Odżywki do włosów

Straight Arrow Mane `n Tail, Herbal Gro Conditioner Odżywka z oliwą z oliwek i ziołami

• 18 maja 2022 o 16:13
    Super komplet do... kiepskiego szamponu
    Liczyłam, że połączeniu z szamponem z tej samej linii będę mieć włosy jak z reklamy, a tu generalnie wyszło baaaardzo słabo. Odżywka pachnie jak szampon - ładnie, tak słodko-ziołowo, odżywka jest dość wydajna i całkiem nieźle się spłukuje. Próbowałam jej używać przed myciem głowy, po myciu - obojętnie co robiłam, to niestety odżywka niewiele działa :/ Mam wrażenie, że włosy po tej odżywce są takie same jak bez niej - suche, puszące się, generalnie mam dość kręcone włosy, a po tej odżywce jakieś rozpuszone strąki:( Jestem na nie...
    Zalety:
    • ładny zapach
    • duża butelka
    • wydajna
    Wady:
    • żadnych pozytywnych efektów na włosach
  • 17 listopada 2020 o 13:28
    Mane 'Tail Herbal Essentials Conditioners
    Kupiłam inną odżywkę tej samej marki i również nie mogę powiedzieć o niej nic dobrego. Kupiłam ją po obejrzeniu filmu na youtube, w którym została bardzo chwalona. Miałam nadzieję, że będzie wreszcie produkt, który wygładzi i ujarzmi moje puszące się włosy. Nic tego włosy są suche, nie czuć żadnego działania, wręcz wydaje się jakby nie zostało użyte nic więcej oprócz szamponu. Nie jest to również tani produkt(33zł) dlatego miałam dużo większe oczekiwania, nie polecam, zero efektów.
    Wady:
    • Przede wszystkim brak jakiegokolwiek działania
    Finka2L
    13 grudnia 2019 o 12:38
    Nieporozumienie tak samo jak szampon
    Kupiłam szampon z tej linii to i odżywkę musiałam, żeby duet był zgrany. Szampon mi kompletnie nie odpowiadał co zaznaczyłam już w jego recenzji, ale teraz czas na odżywkę. Mam ona kremową konsystencję, pachnie tak samo jak szampon. Skład jets bardzo przeciętny i o ile szampon bardzo obciążał mi włosy to odżywka jeszcze dodawała swoje także używanie tych dwóch produtów dla mojego typu włosy kompletnie mijało się z celem. Nakładałam ją w minimalnej ilości od połowy długości, a i tak włosy po wysuszeniu najpierw się puszyły, aby po kilku godzinach stworzyć fatalny efekt smalcu. Ten efekt nieświeżości był mocno odczuwalny na całej długości włosów. Poza tym to najzwyklejsza odżywka. Pomaga rozczesać i tyle. Absolutnie nie polecam, te produkty są wysoce przereklamowane.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • skład
    • bardzo obciążała moje włosy