Kremy uniwersalne

Vevey Swiss Regeneration, Face Cream Nawilżający krem do skóry odwodnionej

• 4 marca 2018 o 18:21
    Słaby dla suchej skóry
    Od jakiegoś czasu mam przesuszoną cerę, pomimo tego, że to typ tłusty / ze skłonnością do trądziku. Potrzebuję więc kosmetyków, które zniwelują suche skórki pod makijażem i efekt naciągniętej skóry. Niestety ten krem zupełnie się nie sprawdził... Pomimo nakładania jednej, dwóch, trzech warstw na noc, rano po umyciu twarzy, skóra jest tak samo sucha, a po nałożeniu makijażu się łuszczy.
    Zalety:
    • chyba tylko cena
    Wady:
    • nie nawilża wysuszonej skóry
  • 3 stycznia 2017 o 22:29
    Dobry na zimę
    Kupiłam ten krem na wyprzedaży w Biedronce za... 3 zł. Za taką cenę żal było nie brać, a ponieważ akurat szukałam kremu na zimę, a ten podobno jest do skóry odwodnionej, tym bardziej się skusiłam. + fajne, proste opakowanie + cena + nienachalny zapach + konsystencja ani lekka, ani ciężka - taka jakiej oczekiwałam + dobrze nawilża + nie zapycha + wydajny - po kilku godzinach powoduje u mnie lekkie przetłuszczanie się cery, ale nie jakoś nadmiernie - chyba trochę ciężko dostępny poza Biedronką Używam tego kremu tylko na dzień. Na lato na pewno byłby zbyt ciężki, ale dla mojej tłustej cery na zimę sprawdza się bardzo dobrze.
    Zmia
    15 grudnia 2015 o 1:01
    Dobrze wydane 10 zł.
    Krem gęsty, w szklanym, ciężkim i solidnym słoiczku. Dobrze nawilża skórę, nie powoduje podrażnień.<br Nadaje się zarówno na noc, jak i na dzień, pod makijaż. Nie zostawia świecącej warstwy na skórze.<br Nieźle się wchłania ,jest wydajny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • 30 listopada 2015 o 22:06
    całkiem całkiem
    Krem kupiłam w Biedronce za 10 zł i generalnie jest to dobry produkt, chociaż nie do końca na to liczyłam. Od razu zaznaczam, że używam go na noc, więc nie wiem jak sprawuje się pod makijażem. *Podoba mi się szklany słoiczek. Szata graficzna prosta, miła dla oka. Aż się zdziwiłam, że kosztuje tylko 10 zł, bo prezentuje się jak droższy krem. *Konsystencja jest gęsta, treściwa, trochę jak masło do ciała. Krem bardzo szybko się wchłania, ale pozostawia na buzi tłustą warstewkę, ale nie jest to tłusta parafinowa warstwa, pod która buzia się dusi. *Ładny zapach. *Skóra bezpośrednio po jego użyciu jest wygładzona. Aksamitna w dotyku. Nie podrażnia cery. Nie powoduje zaczerwienień. *Uważam, że bardziej natłuszcza niż nawilża. Rano po umyciu twarzy cera jest taka jak przed użyciem kremu. Aktualnie dbam o moją i nie jest przesuszona, ale liczyłam na nawilżenie. *Lekko zapycha. Gdy użyję go, to widzę, że pory na nosie momentalnie się zapychają, ale na szczęście nie powoduje on u mnie podskórnych grudek czy wyprysków. *Zauważyłam, że cera bardziej się mi przetłuszcza w ciągu dnia jeśli używam go na noc. Generalnie produkt jest przyjemny w użyciu, ale nie do końca dla mnie. Mam cerę mieszaną- normalna z przetłuszczającą się strefą T i skłonna do zaskórników. Używam tego produktu od: chyba już ponad mies. Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego