Odżywki do włosów

Vis Plantis Odżywka do włosów osłabionych zabiegami stylizacyjnymi `Pestki dyni, pszenica + owies`

Elfa Pharm Vis Plantis Herbal Vital Care Odżywka Do Włosów Osłabionych Zabiegami Stylizacyjnymi 400 ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lipca 2024 o 20:17
    Pozytywne odczucia
    Odżywka zamknięta w plastikowej butelce z dozownikiem w formie pompki, bardzo wygodna aplikacja. Konsystencja dość gęsta, nie spływa z włosów po nałożeniu Zapach ciężko mi określić, raczej kojarzy mi się z jesienną dynią, Po zmyciu odżywki i wysuszeniu włosy są odżywione, dociążone, błyszczące, Bardzo podobał mi się efekt jaki odżywka pozostawiła na włosach Produkt jest bardzo wydajny i cenowo również świetnie wychodzi.
    Zalety:
    • działanie
    • aplikacja
    Wady:
    • zapach dla mnie za mdły
  • 11 grudnia 2023 o 15:51
    Dla włosów zmęczonych , zapach piękny
    Zacznę od zapachu tego produktu który jest piękny i zostaje ma włosach . Ta odżywka naprawdę zregenerowała moje osłabione blond rozjaśniane włosy . Przy regularnym stosowaniu, stały się mniej łamliwe , łatwiej się rozczesują , są szybkie ,lśniące , nawilżone odpowiednio , nie puszą się , nie plączą. Wyglądają na zdrowsze . Jakby odżyły !
    • Aplikacja
    • Regeneracja
    • Odżywienie
    • Dociążenie
    Wady:
    • Dostępność
  • 10 grudnia 2023 o 18:49
    Ciekawy zapach
    Uwielbiam całą serię dyniową od Vis Plantis. Z reszta wszystkie włosowe produkty z tej marki sprawdzają się u mnie rewelacyjnie. Kupiłam maskę , odżywkę i szampon z tej serii i testowałam całość w jednym czasie. Mam włosy zniszczone bo farbuje je co 3miesiące na bardzo jasne kolory blond. Są przez to suche, bez życia, bez blasku a końcówki stercza we wszystkie strony. Odżywka przeznaczona jest do włosów zniszczonych zabiegami fryzjerskimi więc idealne rozwiązanie dla mnie. W składzie znajdziemy m.in. *Olej z nasion dyni wygładza , regeneruje włosy *Wyciąg z otrębów pszenicy-chroni włosy przed zniszczeniem termicznym z powodu ciepła suszarki, prostownicy, *ekstrakt z nasion owsa- zmiękcza, nawilża, odżywia *masło shea -utrzymuje odpowiednie nawilżenie, wygładza, Opakowanie higieniczne i poręczne bo zaopatrzone w pompkę . Idealne rozwiązanie pod prysznicem gdy mamy mokre ręce i odkręcanie nakrętek nie jest łatwo sprawą. Zapach nie jest wcale dyniowy bo ciężko byłoby taki odwzorować ale pachnie typowo kosmetycznie, fryzjersko. Chyba najmniej naturalnie niż inne produkty z Vis Plantis. Nie mniej jednak zapach bardzo mi się podoba. Odżywka idealna jest do codziennego używania bo jest typowo emolientowa. Nadaje włosom gładkość i miękkość. Dzięki niej rozczesują się bez problemu, nie muszę ciągnąć i wyrywać włosów. Nie naprawia uszkodzeń ale włosy wyglądają lepiej.
    Zalety:
    • cena na promocji 12 zł
    • wygodne opakowanie z pompką
    • duża pojemność
    • skład-bez SLS, parabenów z mnóstwem ekstraktów roślinnych
    • po jej użyciu włosy są wygładzone, miękkie i wyglądają lepiej
    • ułatwia rozczesanie
    asa48
    22 kwietnia 2023 o 9:49
    Bardzo dobra, lekka odżywka
    To moja ulubiona odżywka ze względu na to, że nie obciąża nadmiernie włosów. Stosuję wraz z szamponem z kozieradką tej samej firmy. Włosy po zastosowaniu tych dwóch kosmetyków zawsze są w dobrej kondycji, są gładkie, ale nie nadmiernie obciążone czego nie lubię. Odżywka ma bardzo ładny zapach i wygodne opakowanie.
    Zalety:
    • Wygląd i kondycja włosów po użyciu
    Edytaj7
    10 kwietnia 2023 o 0:26
    Jedna z moich ulubionych
    Odżywkę kupiłam jakiś czas temu w mojej drogerii. Nie miałam wcześniej nic tej marki, więc chętnie ją sobie kupiłam. Opakowanie to plastikowa ciemna butelka z pompką. Odżywka bardzo przyjemnie pachnie. Konsystencja jest dość rzadka ale nie spływa z włosów. Jest też bardzo wydajna, bo wystarczy niewielka ilość odżywki na moje włosy. Trzymam ją na włosach zalecane 10 minut. A potem niej włosy dobrze się rozczesują, są miękkie i dobrze się układają. Zostanie chyba ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • dobrze wpływa na kondycję włosów