Lakiery klasyczne

OPI Infinite Shine (Lakier do paznokci z efektem żelu)

OPI Infinite Shine Lakier do Paznokci Here To Eternity 15ml

• 31 marca 2025 o 11:33
    jedno ALE - pędzelek
    Lakier testowałam porządnie, przygotowałam paznokcie, dokłądnie pomalowałam używając bazy i topu z tej samej serii i mogę przyznać, że serio jest trwały. Mi nie pasował jedynie pędzelek, nie pracowało mi się nim dobrze,ale to kwestia indywidualna. Byłam bardzo zadowolona, blokuje mnie jedynie cena, która choć adekwatna do jakości to jest dośc wysoka.
  • 6 sierpnia 2024 o 21:29
    Trwałość strasznie słaba
    No i co z tego że kolorki ładne, jak trwałość straszna - może dwa dni wytrzymały bez odprysków? Lakiery za ułamek ceny potrafią się porządniej trzymać. Niestety tylko marketing widzę w tym produkcie. Szkoda kasy.
    kasinaa
    14 marca 2023 o 18:18
    3* za piekny kolor I swietny pędzelek
    Ale to za mało żeby uznać lakier za wyjątkowy. Moj kolor cajun S jest piękny - klasyczna czerwień która wyglada bardzo dobrze i elegancko. Praca z lakierem bardzo przyjemna ze względu na … No właśnie chyba pędzelek , który wyglada zwyczajnie ale sumie pięknie po paznokciach robiąc super tafle. Zaraz po nałożeniu pięknu blask , na dodatek mega szybko zaczął schnąc, byłam w szoku i to na tyle. Lakier zaschnal do połowy twardości mega szybko po czym przestał schnac. Po 30 min miałam nadal lepkie paznokcie. Pomogłam sobie przyspieszaczem od Selly Hansen i było ciut lepiej ale lakier pozostał przez cały czas dość miękki. Pomyślałam może tak ma być żeby pracował z płytka paznokcia , żeby był trwały i na drugi dzień już miałam pierwsze odpryski na końcówkach paznokci . Za ta cenę nie do po my sle nią !! Kupiłam w mega obniżce 35% mniej a i tak nie był warty ceny ze względu na brak trwałości . Straszna szkoda bo kolor jest piękny, blask pozostaje ( na resztkach ) do końca a lakier po 1-2 dniach nadaje się do zmycia . Nadaje się jedynie na randkę ????
    Zalety:
    • Kolor i połysk
    Wady:
    • Zero zero trwałości
  • 21 maja 2021 o 22:05
    dla mnie bomba
    Totalnie nie rozumiem ocen tego lakieru, które są zamieszczone na tej stronie. Jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionego zestawu (baza, lakier i top) i potwierdzam ze lakier utrzymuje się w świetnym stanie 10 dni. ALE! na zadbanym, silnym, nierozdwajającym się paznokciu! Zrobiłam sobie odwyk od hybrydy, paznokcie odrosły silne i infinite shine daje sobie świenie radę. Kupiłam dwa różne lakiery i potwierdzam, ze jedne są gęste, inne rzadkie, zależy od odcienia, ale w jednym i drugim przypadku malowałam dwoma warstwami i wtedy było najlepiej. Nie podoba mi się oczywiście cena, ale i tak uważam, że się bardziej opłaca, niż regularne chodzenie do kosmetyczki.
    Zalety:
    • trwałość
    • błysk
    • kolor
    • szybko wysycha
    Wady:
  • 14 września 2020 o 10:31
    Niezwykle lepki
    Niedawno zauważyłem na paznokciach znaczące pionowe wypukłości. Kupiłem to po przeczytaniu entuzjastycznych recenzji, w jaki sposób może pomóc wygładzić powierzchnię paznokcia i wzmocnić. Chociaż lubię połysk, a to wygładza moje paznokcie, zostawiłam go do wyschnięcia na godzinę i nadal jest lepki. Dzień po aplikacji moje paznokcie są lepkie i nie są już gładkie. Sporo wydałem na tę butelkę i nie czuję, że była warta swojej ceny. Nie kupiłabym ponownie.
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Lakiery klasyczne