Kremy uniwersalne

BasicLab Dermocosmetics Famillias, Krem nawilżający do twarzy bogata konsystencja

BasicLab Famillias Krem Nawilżający Bogata Konsystencja 75ml
BasicLab Familias Nawilżający krem o bogatej konsystencji 50 ml
Basiclab Famillias
BasicLab
Krem nawilżający do twarzy bogata konsystencja

• 17 lutego 2025 o 11:29
    Wart polecenia
    Kupuję ten krem regularnie, osobiście świetnie sprawdza mi się na noc, ale zdarza mi się używać go także w dzień. Mam cerę naczynkową, skłonną do podrażnienia i potrzebuje dużo nawilżenia. Czuć, że krem jest bogaty i przy tym wydajny ale nie tłusty, świetnie się wchłania pozostawiając matową skórę, nie lepi się i nie zapycha. Uwielbiam jego zapach, jest przyjemny i delikatny. Świetnie koi podrażnienia, u mnie głównie pojawiają się takie na policzkach i ten krem fajnie sobie z nimi radzi, po aplikacji czuję na skórze ulgę. W cieplejsze dni może on dawać wrażenie ciężkości, na lato wybieram jego odpowiednik o lżejszej konsystencji. Nie sprawdził mi się pod makijaż, łączyłam go z różnymi produktami i nie spełnił moich oczekiwań.
    Zalety:
    • Dobrze się wchłania
    • Koi podrażnienia
    • Nawilża
    • Nie pozostawia lepkiej warstwy
    • Matowi skórę bez zapychania
    Wady:
    • Na upalne dni zbyt ciężki
  • 6 lutego 2025 o 13:19
    Tylko OK
    Przy mojej raczej suchej skórze krem sprawdził się tak 50/50, raczej więcej go nie kupię. Zużyłam go, ale jakiegoś spektakularnego działania nie zauważyłam. Efekt nawilżenia nie utrzymuje się za długo, nie zauważyłam też widocznej poprawy jakości mojej skóry.
    Zalety:
    • brak zapachu
    Wady:
    • brak widocznych efektów po jego stosowaniu
  • 5 lutego 2025 o 13:14
    Krem na piątkę
    Jest to krem, który od pierwszego użycia przypadł mi do gustu. Jego mega nawilżająca formuła przeznaczona jest właśnie dla mojej mega wysuszonej skóry, dzięki niemu skóra jest w niezłe i kondycji. Niesamowicie nawilżył, ujędrnił , uelastycznił moją cerę. Używam go zarówno w porannej jak i wieczornej pielęgnacji. Przynosi mi niesamowite ukojenie, nie zapycha skóry ani jej nie obciąża. Zdarza mi się go używać jako bazy pod makijaż i również sprawdza się w tym przypadku fenomenalnie.
    Zalety:
    • Opakowanie, treściwa konsystencja, działanie, świetnie nawilża, fajny skład
  • 4 lutego 2025 o 19:55
    BasicLab Famillias – solidne nawilżenie dla suchej skóry!
    Ten krem to prawdziwy ratunek, kiedy moja skóra woła o mocniejsze nawilżenie! Ma bogatą, odżywczą konsystencję, ale nie jest ciężki ani tłusty – wchłania się naprawdę ładnie i nie zostawia lepkiej warstwy. Już po pierwszej aplikacji czuć, że skóra jest ukojona, bardziej miękka i dobrze nawilżona. Uwielbiam używać go szczególnie na noc albo w chłodniejsze dni – działa jak ochronny opatrunek, który regeneruje skórę i przywraca jej komfort. Po przebudzeniu twarz wygląda na bardziej wypoczętą, a suche skórki są mniej widoczne. Co ważne, nie zapycha porów i nie powoduje podrażnień, co dla mnie jest dużym plusem. Skład też robi wrażenie – delikatne, dermatologiczne podejście, bez zbędnych zapychaczy. Mam skórę skłonną do przesuszeń i podrażnień, a ten krem świetnie ją koi i wzmacnia. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam, że skóra jest bardziej nawilżona i mniej podatna na przesuszenia. Jedyne, co mogłabym dodać, to że na lato może być trochę za bogaty, szczególnie jeśli ktoś ma skórę mieszaną. Ale na zimę, sezon grzewczy czy po zabiegach kosmetycznych – jest rewelacyjny! Na pewno będę do niego wracać, bo działa i daje skórze to, czego potrzebuje
  • 18 stycznia 2025 o 16:51
    Świetny krem nawilżający
    Moja sucha i wrażliwa skóra bardzo polubiła się z tym kremem. Świetnie ją nawilża, odżywia, poprawia jej stan. Ma przemiłą lekką konsystencję, szybko się wchłania i jest doskonałą bazą pod makijaż. Jak dla mnie - na razie mój ulubieniec i długo go nie zmienię.