Odżywki do włosów

Dessange Professional Hair Luxury, Blond Californien, Odżywka do włosów blond i z pasemkami

Dessange Professional Hair Luxury Nutri Extreme

Nasi użytkownicy zostawili 104 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 grudnia 2022 o 12:26
    Cudowna:-)
    Witam wszystkich:-) recenzja dotyczy odżywki z serii Dessange do włosów blond. Na wstępie dodam, że przetestowałam już praktycznie wszystkie kosmetyki z tej firmy i każdy jest rewelacyjny. Jeżeli ktoś ceni dobre profesjonalne produkty to będzie na pewno zadowolony. Moje włosy są rozjaśniane i długo szukałam metodą prób i błędów odpowiednich kosmetyków. Nie zawsze były to trafione wybory. Ale dzięki temu znalazłam odpowiednią drogę. Wiem, że np. metoda OMO jest absolutnie nie dla mnie. Włos rozjaśniany wymaga zupełnie innej pielęgnacji. Odnajduje ją właśnie w takich produktach. Seria zapewnia mi wszystko co najlepsze: odbudowę, nawilżenie, regenerację, wydobywa blask rozjaśnianych włosów. Pozwala na zatrzymanie koloru blond na dłużej. Myślę, że każdy musi znaleźć swoje produkty, które zadbają o jego włosy. Ja już odnalazłam i cieszę się, że są zawsze dostępne w drogerii i bardzo często mogę je kupić w promocyjnej cenie. Brak mi jedynie większych opakowań co bardzo mi ułatwia sprawę w przypadku np. marki L'Oreal czy Wella profesjonalną. Mam spokój na dłuższy czas. Mimo to są to moi ulubieńcy i zawsze będą na mojej półce:-). Polecam:-)
    • działanie
    Wady:
  • 29 sierpnia 2022 o 14:40
    Rewelacja
    Kiedy po raz pierwszy pofarbowalam włosy u fryzjera, zastanawiałam się jakiego produktu użyć, żeby pózniej ,,podkręcić" mój złoty blond, jaki wówczas miałam na włosach. Padło na tą odzywkę i szampon z tej samej serii i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Samo opakowanie wygląda bardzo ładnie, profesjonalnie. Przywodzi na myśl produkty w salonach. A zapach? Jest przepiękny! Pachnie właśnie tak ,,salonowo i profesjonalnie". Dla mnie wyczuwalne są miodowe nuty, jest to bardziej słodka woń, ale nie sztuczna. Długo też utrzymuje się na włosach i w pomieszczeniu, gdzie używaliśmy odżywki. Jeśli chodzi o działanie to również jestem zachwycona. Włosy przepięknie błyszczą, blond jest idealnie podkreślony. Nie wiem jednak jak seria będzie spisywała się na takich platynowych blondach, ale złote blondy będą z pewnością zadowolone. Dodatkowo odżywka dodaje miękkości włosom. Jestem przekonana, że sięgnę po nią ponownie.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • pięknie wygładza włosy
    • nadaje blasku, połysku
    • przystępna cenowo
    • dostępna w Hebe
  • 15 października 2021 o 10:29
    Dessange, Professional Hair Luxury, Blond Californien, Odżywka do włosów blond i z pasemkami
    Moja pierwsza myśl na temat tej odżywki? Piękny zapach! Kojarzy mi się go z perfumami i utrzymuje się długo na włosach. Odżywka ma kremową konsystencje, łatwo się ją wydobywa z opakowania i gładko rozprowadza na włosach. Niestety nie zauważyłam, aby odżywka jakoś szczególnie podkreślała kolor włosów blond. Po jej użyciu włosy są gładkie i bardzo miękkie w dotyku, ale przy dosyć częstym używaniu obciąża trochę kosmyki włosów. Dla tego zapachu pewnie kupię ją ponownie, ale w promocyjnej cenie.
    tripka
    10 września 2020 o 10:27
    Bardzo fajna
    Odżywkę kupiłam na promocji ,zachęcona pozytywnymi opiniami na wizażu. Zacznę od zapachu- przepiękny, intensywny zapach perfum utrzymujący się długo na włosach. Konsystencja dość rzadka , z widocznymi drobinkami. Jeśli chodzi o działanie to mocno wygładza i dociąża włos- myślę, że na okres jesienno zimowy gdzie będzie dużo wilgoci , deszczu sprawdzi się świetnie. Odżywka faktycznie nabłyszcza włosy i to jest dla mnie największy plus ponieważ mam włosy naturalne w odcieniu średni blond i dość ciężko nadać im blask. Podsumowując , naprawdę fajna odżywka, myślę, że nie raz do niej wrócę.
    • wygładzenie
    • blask
    Wady:
    • cena mogłaby być nieco niższa ;)
    domkep
    16 sierpnia 2020 o 21:30
    Wygładza włosy
    Odżywka rozświetlająca włosy blond. Opakowanie: klasyczne Zapach: przyjemny, intensywny, długo utrzymujący się na włosach. Konsystencja: kremowa. Efekty po zastosowaniu: Wygładza, odżywia, nawilża włosy i ułatwia ich rozczesywanie; Bardzo dobrze sprawdza się na włosach rozjaśnianych poddawanym codziennym zabiegom stylizacji; Nadaje się do codziennego stosowania; Nie obciąża włosów, sprawia, że fajnie się układają .