Cienie do powiek

Sensique Trendy Eyeshadows Poczwórne cienie do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lipca 2020 o 11:36
    Mocno średnie
    Te cienie kupiłam przypadkiem do delikatnego makijażu dla mojej mamy, ostatecznie wylądowały u mnie. Trafił mi się wariant coffee&toffee. Cienie są bardzo ale to bardzo delikatne. Nadadzą się do bardzo delikatnego, codziennego makijażu, który jest praktycznie niewidoczny. Można budować te cienie i budować i nadal jest delikatnie. Całość nie wygląda szałowo. Same cienie są dość suche i średnio się nabierają na pędzel. Trzeba się mocno postarać, aby coś z nich wydobyć. Co do trwałości to jest dobrze, niby nic się nie zmienia przez cały dzień, choć ciężko to do końca ocenić. Dla niewymagających osób,które lubią bardzo delikatny makijaż będą ok.
    Zalety:
    Wady:
    • słaba pigmentacja
    • trzeba się napracować, aby uzyskać kolor na powiece
  • 28 kwietnia 2020 o 1:19
    A miało być tak pięknie
    Na cienie od Sensique czaiłam się już jakiś czas a że ostatnio musiałam się pozbyć moich starszych paletek skusiłam się na zakup. Wybrałam wersje 118 z pięknymi zieleniami i fioletami. Pigment jest naprawdę pozwalający ale tylko przy wklepywaniu. Gdy zaczynam blendowac cien w załamaniu ten się odkleja i robi plamy. Dzieje sie tak w przypadku nałożenia jednego cienia i próby go roztarcia a o zrobieniu bardziej złożonego makijażu tym bardziej nie ma mowy jesli ktos nie chce skonczyc wściekły z plamami. Zeby cieniowanie wygladalo w miare wyjściowo potrzebowalam dobre 30 minut meczyc sie z dokladniem i blendowaniem. Moze z innymi wersjami kolorów jest inaczej, tak czy inaczej raczej nie chce sie przekonywac. Szkoda, bo zapowiadały sie naprawdę swietnie.
    • Pigment
    • Dostępność
    Wady:
    • cienie tracą pigment przy rozcierania
    • Powstają plamy w cieniowaniu
    Wikic
    16 kwietnia 2020 o 9:48
    Ok
    Paletkę kupiłam bo zaczynam swoją przygodę z cieniami i jak na sam początek jest ok pigmentacja nie jest jakaś rewelacyjna ale nie da się nią zrobić krzywdy
  • 15 marca 2020 o 21:08
    Aksamitne, poczwórne cienie do powiek o wyjątkowej formule pozwalającej na wykonanie perfekcyjnego makijażu. Ich intensywne, świetliste kolory utrzymują się na powiece
    Jeden z moich ulubionych kosmetyków do brwi , czyli paletka w czterech odcieniach. Zachwyca odcieniami brązu, które idealnie dopasuja się do każdej kolorystyki brwi i skóry. Jest to druga z kolei paletka zakupiona w drogerii natura , jestem mega zadowolona z jej trwałości zarówno na brwiach jak i ilości użyć. Choć używam zazwyczaj pośredniego brązu , wystarcza mi on na parę miesięcy co porównując do innych pomadek jest niesamowitym efektem. W pudełeczku oprócz czwórki cieni znajduje się tez miniaturowa pacynka, ale tym brwi zrobić się nie da choć bardzo by się chciało, dlatego polecam dokupić do niej ścięty pędzelek, wtedy aplikacja będzie o wiele prostsza i przyjemniejsza dla nas. Za taką cenę trwałość ,pigmentacja i ogólna jakość jest naprawdę genialna , a cena jest przystępna na każdą kieszeń bo to jedyne 9,99 zł .
  • 29 maja 2019 o 15:43
    Tania perełka! 114 natural chic & 118 turquoise lagoon
    Uwielbiam te cienie! *** Paletka jest mała, plastikowa, bez lusterka i jak w wielu paletach z niepotrzebnym aplikatorem. Generalnie- wygląda bardzo niepozornie. Ale produkt, który się tam kryje rekompensuje mi wszystkie minusy związane z opakowaniem. Cienie są dość suche i mocno się sypią, ale ja np. wykonuję makijaż oka w pierwszej kolejności, więc nie uznaję tego za wadę, a za cechę produktu. Przez to, że się sypią szybko się kończą (w porównaniu do innych palet). Ja już mam 2 opakowanie paletki z brązami. ;) Cena jest na tyle niska, że to również nie jest dla mnie wadą. Pigment- jest genialny. Zarówno w neutralnej paletce, jak i w tej z zieleniami i fioletami. Praca z nimi jest ekstremalnie szybka, cienie łatwo się blendują, dobrze się budują. Natural chic jest moją ulubioną paletką na wyjazdy. ;) Dodatkowo, cienie nie tracą na intensywności podczas noszenia. Trzymają się bez zarzutu nawet 15h. :>
    Zalety:
    • Pigmentacja, łatwość blendowania, kolory, intensywność, trwałość, dostępność, cena.
    Wady:
    • Opakowanie, aplikator.