Wody perfumowane damskie

Balenciaga Florabotanica EDP

Balenciaga Florabotanica Woda Perfumowana 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Sharli
    2 maja 2021 o 17:25
    Świeże i zielone
    Bardzo świeży, wiosenny zapach. Początkowo czuć przede wszystkim miętę, później delikatnie wyczuwalna jest róża i coś delikatnie gorzkawego. Bardzo trwałe. Idealnie na deszczowe wiosenne i letnie dni.
    • trwałość
  • 2 maja 2021 o 12:33
    Mój zapach
    Miałam okazję testować próbkę tego zapachu, a potem wygrałam w konkursie wersję 50 ml. Nie ukrywam że totalnie się w nim odnalazłam - jest z jednej strony silny, ale uwodzący, kobiecy, przyciągający. Intensywnie czuć w nim różę i kwiatowe nuty. Niebanalne, ale proste opakowanie sprawia że naprawdę się wyróżnia. Starcza na długie miesiące, a zapach utrzymuje się naprawdę długie godziny. Spryskany na ubrania zostaje na wiele tygodni. Zmienia się z bardzo intensywnego na uwodzący, nieco delikatniejszy. Zdecydowanie wart każdej złotówki! Myślę że bardziej sprawdzi się na jesień/zimę, bo na lato jest zbyt przytłaczający. Dwa psiknięcia są wystarczające do otrzymania efektu wow.
  • 14 marca 2021 o 19:20
    Wytrawny, dla pewnych siebie kobiet )
    Bardzo lekki, wytrawny z łagodnymi kwiatowymi nutkami. Zapach bardziej dla dorosłych, pewnych siebie kobiet lub dziewczyn które lubią bardzie ziemne, wytrawne zapachy. Utrzymuje się dość długo na ubraniach. Jest kobiecy, ale bardziej w kierunku uni sex. Jest dość uniwersalny - nadaje się równie dobrze na dzień jak i na wieczór. Osobiście wolę go latem i jesienią, ponieważ jest przeciwieństwem ciężkości i słodkości, ale zimą i wiosną jego kwiatowe nutki dodają kolorów i dobrego humoru w szare dni, Opakowanie ma ciekawą szatę graficzną, i jest bardzo wydajne. Dodatkowo perfum długo utrzymuje się na skórze - 4-7 h, na ubraniach aż do prania.
    Zalety:
    • Zapach nie jest słodki,
    • Nie jest ostry
    • Kobiecy ale bez słodkości
    • Wydajny
    Wady:
    • Ciężki flakonik
  • 25 lutego 2021 o 12:33
    aromatyczno-zielony zapach
    Doskonale pamiętam, kiedy te perdumy weszły do sprzedaży w Polsce. Nutę głowy stanowi Mięta; nutami serca są Róża, Goździk (roślina) i Konopie indyjskie; nutami bazy są Wetyweria i Bursztyn Mięta początkowo wybija się na 1 plan. Po chwili zaczyna być bardziej kwiatowy ale nadal z zielenią w tle. kojarzy mi się z zapachem natury, jakby po deszczu, kiedy unoszą się zielone aromaty jakby herbaciane (choć ani grama tu herbatki). Flakon nie za bardzo pasuje mi do zawartości. Jest dość modernistyczn a w środku zupełnie inny zapach. Nie mówię, że jest brzydki, bardzo mi się podoba, tylko nie bardzo mi pasują do siebie. Poleciłaby raczej na wiosenny, rześki wietrzny dzień :) projekcja i trwałość = długa i mocna
    Zalety:
    • trwałośc
    • kompozycja
    • flakon
    gapapl
    24 listopada 2020 o 15:56
    Cudowny
    Są dwie grupy ludzi. Jedni kochają drudzy nienawidzą. Należę do tej pierwszej ☺️ Zapach dla mnie idealnie pudrowy, mydełkowy, ale nietypowy. Inny niż wszystkie mdlące zapachy. Nie jest słodki.moj nos nie czuje mięty czy goździków. Za to całość idealnie połączoną. Delikatny. Nie jest to zapach z tzw pazurem. Nie jest ostry na naszych nosków ???? Na skórze utrzymuje się u mnie ok 4,5h na ubraniu (szalik) tydzień czasu. Trwałość super. Oczywiście flakonik perfum także świetny. Wyróżniający się na tle innych flakonów. Cena niestety dość spora, ale warto.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak wad
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie