Lakiery klasyczne

Golden Rose Miss Selene, Mini lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 646 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 marca 2025 o 20:59
    Kolor ładny
    Lakier do paznokci ma ładny odcień żółtego, super wygląda na paznokciach szczególnie zimą bo sprawia taka radość i bliskosc lata. Jeśli o trwałośc chodzi to nie jest zbyt dobra bo słabo się trzyma na paznokciach a pomalować muszę dwa razy by efekt był ale kolor mój ulubiony. Cena też nie jest jakoś droga.
    d_t_b
    29 lutego 2024 o 13:17
    Nie wygodne opakowanie, mały pędzelek.
    Lakier sam w sobie jest poprawny i trwały. Opakowanie jednak jest mikroskopijne, w moim odczuciu jak dla przedszkolaka. Raz kiedyś malowałam nimi paznokcie i zawsze mnie to irytowało. Niby to nie jest ważne, ale momentami strasznie upierdliwe to bywało. Lakier ma fajną formułę, nie smuży, nie bąbluje. Jest trwały. Dość długo wysycha.
  • 22 stycznia 2024 o 21:22
    Fajne mini lakiery
    Mam trzy kolory tych mini lakierów: nr, 213, 218 i 122. Jest to pastelowy żółty, pomarańczowy i delikatny róż. Buteleczki są fajne, poręczne. Zawierają tylko 5 ml produktu. Ale to wystarczy, aby zaszaleć z kolorami, a przecież nie maluje się paznokci codzienne. Lakiery są dosyć rzadkie w konsystencji dlatego pokrywami nimi paznokcie 2 razy. Pędzelek jest trochę ciut za wąski, przez co malowanie nie było dla mnie zbyt wygodne. Co do trwałości, to lakier ma dobrą trwałość, ale umacniam go topem utwardzającym więc na pewno dzięki temu jest ona przedłużona. Mam już dosyć długo te lakiery i zauważyłam, że są wydajne. Kolorki mają efektowny połysk, co zapewnia ładny wygląd manicure.
    Zalety:
    • pastelowe kolory,
    • ładny połysk,
    • trwałość,
    • wydajność,
    • poręczna buteleczka
    Wady:
    • trochę za wąski pędzelek
  • 11 grudnia 2023 o 21:34
    Już nie na moje wymagania...
    Odkrywanie kosmetyków nie zawsze musi wiązać się z wydawaniem fortuny. Lakier do paznokci Miss Selene Mini Nail Lacquer to idealny przykład, jak za niewielką cenę można wprowadzić odrobinę koloru do swojego życia. Jednak, czy ta miniatura spełnia wszystkie oczekiwania? W moim posiadaniu znalazło się 2 odcienie białego i przezroczystego (który otrzymałam w prezencie) i niebieski oraz srebrno-brokatowy zakupiony w DP. Opakowanie i Cena: Zanim zaczniesz recenzować, musisz dowiedzieć się, że Miss Selene Mini Nail Lacquer to produkt z rodziny Golden Rose. To niewielka niespodzianka dla wielu, którzy nie zdają sobie sprawy, że za tym skromnym opakowaniem kryje się marka, która zdobyła uznanie wśród wielu miłośniczek makijażu. Cena, oscylująca w granicach 5 zł, czyni go niezwykle przystępnym. Pojemność i Kolorystyka: Pojemność 5 ml wydaje się niewielka, ale z drugiej strony, kto zużywa całą butelkę z jednego koloru? Duży wybór kolorów pozwala znaleźć coś zarówno dla miłośniczek klasyki, jak i odważnych eksperymentów. Wysychanie: Szybkość schnięcia to z pewnością jedna z głównych zalet. Długo nie trzeba czekać na efektowny manicure, co jest świetne dla zabieganych osób. Trwałość: Niestety, tutaj pojawiają się schody. Średnia trwałość to jedno z głównych ograniczeń tego mini lakieru. Odpryski już pierwszego dnia to rozczarowanie dla tych, którzy liczyli na dłuższy efekt. Pędzelek i Konsystencja: Zbyt wąski pędzelek może sprawić trudności w równomiernym rozprowadzeniu lakieru, zwłaszcza dla tych, którzy preferują szybkie i precyzyjne malowanie. Widoczne smugi przy jednej warstwie nie ułatwiają sytuacji, a druga warstwa nie zawsze eliminuje ten problem. Podsumowanie: Miss Selene Mini Nail Lacquer to propozycja dla tych, którzy cenią ekonomiczne podejście do urody, ale muszą liczyć się z nietrwałym efektem.
    Zalety:
    • Niewielka cena
    • Szybko schnie
    • Duży wybór kolorów
    Wady:
    • Niska trwałość
    • Pędzelek
    • Smugi
  • 16 października 2023 o 16:50
    Dawne czasy i sentyment do maluszków od Golden Rose.
    Lakiery do paznokci od Golden Rose znam i wspominam z sentymentem. W gimnazjum i szkole średniej używałam ich nałogowo, wybór kolorów był ogromny i każdy znalazł to co chciał...kolory pastelowe, krzykliwe, neonowe i brokatowe... można było poszaleć i stworzyć w każdej chwili dowolny manicure. Trwałość lakieru różniła się w zależności od danego koloru, jedne trzymały tydzień inne dwa - trzy dni, często zmieniałam kolor więc nie przeszkadzało mi to w zupełności. Ilość nałożonych warstw też zależy od wybranego koloru, jedne miały mocne krycie inne nie. Na plus mini buteleczki o pojemności 5,5 ml małe ale w razie czego można za grosze dokupić ulubiony kolor, a w przypadku koloru, który mniej odpowiadał szybko się kończył ;) Dostępność niemal w każdym kiosku, bazarku i drogeriach w śmiesznie niskiej cenie.