Wody toaletowe damskie

Avon Scent Essence, Blushing Raspberry EDT

Azamali
    22 stycznia 2017 o 14:29
    Śliczny :3
    Uwielbiam maliny w perfumach, mam do nich po prostu słabość, a ta malinka jest tak urocza, że od razu mnie urzekła <3 Jest delikatna, nienachalna, nie za słodka - idealna. Prawie się nie rozwija, ale ja to bardzo lubię - gdy zapach jest cały czas tak przyjemny jak na poczatku. Trwałość nie jest może najlepsza, ale to dobry pretekst do używania tej wody kilka razy (co za każdym razem jest bardzo przyjemne ;) ). No tak...jest też z tym związany jeden minus : zbyt szybko się kończy :( . Flakonik jest uroczy, odpowiedni do zabierania go ze sobą. Gdyby zatyczka była inna, byłoby idealnie. Ogólnie bardzo polecam każdemu kto lubi słodkie, delikatne i owocowe zapachy. Na pewno będzie świetny na każdą porę roku (mi umila teraz zimową, bezzapachową codzienność ;) ).
  • 10 lipca 2016 o 9:55
    Malinowe szaleństwo..
    ..ponieważ jedyne co czuję to właśnie te maliny. Wszędzie te maliny. W pewnym momencie jest to wręcz nudne, kiedy zapach nie rozwija się i nie ukazuje nowej twarzy. Ktoś naprawdę musi lubić te owoce, by ten zapach nie zbrzydł. Poza tym on sam w sobie nie jest mdły - po prostu słodki, ale bez przesady i idealny na lato. Niestety jest piekielnie nietrwały i mało intensywny. Z innych rzeczy to flakonik jest mały, bardzo poręczny, można wszędzie spakować i zabrać ze sobą. Raczej już nie skuszę się na ponowny zakup, bo wolę jak zapach posiada "wiele twarzy" i mogę z godziny na godzinę czuć jak on się rozwija.
  • 20 czerwca 2016 o 14:24
    Nietrwały słodziak
    Zapach kupiłam, bo podobał mi się na kartkach katalogu. Pachnąca strona zrobiła na mnie wrażenie. Sama buteleczka jak w całej serii tych zapachów nie powala. Nie za ładna, poręczna, po prostu jest. Fajna wielkość perfum do torebki. Raczej nie kupię ponownie, bo w tej cenie, można znaleźć coś podobnego i na pewno bardziej trwałego. Mój obecny flakon mam na wykończeniu, ale myślę, ze nastąpi to rekordowo szybko :)
    U konsultantki
    Pynia96
    1 listopada 2015 o 14:44
    piękny zapach ale nietrwały
    Jako konsultantka Avonu mogłam wypróbować ten zapach za 14 zł więc oczywiście się na niego skusiłam, bo uwielbiam zapach malin. Ogólnie zapach ma kilka plusów ale i kilka minusów. Plusy: - cena konsultantki - poręczny (mała buteleczka 30 ml zmieści się do torebki) - ładna, estetyczna buteleczka - w opakowaniu dostałam także mały klips, dzięki któremu nic nam się nie wyleje ani nie psiknie w torebce przez przypadek - zapach jest piękny, wyczuwam w nim cudowny zapach malin Minusy: - cena regularna - bardzo nietrwały (psiknęłam się nim dość obficie, a po około 20 minutach już nic nie wyczuwałam) Także podsumowując zapach jest naprawdę cudowny, ale jednak tak bardzo nietrwały, że chyba już się na niego nie skuszę. A szkoda :( Używam tego produktu od: około 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w połowie 1
    julaa20
    6 września 2015 o 23:41
    słodki
    Nowość nowość , wiec trzeba było spróbować :) -słodki zapach , akurat na lato , jednak nie trwały - strasznie nie wydajny - mała butelka -dobra do torebki Raczej już nie kupie :) Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte