Odżywki do włosów

Delia Cameleo Silver, Odżywka do włosów blond i rozjaśnianych

Delia Cameleo Odżywka Do Włosów Blond i Rozjaśnianych Silver 200 ml

• 23 kwietnia 2024 o 19:38
    Raczej nieeee
    Odżywka niwelowała lekko żółte tony włosów, ale nie miała działania nawilżającego ani odżywiającego, co trochę ją dyskwalifikuje jako kosmetyk do włosów. Jest tani, łatwo dostępny, dość wydajny, ale nie spełniał moich oczekiwań.
    Drogeria Super-Pharm
  • 16 września 2023 o 15:06
    Delia, Cameleo Silver, Odżywka do włosów blond i rozjaśnianych
    Swoją odżywkę od Delia Cosmetics do włosów blond kupiłam w szwedzkim sklepie z różnościami. Oczekiwałam od niej ochłodzenia odcienia mojego blondu i zniwelowania żótego koloru. Niestety odżywka nie robi nic. Ile by się jej nie nałożyło, ile by się jej nie trzymało na włosach nie ma nawet minimalnego efektu ochłodzenia koloru włosów. Mało tego, włosy po jej użyciu nie są nawet odrobinę miększe, tak jakby były umyte samym szamponem. Totalny bubel. Konystencja tego produktu jest w sam raz, sama aplikacja odżywki na włosy nie sprawiała mi trudności. Ma jakiś delikatny zapach, ale nie przypomina mi on czegoś szczególnego.
  • 4 grudnia 2020 o 12:06
    Fajne działanie
    Po użyciu odżywki włosy są bardziej miękkie, gładsze. Zauważyłam również delikatne działanie niwelowania żółtych tonów. Odżywka ma przyjemny zapach. Jedynym minusem jest to, że dość szybko się zużywa.
    Sugary
    4 listopada 2020 o 15:07
    Nie robi NIC
    Ta odżywka dosłownie nie robi NIC dobrego. Kompletnie. Ani nie usuwa żółtych refleksów, ani nie rozświetla, ani nie nadaje srebrzystego refleksu. O regeneracji, czy jakimkolwiek odżywieniu już nawet nie ma co wspominać. Po użyciu ta "odżywka" pozostawia na głowie trudne do rozczesania siano i splątane włosy... Ten produkt po prostu niszczy włosy! Wylądował w koszu... Nie, nie i jeszcze raz NIE.
    Wady:
    • Wysusza i niszczy włosy
    • Nie spełnia ani jednej obietnicy producenta
    Drogeria Natura
  • 21 kwietnia 2020 o 22:25
    Odżywia?
    Niestety zastosowanie oraz działanie odżywki nijak ma się do opisu producenta. Nie niweluje żółtych refleksów. Nie pogłębia koloru refleksów na włosach. Nie odżywia, nie regeneruje. Miękkość i blask, najwidoczniej posiada wiele definicji, ponieważ dla mnie efekty te po tej odżywce nie występują wogóle. Mam kręcone włosy, które same w sobie są już problematycznie, nie wspominając co działo się po zastosowaniu odżywki. Włosy były szorstkie, przesuszone, na głowie miałam siano, nie mówiąc już o poplątanych włosach, które było trudno rozczesać. Nie odbyło się bez interwencji innej odżywki, która jakkolwiek miała sprawić, aby włosy były mniej pokołtunione i miały ułatwić mi posprzątanie tego całego bałaganu. Konsystencja produktu również pozostawia wiele do życzenia. Zbyt gęsta, stawiała opory aby wsmarować ją we włosy. Dla mnie ten produkt jest zdecydowanie na NIE.
    Wady:
    • Zła konsystencja,
    • Wysusz,
    • Niszczy włosy,
    • Zamiast regeneracji doprowadza do szorstkości włosów,
    • Na głowie powstaje jeden wielki haos, pełno kołtunów,
    • Brak żadnego oddziaływania na żółknienie siwych refleksów.