Kremy uniwersalne

Pulanna Pearl Cream Bio Gold Krem - kuracja odmładzająca ze złotem

Najlina
    16 czerwca 2021 o 17:58
    Zaskakująca pielęgnacja
    Są takie kosmetyki, które zaskakują, tak było z tym kremem perłowym ze złotem. Jest bardzo nietypowy, ponieważ ma żelową konsystencję z zawieszoną w nim substancją czynną w postaci perełek. Do tego ma drobinki złota, pięknie się mieni i ma nawet różową poświatę. Do kremu jest dołączona mała, słodka łyżeczka do nabierania i mieszania kremu. Ma ładny zapach, kojarzy mi się z produktami ze śluzem ślimaka. Krem nie uczula, nie podrażnia i nie zapycha, za to pięknie mieni się na skórze jak rozświetlacz. Jest lekki i szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Skóra po użyciu nie błyszczy się, jest nawet trochę zmatowiona, ale z lekkim glov. Na wieczór nakładałam go troszkę więcej, wtedy moja skóra rano była wygładzona i zregenerowana. Myślę, że właśnie bardziej sprawdził się w wieczornej pielęgnacji, chociaż rano też jest świetny szczególnie jeśli chodzi o efekt rozświetlenia. Krem spowalnia procesy starzenia, wzmacnia naturalne mechanizmy obronne, łagodzi podrażnienia i zaczerwienia, w serii kosmetyków ze złotem jest preparatem najbogatszym w substancje odżywcze. Krem jest dedykowany również do wrażliwej cery. Polecam, ponieważ z dnia na dzień widać jego pozytywne działanie, a samo stosowanie to pielęgnacyjna przyjemność.
  • 23 lutego 2021 o 15:19
    jaki on śliczny
    krem ten zakupiłam przede wszystkim przez jego wygląd. Kuleczki kremu zatopione w żelu. Ale cudo. Od razu wziełam linię uzupełniającą. Krem ma w sobi ekoloidalne złoto, któe słynie ze swoich właściwości przeciwstarzeniowych, rekenerujacych i przeciwzmarszczkowych. Krem-żel jest bardzo komfortowy w użytkowaniu. Szybko się wchłania i nie zostawia nieprzyjemnego fimu na twarzy. Dodatkowo zawarty żeń szeń dodaje energii. W rezultacie skóra twarzy ma ładny koloryt, jest naprężona, dobrze nawilżona i odżywiona Krem ten zapewne jeszcze zakupię, bo warto
    Zalety:
    • wygląd ( forma kulek zawieszonych w żelu)
    • skład