemy dostać na pewno w Rossku, dość często w promocji, chociaż bez promocji cena jest śmiesznie niska. Maska zamknięta w słoiczku, dla mnie to ogromny plusz bo nie marnuje się nawet kropelka produktu. Uwielbiam testować wszelkiego rodzaju kosmetyki, ale chyba największa słabością są kosmetyki do włosów, niektóre idą w kąt ale Ziaja została zużyta przeze mnie do samego końca, więc świadczy to o dobrej jakości produktu.
    Zalety:
    • Spora pojemność
    • Plus za słoiczek (nie marnujemy produktu)
    • Działa
    • Włosy są bardzo miękkie, faktycznie miękkie, wygładzone
    • Piękny zapach
    • Śmiesznie niska cena
    Wady:
    • Jak to w przypadku Ziaji, wad brak

szukaj