Bioderma Atoderm Lait, Ultra-hydratant Ultra-moisturising Milk Mleczko ochronno - nawilżające

Bioderma Atoderm Lait mleczko nawilżające 200ml

• 23 stycznia 2022 o 10:24
    Zimowy niezbędnik
    Produkt niezastąpiony dla mnie w sezonie jesienno-zimowym, uwielbiam za to, że mogę go stosować do całego ciała i twarzy. Uratował moje dłonie, pozbyłam się z ich powierzchni ropnych krostek i czerwonych zmian zapalnych, koi przesuszoną skórę, szybko się wchłania, a uczucie lepkości pozostaje wyłącznie na chwilkę.
    Zalety:
    • działanie
    • delikatność
    Qlfi89
    17 grudnia 2021 o 12:01
    Uwielbiam!
    Bardzo dobry balsam! Dobrze nawilża, zmniejsza uczucie ściągnięcia skóry po umyciu. Efekt nawilżenia utrzymuje sie dosc długo. po nałożeniu szybko sie wchłania i nie zostawa tlustej skory. Pieknie pachnie, nie za mocno. Dobry zarowno dla kobiet jak i dla mężczyzn.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Wygodne opakowanie
    GiaVia
    16 września 2021 o 0:17
    Bardzo dobry nawilżacz
    Bardzo dobry i bezpieczny produkt dla skóry normalnej w kierunku suchej który dobrze oraz tłustej jako dobry nawilżacz o szybkim wchłanianiu. Dla Pan o skórze bardzo suchej i atopowej może okazać się nie wystarczający. Do stosowania na twarz i ciało. Dla dorosłych i dla dzieci. Bardzo dobry nawilżacz który działa kojąco i ochronnie. Konsystencja lekkiego mleczka pozwala na sprawną i przyjemną aplikację na mokrej i suchej skorze. Szybko się wchłania i nie brudzi ubrań. Skora jest widocznie nawilżona jednak aby cieszyć się efektem mleczko należy stosować jako codzienną pielęgnację. Poręczne opakowanie w formie tuby. Miękki plastyk pozwala na przecięcie opakowania i zużycie produktu do końca. Delikatny, świerzy zapach. Jest przyjemny/nie drażniący nawet dla osób z wrażliwym zmysłem węchu. Ulatnia się po kilku godzinach od aplikacji.
    Zalety:
    • skuteczne nawilżanie i ochrona skóry normalnej w kierunku suchej i tłustej
    • uniwersalne zastosowanie na ciało i twarz u dorosłych i dzieci
    • łatwość aplikacji
    • opakowanie umożliwiające pełne zużycie produktu
    • delikatny zapach
    Wady:
    • może okazać się nie wystarczający dla skory bardzo suchej
    • niska wydajność (przy codziennym stosowaniu na całe ciało i twarz= 2tyg)
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 sierpnia 2020 o 0:02
    Bardzo przyjemny lekki balsam
    Wrzuciłam go podczas promocji w Super Pharm za ułamek ceny (19,99) i w tej kategorii cenowej sprawdził się świetnie. Do normalnej skóry, latem w stronę suchej polecam. Jest lekki,nietłusty, szybko się wchłania. Z bardzo suchą skórą może sobue nie poradzić. Z jednej strony polecam, ale raczej nie wrócę z powodu pochodnych ropy naftowej w składzie (parafina), ale jak komuś nie przeszkadza, to śmiało można sięgać.
    Zalety:
    • lekkość
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • pochodne ropy naftowen w składzie
    Drogeria Super-Pharm
    Majaa94
    9 lipca 2020 o 0:20
    Mój faworyt
    Balsam łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania, przez co jest bardzo komfortowy i wygodny w użyciu. Nie zostawia lepkiej warstwy, a jednocześnie skóra jest dobrze nawilżona.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, dobre nawilżenie
    Wady:
    • Przy częstym używaniu mało wydajny