Serum do włosów

Kerastase Thérapiste Résistance [3-4], Serum Serum dwufazowe do włosów cienkich i grubych

Kerastase Kérastase Résistance Sérum Thérapiste serum dwufazowe do bardzo zniszczonych włosów 30 ml
Sephora
Kérastase - Resistance Serum Thérapiste - 30ml - Dla Kobiet

SS6616
    2 grudnia 2021 o 10:18
    Cudowne serum
    Moje włosy należą do tych które potrzebują silnej regeneracji, są rozjaśniane, cienkie, koncówki są suche i mają tendencję do rozdwajania się. Serum nakładam od połowy włosów w dół, a serum natychmiastowo je wygładza. Włosy są miękkie w dotyku i sypkie. Ważne jest to ze serum nie obciąża włosów. Co do ceny.. to jest dość drogie ale warte wydania tych pieniędzy, za to nie warte jest kupowanie tańszych produktów które nic nie robią z włosami. Jedyny minus to taki że cieżko wycisnąć z opakowanie dwie takie same dozy produktu.
  • 28 sierpnia 2019 o 18:08
    Ratunek dla łamliwych końców
    Serum polecił mi fryzjer w celu zabezpieczenia bardzo łamliwych końców. Mam włosy cienkie, rozjaśniane i z każym farbowaniem końcówki kruszą się niemiłosiernie. Nigdy pz tego powodu nie byłam w stanie zapuścić włosów - teraz są coraz dłuższe i dłuższe... I to zasługa tego serum. Może skład nie powala, staram się kupować naturalne kosmetyki, ale jednak jest tutaj coś w składzie co działa... Zabezpiecza tak, że na palcach nie zostają mi suche skrawki włosów, nie stresuję się kiedy muszę wyprostować włosy, bo dzięki działaniu termoochronnemu nic się z nimi po takich szalenstwach nie dzieje :) 2-3 miesiące po obcięciu na prosto, końcówki wyglądają bez zmian. Na minus wydajność i cena - ale jestem w stanie to przeżyć, bo to coś niesamowitego, kiedy w ogóle nie widzisz od zawsze łamiących się włosów, które były wszędzie...
    Zalety:
    • DZIAŁA! Końcowki się nie łamią, są dobrze zabezpieczone
    • Działanie termoochronne
    Wady:
    • Niewydajny
    U konsultantki
  • 16 czerwca 2019 o 11:27
    Najlepsze serum do włosów
    Cena jest wysoka ale na prawdę warto. Zaczęłam stosować serum razem z kąpielą i odżywka kerastase discipline. W ciągu miesiąca włosy przestały się kruszyć i kondycja bardzo się poprawiła. Włosy były miękkie i wygładzone. Jest lekkie, nie obciąża włosów. Zapach rewelacyjny. Jedno opakowanie wystarczyło mi na miesiąc. Włosy myje co dwa dni, stosowałam przed suszeniem jedna pompke i na suche włosy przed prostowaniem.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Nie obciąża
    • Wydajny
    • Włosy od razu miękkie i wygładzone
    • Termoochrona do 230 °
    U konsultantki
  • 29 czerwca 2017 o 18:34
    bardzo dobre serum do włosów
    Jestem bardzo zadowolona z tego serum, używałam tylko na końcówki. Włosy po farbowaniu, dlatego chciałam o nie dodatkowo zadbać i w tej kategorii spełnił swoje zadanie świetnie je zabezpieczając, dbając o ich dobra kondycję. Efekt wygładzenia, ułatwiał rozczesywanie, układanie. Bardzo wydajny - starczył mi na 4 miesiące używania po myciu - myję włosy do 3-4 dni, być może dlatego na tak długo, ale z drugiej strony potrzebna jest niewielka ilość (zbyt duża może obciążyć i trochę "obtłuścić" włosy. Fryzjerski, przyjemny zapach i bardzo szybko i przyjemnie się go używa.
    • działanie
    Wady:
    • cena za 30 ml bardzo wysoka
  • 20 stycznia 2017 o 13:49
    taka sobie
    produkt do włosów ekstremalnie zniszczonych niestety na moje chyba nie działa, zapach na plus . poleciła mi go fryzjerka po ocenie stanu mojego włosia, w jednej z hurtowni kosmetycznej usłyszałam że jest to produkt mocno obciążający włosy, tutaj nie należy przesadzić z ilością produktu i nakładać tylko na końce bo na 2 dzień włosy wyglądają na mocno przetłuszczone ; -) minusem jest na pewno to że nie da się zobaczyć ilości zużytego serum. Ja osobiście nie wrócę do tego produktu , używałam tańszego odpowiednika loreala pod prostownice i chyba do niego wrócę ;- )