Bobbi Brown, Perfectly Defined, Long-Wear Brow Pencil (Długotrwała kredka do brwi)

Średnia ocena użytkowników: 5 /5

REKLAMA
Pojemność 0,33 g
Cena 155,00 zł

Wysuwany ołówek do brwi Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil marki Bobbi Brown pozwala uzyskać precyzyjną kreskę i utrzymuje się na skórze przez 16 godzin. Specjalne połączenie wosku i emolientów daje kremową konsystencję, która gładko łączy się ze skórą. Kreski nie rozmazują się i nie blakną, a brwi wyglądają zawsze świeżo i ładnie. Skośna końcówka umożliwia różne sposoby aplikacji – płaski brzeg nadaje łagodniejszy wygląd, a ostry wyraźniej podkreśla brew. Dołączona do produktu specjalna szczoteczka łagodzi kolor, umożliwiając uzyskanie bardziej naturalnego wyglądu, a jednocześnie dokładnie przeczesuje brwi.

Cechy produktu

Rodzaj
kredki do brwi
Pokaż wszystkie Schowaj

Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!

Dodaj go do naszej bazy!

Recenzje 5

Średnia ocena użytkowników: 5 /5
Więcej ocen Schowaj

5 /5 HIT!

Kupiony w: U konsultantki

Najlepsza

Zdecydowanie najlepsza kredka do brwi jaką miałam okazję używać.
Potrzebowałam wiele czasu, aby przekonać się do kredek - większość życia używałam pomady.
W koncu w moje ręce trafiła kredka od EL, która przypadła mi do gustu. Następnie Pani poleciła mi kredke od Bobbi Brown i to była miloec od pierwszego użycia.

Udało mi się ją zakupić produkt w zestawie gdzie jest pełnowymiarowa kredka i dwa wymienne pełnowymiarowe wkłady w kolorze espresso.

Kredka jest mocno woskowa, dzięki czemu bez problemu pozostawia kolor na brwiach i to bez przyciskania.
Jest bardzo wydajna.
Ma ostrą cienką końcówkę którą można idealnie wyrysować kształt.
Szczoteczka jest idealnej twardości, pieknie wyczesuje nadmiar produktu.

Zdecydowanie batdzo polecam

5 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Wykorzystała: jedno opakowanie

• Stosunek jakości do ceny: 4

Długotrwała kredka.

Lubię testować i sprawdzać nowości dotyczące kredek do brwi. Zakupiłam w salonie douglas, gdzie bez problemu dobrałam odpowiedni kolor. Super lekko się aplikuje. Jest bardzo trwała bez efektu przerysowania. Szczoteczka fajnie rozczesuje brwi i pomaga w aplikacji koloru. Brwi wyglądają naturalnie.

Zaczarowany Ołówek :)

Brwi są dla mnie ramą twarzy i dopóki nie są idealnie zaznaczone, nasza twarz wygląda nijako :/
Moje brwi są raczej cienkie i wyskubane przeze mnie ;) Szukałam już w okolicy gabinetu, który pomoże mi uzupełnić brakujące włoski, ale odstraszyła mnie cena zabiegu...
Postanowiłam poszukać w międzyczasie porządnej jakości kredki. Pani w Douglasie wskazała mi tylko jedną kredkę: Bobbi Brown Perfectly Defined Long Wear Brow :) Przy kasie chciałam zrezygnować, gdyż cena mnie odstraszyła. Kasjerka powiedziała, abym zaufała i kupiła, bo ta kredka uratuje moje brwi na 100% i jest niesamowicie trwała. Z bólem serca dokonałam zakupu, ale nie żałuję i potwierdzam wszystkie ochy i achy dotyczące tejże kredki :) :) :)
Ta magiczna kredka odmieniła moje życie w mgnieniu oka :)
Jestem ciemną blondynką i posiadam kolor Blonde.
Cudownie miękko rozprowadza się na brwiach. Maluje przede wszystkim włoski a skórę delikatnie i subtelnie przydymia. Posiada w składzie wosk, który trzyma moje niesforne brwi w ryzach. Efekt jest baaardzo naturalny i nieprzerysowany. Co najważniejsze look utrzymuje się do demakijażu.
Podoba mi się też to, że osłonki na kredkę są identyczne. W innych kredkach są różnej długości i myląc się wkładałam krótszą na kredkę łamiąc rysik... Tu jest to niemożliwe. Duży plus za to.
Teraz już wiem, że nie jest to zwykła kredka, ale bajkowy Zaczarowany Ołówek :)

5 /5 HIT!

Kupi ponownie

Używa produktu od: rok lub dłużej

Wykorzystała: kilka opakowań

ulubiona

Mam brwi normalne, które minimalnie potrzebują tuningu. :) Długo szukałam kredki, która nie zużyje się po 2 miesiącach i która nie będzie drapać przez twardy wkład. Ta kredka jest dla mnie idealna: nie jest ani za twarda ani za miękka, jej kształt pozwala na dokładne pociągnięcia. Wkład gładko się wysuwa (nie jestem zaskoczona, skoro kredki są produkowane w Japonii!), zaś z drugiej strony mamy praktyczną szczoteczkę. Przy codziennym stosowaniu kredki wystarczy na kilka miesięcy. Korzystam już z 5 sztuki.

Używa produktu od: próbka

• Stosunek jakości do ceny: 4

DŁUGOTRWAŁA!

Widzę błąd w opisie ponieważ kredka jest do brwi a nie do oczu.

Świetna kredka! Bardzo długo się trzyma. Dobra jakościowo i niezawodna jak większość produktów bobbiego. Trzyma się aż do demakijażu. Nie daje efektu przerysowania. Brwi są ładnie wypełnione. Sprawdza się również świetnie w przypadku uzupełniania brwi, jeśli ktoś posiada jakieś ubytki, kredka idealnie je wypełni nie dając efektu sztucznie malowanych brwi.

Polecam :)

Najaktywniejsze recenzentki