Wody perfumowane damskie

Balenciaga B Skin Woda Perfumowana 50 ml

• 28 sierpnia 2018 o 20:36
    Wypisz, wymaluj...
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Normalnie mnie zatkało jak je powąchałam. Dla mnie to zamiennik Herrery 212 Men. Mój ostatni zakup, taki uwodzicielski unisex. Z nutą czegoś gorzkiego a jednocześnie mdląco słodki. Na dłuższą metę męczy i nie ma nic wspólnego ze skórą. Jest za mocny na określenie go 'skin". Owszem trwały, ale nie unikat. Zapach na każdą porę dnia i roku. Nie umiem oceniać flakonów, bo opakowanie przemawia do mnie w niewielkim stopniu.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • dubel Herrery
    • Flakon
    W perfumerii
  • 18 października 2015 o 22:16
    kwaśne rozczarowanie
    Z Balenciaga Skin wiązałam duże nadzieję...aż do dziś, czyli do pierwszych testów. Niestety nuty, które miały powiewać świeżością i zapewniać przeciwwagę do pudrowych i drewnianych akordów dla mnie są po prostu kwaśne i to w najgorszym tego słowa znaczeniu. Generalnie czułam się w nich nieświeżo i szybko się ich pozbyłam z nadgarstków. Rozczarowanie. Używam tego produktu od: tylko testy Ilość zużytych opakowań: tylko testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie