Kremy uniwersalne

Neutrogena Hydro Boost, Gel Cream Nawadniający żel-krem do twarzy z ceramidami do skóry suchej i bardzo suchej (nowa wersja)

Neutrogena Hydro Boost Żel- krem nawadniający do twarzy 50ml
Neutrogena Hydro Boost
Neutrogena Hydro Boost Gel-cream Nawadniający Żel-Krem 50 ml
Neutrogena Hydro Boost Żel-Krem Bezzapachowy 50ml

• 18 lutego 2025 o 9:44
    No jak krem.
    Krem kupiłam na promocji, za 36zł (cena regularna 50zł). Produkt dobrze nawilża, ale wrażliwe cery może szczypać:( . Pozytywy: - nawilża - szybko się wchłania - nadaje się pod makijaż Negatywy: - czasami może po nim szczypać twarz - zapach może być na niektórych irytujący. Podsumowanie: Fajny krem , ale dla osób które nie mają bardzo wrażliwej cery.
    rerith
    31 stycznia 2025 o 18:42
    Przypadł mi do gustu
    Do zakupu kremu skłoniła mnie promocja - ot, używany przede mnie produkt się kończył i będąc w sklepie szukałam kremu do porannej pielęgnacji twarzy. Wybór padł na ten krem, bo sama firma jest mi dość dobrze znana, a i cena była niższa, bo krem był na promocji. I był to dobry wybór. Krem przeznaczony jest do pielęgnacji skóry suchej i bardzo suchej. Ma bardzo lekką konsystencję. Przyjemnie nakłada się go na buzię. Krem szybko się wchłania i chociaż na początku zostawia na skórze lekki film, to i on po niedługim czasie wnika w skórę, pozostawiając ją przyjemnie nawilżoną. Nie jest może bardzo odżywczy, uczucie nawilżenia jest lekkie, ale przy stosowaniu kilkustopniowej pielęgnacji daje dobry efekt. Pod makijaż sprawdzi się idealnie. Nie podrażnia skóry, jest bezzapachowy, co będzie dobrą opcją dla osób o skórze wrażliwej i/lub alergicznej. Jest jednak dość drogi, najlepiej kupić go przy okazji jakiejś promocji. Jeśli o mnie chodzi to jeszcze kiedyś do niego wrócę - o ile trafię na niego na promocji.
    Zalety:
    • lekki
    • szybko się wchłania
    • dobrze nawilża
    Wady:
  • 20 października 2024 o 16:29
    Ideał dla cer mieszanych
    Mam cerę mieszaną, ale też wrażliwą, naczyniową z tendencją do niedoskonałości. Ten krem wstrzelił się w moje gusta. Nie jest tak lekki jak aqua gel z tej samej linii od Neutrogeny. Daje idealne nawilżenie i ukojenie mojej skórze. Jest lekko wyczuwalny i nie znika aż tak szybko z powierzchni mojej skóry. Nie wystyga na mat, nie roluje się pod kremem przeciwsłonecznym i daje bardzo komfortowe uczucie. • Skład: gliceryna, pochodna oliwy z oliwek, trehaloza, sól sodowa kwasu hialuronowego, wosk pszczeli to samo dobro dla naszej skóry. Czuć w tym kremie jakość składników oraz przemyślany skład produktu, który realnie przynosi efekt. • Konsystencja: bardzo lekka, typowo kremowo-żelowa. Świetnie rozprowadza się na skórze, bardzo dobrze się wchłania pozostawiając skórę przyjemnie wilgotną, ale nie klejącą się. Nic się nie roluje. Czuć na skórze przyjemnie nawilżenie. • Wydajność: Produkt wystarczył mi na około 2 miesiące stosowania rano i wieczorem. To jest dość dobra wydajność produktu. • Opakowanie: Solidny, ciężki słoiczek. Świetny do używania stacjonarnie jednak na podróże trzeba już przekładać produkt do innego opakowania. • Obietnice producenta: producent podpiera się badaniami na działanie produktu. I zdecydowanie mogę się pod tym podpisać. Podczas jego stosowania czułam przyjemne ukojenie, nawilżenie i nawodnienie. Skóra była pięknie napięta i dobrze wygładzona. Super przyjmowała tez inne produkty pielęgnacyjne. Krem jest też świetny pod makijaż. To rewelacyjna nawilżająca i napinająca baza dzięki której cera wygląda na promienną. Oprócz powyższych zalet, produkt świetnie wpisuje się w trendy glass skin. Można go stosować o każdej porze roku. Dla mnie świetny na co dzień. • Czy wart ceny?: kupiłam go w promocyjnej cenie za około 35 zł i moim zdaniem to świetna cena w stosunku do jakości. Jeden z lepszych drogeryjnych kremów do twarzy. Na pewno kupię go przy kolejnej promocji.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • dobre wchłanianie
    • działanie nawilżająco-napinające
    • bezzapachowy
    • dobra wydajność
    kaskaw8
    20 sierpnia 2024 o 23:16
    Lekkość
    Ciekawy kremik o bardzo lekkiej konsystencji. Lubię takie, szczególnie latem oraz na dzień. Szybkie wchłanianie i brak poczucia tłustości czy obciążenia to dla mnie decydujące cechy tego produktu. Krem fajnie nawilża. Tak w punkt. Nie jest zbyt treściwy, by obciążać skórę. Nadaje się pod makijaż. Nie podrażnia skóry. Delikatnie pachnie; świeżo i nienachalnie. Jest też wydajny. Można go dokładać. Daje przyjemne odczucie na skórze. Formuła i nawilżenie oraz szybkie wchłanianie zdecydowały, że kupię go ponownie.
    Zalety:
    • lekki
    • szybko się wchłania
    • nadaje się pod makijaż
    • delikatny zapach
    • wydajny
    Bulb24
    15 czerwca 2024 o 19:11
    Dobry krem dla cery wrażliwej i tłustej
    Krem jest bezzapachowy, odpowiedni dla cery wrażliwej lub alergicznej. Ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania. Nie pozostawia uczucia lepkości, ani tłustego filmu zapewnia za to satynowe wykończenie. Daje śliczny, naturalny efekt glow. Dobrze nadaje się pod makijaż oraz do stosowania z serum czy pod krem z filtrem. Zużyłam już całe opakowanie, posiadam cerę mieszaną w stronę tłustej oraz wrażliwą i przez cały okres stosowania kremu nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów, a moja skóra jest nawilżona. Jest to dobry krem zarówno na dzień, jak i na noc oraz jest odpowiedni na każdą porę roku.